Blog

Boekentip – Een tijd om te dansen door Beth Moran

Een tijd om te dansen beth moran roman dagmar valerie

Een tijd om te dansen geschreven door Beth Moran is een plaatje om te zien! Deze roman mocht ik al voor verschijnen lezen, want… mijn quote staat in het boek! Ik vond het een eer om mee te werken aan deze geweldige vraag om de quote aan te leveren en nu heb ik het eindresultaat in handen. Deze roman is echt een pareltje en ik heb het boek met veel plezier gelezen. Toen ik het las, was het nog een grote stapel losse A4-vellen met tekst. Nu is het een verhaal voorzien van een prachtig omslag én ligt het in de (web)winkels. Ben je nieuwsgierig geworden naar het verhaal én mijn mening? Neem gauw een kijkje, veel leesplezier!

Over Een tijd om te dansen

Ruth Henderson is weer bij haar ouders gaan wonen, en dat op de leeftijd van 33. Maar met de berg schulden die haar overleden partner haar heeft nagelaten en een tienerdochter die in de problemen zit, heeft ze weinig keus. Ruth voelt zich totaal niet op haar plek in het kleine stadje, waar alle spoken uit haar verleden zich weer laten zien. Haar ouders zijn nogal van haar vervreemd en ze durft haar voormalige jeugdliefde bijna niet onder ogen te komen. Maar dan wordt ze gedwongen om naar een vrouwenavond te gaan, waar ze een stel bijzondere vrouwen ontmoet, ieder met hun eigen verhaal. Voor het eerst maakt ze échte vriendinnen. Een verhaal over gebroken relaties, genezing en vergeving.

Over Beth Moran

Beth Moran studeerde biochemie en werkte als kankeronderzoekster, maar is nu fulltime schrijfster van romans. Ook spreekt ze voor vrouwengroepen.

Mijn mening

Ik voelde mij vereerd om deze roman van Beth Moran te lezen, nog voordat het boek in de winkels zou liggen. Dat mijn quote nu ook nog eens is gebruikt in het boek, maakt het helemaal af. Het is een exemplaar geworden waar ik ontzettend trots op ben en ik heb de roman dan ook met veel plezier gelezen. Het boek is meeslepend waardoor je het niet meer weg kunt leggen. Ik vond het een perfecte feelgood waardoor je heerlijk kunt ontspannen en opladen, bijvoorbeeld lekker in de avond op de bank met een kopje thee of op vakantie. En dan hebben we het nog niet eens over het prachtige omslag gehad! Echt een eyecatcher die je in de boekenkast op een prominente plek neer wilt zetten! Beth Moran heeft een levensechte schrijfstijl waardoor je je goed met de personages kunt identificeren en je beleeft de verhaallijnen van dichtbij. Het boek komt echt binnen en ik heb Een tijd om te dansen als een must read ervaren. Geniet ervan!

boekentip Een tijd om te dansen beth moran roman dagmar valerie

Conclusie: Een tijd om te dansen door Beth Moran

Een tijd om te dansen is een meeslepende must read waar je uren leesplezier door mag ervaren. Alle ingrediënten voor een perfecte feelgood zijn in dit boek verwerkt: romantiek, spanning, levensechte personages en een mooie opbouw. Ik kon niet meer stoppen met lezen! Echt jammer dat het boek nu uit is…

Een tijd om te dansenBeth Moran | ISBN 9789492831149 | €22,50 | Uitgeverij Sestra | 384 pagina’s | Klik hier voor meer informatie

Hou jij van lezen? Lees je graag romans?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.