Blog

5 Inspirerende boeken over de liefde

Louise Hay wees lief voor jezelf boek dagmar valerie

Februari is de maand van de liefde! Daarom deel ik graag inspirerende boekentips met jou met als thema liefde. Het zijn boeken die ik zelf indrukwekkend vond en die over de liefde gaan. Je kunt ervan leren, groeien en genieten. Uren leesplezier gegarandeerd! Ook heb ik veel nieuwe inzichten opgedaan tijdens het lezen van deze inspirerende boeken over de liefde. Lees je mee welke boeken ik echte must reads vind?

Wees lief voor jezelf geschreven door Louise Hay

Elke dag positieve, inspirerende woorden van de koningin van zelfliefde: Louise Hay. Louise Hay inspireerde met haar werk miljoenen mensen over de hele wereld. Ze spoorde je met haar boeken als Heel je geest, Spiegelwerk en Een gelukkige geest in een gezond lichaam aan om van jezelf te houden, en leerde dat je de regie over je eigen leven hebt. Louise Hay is in 2017 op negentigjarige leeftijd in haar slaap overleden. Ter ere van haar leven zijn haar mooiste affirmaties gebundeld in Wees lief voor jezelf. Een verzameling met 365 van Hays meest inspirerende affirmaties, een voor elke dag, zodat je het hele jaar de wijsheden van de grande dame bij de hand hebt. Geniet van het boek Wees lief voor jezelf door Louise Hay!

De kracht van het Nu door Eckhart Tolle

Eckhart Tolle is een van de meest geliefde en inspirerende spiritueel leraren van dit moment. Zijn boeken, waarvan De kracht van het nu en Een nieuwe aarde het meest bekend zijn, staan al jaren op eenzame hoogte in de bestsellerlijsten. Eckhart Tolle inspireert met zijn boeken en lezingen wereldwijd miljoenen mensen om meer liefde, geluk, creativiteit en innerlijke vrede te vinden door veel meer in het Nu te leven. Geniet van De kracht van het Nu!

self-care boek voor jezelf zorgen

Self-care geschreven door Nadia Narain & Katia Narain Phillips

Self-care is het op alle fronten goed voor jezelf zorgen, zodat je gelukkiger in het leven staat. En als je gelukkig bent, kun je veel meer voor de mensen om je heen betekenen. Over een breed scala aan onderwerpen – zoals jezelf accepteren, relaties, liefde, voeding, je huis inrichten, reizen en werk – geeft dit boek je in korte hoofdstukken inspiratie voor kleine veranderingen die je in je leven kunt aanbrengen, die een grote impact hebben. Ik ben fan! Geniet van het boek Self-care en meer liefde!

Jij bent een badass van Jen Sincero

Een boek over meer zelfliefde en van jouw dromen werkelijkheid maken, want… Jij bent een badass! Stop met twijfelen aan jezelf en start een fantastische leven! Met alle wildgroei aan inspirerende zelfhulpboeken is het Jen Sincero gelukt om een verfrissend, goudeerlijk boek te schrijven waarin ze je met hilarische en inspirerende verhalen levensveranderende inzichten geeft. In hoofdstukken als ‘Je brein is je bitch’, ‘Angst is voor losers’ en ‘Het was de schuld van mijn onderbewustzijn’, neemt Sincero je mee op een transformerende tour. Ze laat je zien hoe je je financiën, relaties en carrière een boost geeft en eigenlijk alle geweldige dingen kunt krijgen waar je naar verlangt. Ben je bang om gezien te worden met een zelfhulpboek? Geen zorgen. Sincero was aanvankelijk ook een scepticus en heeft daarom dit boek geschreven met alleen de beste adviezen zonder een new age-sausje. Na het lezen van dit boek ben je een badass, ken je jezelf en snap je waarom je dingen doet, weet je te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt, en hoe je het leven gaat krijgen waar je vroeger altijd jaloers op was. Gun jezelf zelfliefde en jouw droomleven. Geniet van Jij bent een badass!

Voor jou van Jojo Moyes

Mijn favoriete auteur mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje met boekentips over de liefde. Al is dit het enige boek waar ik even een uitzondering voor heb gemaakt, omdat het niet gaat over persoonlijke ontwikkeling vol inspirerende tips. Het is gewoon echt een heerlijke feelgood over de liefde én internationale bestseller. Voor jou van Jojo Moyes is al door miljoenen lezers en bioscoopbezoekers in het hart gesloten. Louisa gaat aan de slag als verzorger van de verlamde Will. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Veel leesplezier met Voor jou van Jojo Moyes!

Heel veel (zelf)liefde toegewenst. Geniet van uren leesplezier én inspiratie.

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.