Blog

10 X romans en thrillers die je niet mag missen!

Dagmar3Woorden die je raken, die je inspireren of die je meenemen op een reis zonder dat jij je letterlijk hoeft te verplaatsen. Het lezen van boeken vormt voor mij de ultieme manier om te ontspannen én het is een heerlijke bezigheid in mijn vrije tijd. Tijdens de zomer is er niets fijner dan opladen in het zonnetje met een verhaal dat je niet meer loslaat. Maar hoe weet je nu welke boeken échte must reads zijn? Ik raad je met veel plezier deze thrillers en romans aan die mij omver hebben geblazen, lees je mee? 

 Een huis in Frankrijk geschreven door Eva de Wit (roman)
Eva de Wit heeft het talent om je uren leesplezier en ontspanning te bieden met heerlijke verhaallijnen, de nodige dramatiek en een levendige schrijfstijl. Je krijgt er vier vriendinnen én een vakantiegevoel bij!

♧ Het meisje in de trein geschreven door Paula Hawkins (thriller)
Een fantastische pageturner waardoor ik nachten slecht heb geslapen, Paula Hawkins heeft mij volledig in haar greep door haar geweldige schrijfstijl! Ik zal nooit meer ‘gewoon’ in de trein kunnen zitten… Ik ben fan! Lees hier verder voor mijn volledige recensie. 

 Voor jou geschreven door Jojo Moyes (roman)
Huilend in de bus zitten én een bushalte te laat uitstappen? Dat is echt niks voor mij. Toch overkwam het mij toen ik de laatste bladzijdes las van Voor jou door Jojo Moyes. Haar schrijfstijl ontroerde mij tot op het bot, ik leefde intens mee met de personages en ik wil alleen maar meer Moyes lezen!

♧ Tweede leven geschreven door S.J. Watson (thriller)
SJ Watson had mij in zijn greep vanaf de eerste bladzijde, ik kon niet meer ontsnappen. Deze ijzersterke, psychologische thriller zorgde bij mij voor verwarring, kippenvel en pure angst. Lees hier verder voor mijn volledige recensie. 

♧ 100 gelukkige dagen geschreven door Fausto Brizzi (roman)
Ik ben geraakt, geïnspireerd en ontzettend dankbaar dat de auteur Fausto Brizzi zo’n ontroerend, maar toch grappig meesterwerk heeft geschreven. 100 gelukkige dagen is een echte eyeopener om het leven te vieren. Niet later, maar nu! Lees hier verder voor mijn volledige recensie. 

♧ Versplinterd geschreven door Dani Atkins (roman)
Versplinterd raakt je recht in het hart. Het is een ontroerend liefdesverhaal met een verrassend einde waardoor alle puzzelstukjes op de juiste plek vallen. Als je een onvergetelijke roman moet lezen, dan is het Versplinterd! Lees hier verder voor mijn volledige recensie.  

♧ Terug naar de kust geschreven door Saskia Noort (thriller)
Zin in een adrenalinekick? Kies dan voor Terug naar de kust, maar je bent gewaarschuwd: eenmaal begonnen met lezen ben je bijna gedwongen om door te gaan door de geweldige spanningsboog en energie waarmee Saskia Noort haar verhaal met ons deelt. Je beleeft het van dichtbij!

♧ Toen ik je zag geschreven door Isa Hoes  (roman)
Wat schrijf je over iemand die er niet meer is? Isa vroeg het zich af, maar heeft met haar boek een prachtig kunstwerk neergezet. Een portret van liefde, warmte en dit in sterke contrast met de dood. Toen ik je zag heeft mij niet meer losgelaten. Lees hier verder voor mijn volledige recensie.  

♧ De kraamhulp geschreven door Esther Verhoef (thriller)
Het boek is een absolute aanrader als je van thrillers houdt, maar bereid je voor op ongekende spanningen en rillingen. Ik wil in ieder geval nooit meer een kraamhulp! Lees hier verder voor mijn volledige recensie.  

♧ Verkikkerd geschreven door Lisette Jonkman (roman)
Een web vol geheimen, liefde voor make-up, vlinders in de buik en een avontuurlijke studententijd; het vormt dé perfecte mix voor een chicklit die smaakt naar meer. Gelukkig viel ik na het verslavende boek Verkikkerd, niet in een zwart gat, want vervolgens kon ik genieten van Verslingerd! Lees hier verder voor mijn volledige recensie. 

En heb je na deze stapel nog tijd over? Pak dan zeker de topper Masterclass Ondernemen geschreven door Annic van Wonderen erbij,  de inspiratie om lekker aan de slag te gaan giert dan vanzelf door je lijf. En hoe fijn is het om juist in de rustigere periode lekker te gaan ondernemen zodat je straks kunt vlammen? Ook Schrijven Kreng! geschreven door Lisette Jonkman raad ik je zeker aan als je zin hebt om flink te lachen (want dat doe je áltijd met Lisette – is het je al opgevallen dat ik fan ben?) en creatief bezig te zijn met de fijne en praktische tips. Natuurlijk mag Brené Brown niet ontbreken op vakantie; persoonlijke groei, bewustwording en wijze lessen die je vooruithelpen komen altijd van pas!

Deze heerlijke boeken verdienen het stuk voor stuk om gelezen te worden en kan ik je echt aanraden voor op vakantie of om lekker te lezen op de bank, op het balkon of in de tuin. Welk boek behoort tot jouw favorieten? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.