Blog

Blogtour – Ik wist het door Chantal van Gastel

IMG_3785
Ik wist het is het eerste boek dat ik las van Chantal van Gastel, maar nu wil ik niets liever dan pas van de bank komen totdat ik al haar andere boeken uit heb gelezen. Ik kan écht niet meer stoppen, ik raakte verslaafd vanaf de eerste bladzijde! De hoofdpersonage uit dit sprankelende en romantische verhaal voelt als een lieve vriendin die ik niet meer wil loslaten. Waarom moest er aan Ik wist het een einde komen? Ik kan je het antwoord wel vertellen, dan kan ik deze enthousiaste recensie met je delen. Lees je mee?

Over Ik wist het
Mia Robbins is niet het type dat de gebaande paden bewandelt. Puur op intuïtie zegt ze haar baan in de marketing op om haar eigen bloemenwinkel te beginnen. Niet in het drukke, nieuwe deel van het centrum, maar op het idyllische stationsplein dat al in haar jeugd haar hart gestolen heeft. Mia zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken. Maar de magie van de bloemen brengt haar meer dan ze had verwacht…

Over Chantal van Gastel
Chantal van Gastel is de bestsellerauteur van Zwaar verliefd!, Zwaar beproefd!, Zwaar verguld!, Geknipt voor jou, Zoek het maar uit en de verhalenbundel 21 Zomers. Van haar boeken zijn meer dan 250.000 exemplaren verkocht.

Sneak preview uit Ik wist het

Mijn mening 
Ik ben verslaafd geraakt door de prachtige schrijfstijl van Chantal van Gastel, wat een talent heeft zij om je haar boek in te trekken om het vervolgens nooit meer los te willen laten! Ik wou zo graag weten wat er met hoofdpersonage Mia ging gebeuren (ik vergat zelfs uit de bus te stappen bij de halte!), ik sloot haar vanaf de eerste bladzijdes in  mijn hart en ze voelde gelijk als een vriendin. Ik vond het heel inspirerend om te lezen over haar keuzes die gebaseerd zijn op haar intuïtie en het volgen van haar hart. Over inspirerend gesproken, Ik wist het staat ook nog eens vol met prachtige quotes! Mia had een mooie functie en toekomstperspectief op het gebied van marketing en dan kies je voor jezelf: een bloemenwinkel waar je je passie kunt laten groeien en het plezier kunt vergroten. Door Mia wil ik spontaan een bloemenwinkel beginnen! Doorzettingsvermogen, lef, kracht en geloven in jezelf; Mia is daarin echt een voorbeeld. De combinatie met liefde, vriendschap en humor maakt het voor mij helemaal compleet. Ik wist het is het boek waar je uren leesplezier door gaat ervaren!

Conclusie
Ik wist het bevat niet alleen een sprankelend verhaal vol magische momenten, een hoofdpersonage die als een goede vriendin voelt en humor; het is ook nog eens met veel liefde geschreven. Elke bladzijde is door Chantal van Gastel met warmte en passie gevuld!

Aantal sterren: ✩✩✩ [5/5]

Titel: Ik wist het, Auteur: Chantal van Gastel, Uitgeverij: The House of Books, Prijs: €19,95, Aantal pagina’s: 480,  ISBN 9789044344868

Dingen lopen zoals ze moeten lopen en als je niet krijgt wat je wilt, is het ook oké.
Het betekent dat er nog iets beters komt 
(pagina 27).

Heb jij Ik wist het al gelezen? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.