You’re invited – Boeklancering ‘Liever met lef’

You’re invited – Boeklancering ‘Liever met lef’

IMG_8701
Het is tijd voor een feestje! En niet zomaar een feestje, want op donderdag 29 september vieren we de lancering van mijn boek Liever met lef om 18:00 in boekhandel Broese te Utrecht. Ben jij erbij? Meld je dan aan via deze FacebookpaginaIk kan niet wachten om je te zien en te spreken!

Dat er op een dag een boek van mij zou verschijnen, daar durfde ik niet eens van te dromen. Laat staan van een boekpresentatie in hartje Utrecht! Op 29 september komt deze droom uit en ik hoop dat je erbij kunt zijn om dit bijzondere avontuur met mij en de uitgeverij te vieren in boekhandel Broese. Overigens vind ik het echt een eer dat we hier de presentatie organiseren, ik kwam er altijd al met zoveel plezier en heb er geweldige herinneringen aan. En deze worden alleen maar beter en beter! Ik kan niet wachten en tel de dagen af.

Waar gaat Liever met lef over? In één zin samengevat over het realiseren van je dromen. Het leven voor de volle 100% beleven, hoe doe je dat? Niet alleen door je hart te volgen, maar ook door kwetsbaar te zijn, positief te denken en door te zetten. In Liever met lef geef ik mijn lifestyletips, verteld vanuit mijn eigen levensverhaal. Met inspirerende quotes, leuke lijstjes en fijne tips om niet alleen te dromen, maar vooral te doen.

Kan je er niet bij zijn? Treur niet! Je kunt Liever met lef alvast reserveren via verschillende webshops, bijvoorbeeld hier. Ik wens je alvast veel leesplezier toe!

Dagmar Valerie | Liever met lef | Paperback met flappen | €15,- | 128 pagina’s | ISBN 9789043527224 | Verschijnt op 27 september 2016

Zie ik je 29 september bij de boekpresentatie? We maken er een feestje van!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Sonja

  Het klinkt als een super mooi en inspirerend boek: ik vind het heel jammer dat ik niet bij de boeklancering kan zijn (want nu in Zuid-Afrika), maar zodra ik weer in Nederland ben ga ik er een kopen! Heel veel plezier met de boeklancering alvast:)
  Sonja onlangs geplaatst…Lesgeven in Township KayamandiMy Profile

 2. Amy

  Super leuk meis, ik ben super benieuwd naar je boek! De 29e ga ik proberen, maar weet niet zeker of het gaat lukken op tijd in Utrecht te zijn ivm werk.. Ik hoop het wel natuurlijk! :)
  Amy onlangs geplaatst…Travel | 8 x doen in Skåne (Zuid-Zweden)My Profile

 3. Kim

  Wat ontzettend leuk, Dagmar! En tof dat je ons uitnodigt. :-) Ik zou heel erg graag komen. Utrecht is voor mij wel een uurtje met de trein en nu durf ik eigenlijk nog niet eens 5 minuten met de trein, hihi. Daarnaast is het “in een groep met andere bloggers zijn” heel erg spannend, maar misschien ook wel een goede uitdaging… Wellicht zie je me… :-)
  Kim onlangs geplaatst…Keukentafelgesprek en stoppen met turnen?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge