Blog

Aline van Wijnen schreef Liefde met gebruiksaanwijzing

BLOKLIEFDEALSUITDAGINGDe zomer is al voor de helft voorbij en de gelukkigen onder ons genieten van hun welverdiende vakantie. Voor deze bofkonten en voor degenen die thuis blijven heeft Aline van Wijnen een verrassing in petto: een gratis zomerverhaal TIJM! Je kent Aline van Wijnen als je dol bent op feelgood boeken, ze won namelijk vorig jaar de Vriendin schrijfwedstrijd waardoor we konden genieten van haar boek Halsoverkop. Deze zomer is het feest compleet: we genieten van haar (gratis) zomerverhaal én haar tweede boek Liefde met gebruiksaanwijzing. Lees je mee? 

Aline van Wijnen vertelt over haar tweede boek
Gebiologeerd kijk ik – Aline van Wijnen – naar de prachtige cover van Liefde met gebruiksaanwijzing in mijn mail. Nog geen boek, maar al bijna tastbaar. Aaibaar in ieder geval. De kleuren, de vlinders – zonder het boek te hebben gelezen heeft de ontwerper het plaatje erbij gemaakt dat ik zelf niet beter had kunnen verzinnen. Mijn tweede boek. Het tweede verhaal dat ik met veel liefde heb geschreven en dat ik binnenkort zal moeten loslaten als een volwassen kind. Wat zullen de lezeressen vinden van dit verhaal? Ik merk dat ik glimlach als ik aan A. denk en aan M. en aan alle andere lieve lezeressen die ik het afgelopen jaar live of online heb ontmoet. Met wie ik mijn boekenliefde heb gedeeld, van wie ik heel veel heb geleerd over het schrijverschap in het algemeen en over mijn eigen schrijfpersoontje in het bijzonder. Die leerschool gaat gewoon door, voor het eerste examen ben ik geslaagd en ik mag over naar de volgende klas. En ik ga er volop van genieten.

liefdemetgebruiksaanwijzing.9789401910514-196x300Over Liefde met gebruiksaanwijzing
Mannen! Werden ze maar geleverd met een handleiding. Of een lieve helpdeskmedewerker. Of íéts. Aline van Wijnen beschrijft in Liefde met gebruiksaanwijzing op hilarische wijze hoe lastig de tweeëndertigjarige Robin het vindt om haar weg te vinden in haar werk, en vooral in de liefde. Want hoe leuk haar vlam Max ook is, hij is ook best wel ingewikkeld…

Mijn mening na het lezen
Hoera, een nieuw boek van Aline van Wijnen! Extra spannend of zij aan de verwachtingen na het lezen van Halsoverkop kan voldoen natuurlijk. De lat ligt nu een stuk hoger en dat maakt het extra bijzonder om haar nieuwste boek al voordat het verschijnt te kunnen lezen. Een sprekend omslag; lekker opvallend, kleurrijk en een mooie vertaling van de inhoud. Nu ik Liefde met gebruiksaanwijzing gelezen heb, kan ik aangeven dat het wederom een heerlijke feelgood topper is die zorgt voor uren leesplezier en ontspanning. Je leeft mee met de personages, de schrijfstijl is lekker vlot en toegankelijk; ik heb ervan genoten.

Gratis zomerverhaal TIJM
Vanaf aanstaande zaterdag post ik – Aline van Wijnen –  iedere avond een kort stukje op Facebook tot het verhaal is afgerond. TIJM is een luchtig verhaal dat perfect te lezen is op een strandbedje, in de tuin of gewoon thuis op de bank. Klik hier om op mijn Facebookpagina te komen; like de pagina en lees elke dag gezellig mee. Veel plezier!

Als je over een paar maanden dertig wordt, hoor je het voor elkaar te hebben. Huisje, boompje, beestje – dat werk. Of tenminste een leuke baan en een geweldige relatie. Jammer genoeg voldoet Myrthes leven totaal niet aan dat ideaal. Haar relatie met Thijs is versuft. Ze wordt al misselijk bij de gedachte aan haar werk. En haar vriendinnen leiden inmiddels hun eigen levens die in niets op dat van Myrthe lijken. De verschijning van haar jeugdliefde Sander op haar werk zet Myrthes saaie bestaan volledig op zijn kop.

Liefde met gebruiksaanwijzing ligt vanaf eind augustus 2017 in de (web)winkels en is nu alvast te reserveren.

Lees jij graag feelgood boeken? En heb je al werk van Aline van Wijnen gelezen?
Veel leesplezier!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.