Blog

5 X Een frisse start met deze must reads

Een nieuw jaar ligt voor ons om kleur te geven. En hoe fijn is het om 2017 te beginnen met een extra motivatie boost op het gebied van opruimen, slapen, sporten, financiën en geluk? Ik deel daarom 5 must reads met jou die van 2017 jouw jaar gaan maken. Geniet mee met deze vliegende start! P.s. Zo maak je gelijk van jouw reading challenge een succes. Lees je mee? 

Opgeruimd door Marie-Kondo – Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je dat ik fan ben van Marie-Kondo. Zij heeft mij gemotiveerd en geïnspireerd om te leven in een opgeruimde omgeving. Waar ik voorheen echt een sloddervos te noemen was, leef ik nu oprecht veel opgeruimder door haar tips. In dit artikel kan je mijn recensie lezen, maar ik kan alvast verklappen dat we de afgelopen week de kringloop héél erg blij hebben gemaakt met dozen vol ‘energieslurpers’. Bovendien verdwenen troepjes in maar liefst 12 vuilniszakken; ik nam deze frisse start erg letterlijk!

☆ De financiële detox door Nathalie van Wingerden & Joëlla Opraus – Administratie en financiën. Als ik ergens kippenvel van krijg, dan zijn het wel deze twee woorden. Toch is hier verandering in gekomen en ik verklap je mijn geheim: het inspirerende, toegankelijke en luchtige boek De financiële detox. Of je nu geen idee hebt waar je geld elke maand naartoe vliegt, met een grote boog om je administratiemap heen loopt of als je gewoon even wilt weten of je goed bezig bent op financieel gebied: dit is hét boek voor jou! Ook ga je een financiële detox doen, waarbij je door allerlei opdrachten orde op zaken stelt in jouw portemonnee. Dag stress en hallo geordende administratie!

☆ Live, Love, Run door Annemerel de Jongh – Door Annemerel krijg ik gelijk zin om al haar tips toe te passen, mijn hardloopschoenen aan te trekken en ervoor te gaan, wat een powervrouw! De motivatie én inspiratie is overweldigend; Live, Love, Run is een echte must read voor hardlopers op elk niveau. Klik hier voor mijn recensie

☆ De slaaprevolutie door Arianna Huffington – In De slaaprevolutie laat Arianna zien hoe slechte slaapgewoonten onze gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs ons seksleven ondermijnen. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er precies gebeurt als we slapen en dromen, en hoe onder meer onze technologieverslaving ons slaapritme verstoort. Ze geeft bovenal waardevolle tips en aanbevelingen van toonaangevende wetenschappers, zodat we optimaal van de ongelooflijke kracht van slaap kunnen profiteren.

Alles op een rijtje door Paula Rizzo – Een leven zonder lijstjes? Dat kan ik mij echt niet voorstellen. Sinds ik kan schrijven,  maak ik al lijstjes. Van bucket lists tot dankbaarheidslijstjes, to-do-lijstjes, inpaklijstjes en hersenspinsels die ik op een rij zet. Een dag zonder lijstjes is voor mij ondenkbaar. Ik vond het daarom extra interessant om het boek Alles op een rijtje door Paula Rizzo te lezen.  Het is namelijk een zeer toegankelijk en praktisch boek. Fijn om te lezen én om te mogen leren van Paula Rizzo. Meer over dit boek vertel ik je met plezier in mijn recensie.

Heb jij deze must reads al gelezen? Klik hier voor extra ‘Frisse start inspiratie’! En heb jij goede voornemens?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

*Dit artikel bevat affiliate links waardoor ik een vergoeding ontvang en deze investeer ik in de boeken die ik speciaal voor jou recenseer. Dankjewel!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.