Blog

Welkom op ByDagmarValerie.nl 2.0

minion
Yes, je ziet het goed! Mijn blog ByDagmarValerie.nl heeft een ware metamorfose ondergaan. Lieve Anne is achter de schermen nog druk bezig om de lay-out netjes te krijgen en alles werkend te maken, want… ik heb gisteren dé stap gezet om te verhuizen van Blogger naar WordPress. Pfoe dat was toch wat spannender dan ik had verwacht, maar ik weet zeker dat ik er geen spijt van zal krijgen. Ik twijfelde al zolang om de sprong te wagen en als ik lieve Anne niet had dan was het bij een droom gebleven.

Ik moet nog flink wennen aan het nieuwe systeem, alle artikelen zal ik ook nog even netjes moeten zetten en Anne is nog even aan het puzzelen met de lay-out, maar dit is het eerste artikel in WordPress en dat verdient minions als beginplaatje haha. Ik ben ongelooflijk blij dat het is gelukt, vooral omdat het comment-systeem nu ook fijner zal werken. Ik vond het zo vervelend om te horen dat niet iedereen kon reageren via blogger en een omweg nodig had om berichtjes te plaatsen en nu is dat hopelijk allemaal verholpen. De komende tijd ga ik mij goed verdiepen in dit nieuwe systeem om er mooiere artikelen van te maken en de kwaliteit te verhogen. Ook komen er mooie samenwerkingen aan, meer artikelen, betere foto’s… Ja, dat zijn nog eens beloftes! Maar ik ga het allemaal waarmaken, want ik beleef ontzettend veel plezier aan het bloggen en het maakt mij intens gelukkig. En het allerbelangrijkste: jullie maken mij héél gelukkig. Heel erg bedankt alvast voor jullie begrip en eventjes geduld, er gaat veel moois komen en we (vooral Anne, ik kijk toe hoe zij haar talent inzet om mijn blog mooi te maken en mij blijft verbazen met haar creativiteit) zijn er nu even flink druk mee om het zo snel mogelijk allemaal goed te hebben, want er staat veel leuks klaar!

Ik zit hier half in de nacht dit artikel te typen, omdat ik het eigenlijk zo ongelooflijk bijzonder vind hoe het allemaal is gelopen en ik dat ook graag wil delen met jullie (ondanks het gekke tijdstip 01:07). Ik had nooit verwacht dat het bloggen mij zoveel energie en kracht zou geven. En dat komt niet doordat ik een plekje op het internet heb, maar omdat ik er dagelijks zoveel moois voor terugkrijg dankzij jullie. Ik heb zoveel prachtige mensen leren kennen (al is het alleen via de comments, het voelt alsof er echt een band is) en alle bijzondere, bemoedigende, inspirerende, lieve en warme woorden in de berichtjes voelen als een warm bad waarin ik ben beland. Ook heb ik mijn allerleukste en beste vriendinnetje Anne ontmoet dankzij het bloggen, een prachtige vriendenkring aan lieverds met een hart van goud gekregen met inspirerende blogs en gemeenschappelijke interesses en hoe moet ik het nu drooghouden met zoveel moois om mij heen? Oh jullie maken het mij heel erg lastig <3

Mijn blog is aan het transformeren in een 2.0 versie, maar ondertussen kan ik jullie hulp goed gebruiken. Welke artikelen vind jij het allerleukste om te lezen op mijn blog? Bijvoorbeeld beauty gerelateerd, fashion, travel, happiness of sport? Sinds kort heb ik ook Project Positief artikelen en boek gerelateerde posts aan de categorieën toegevoegd. Ik ben ontzettend benieuwd zodat ik met jullie input meer kan doen en ik het kan toepassen in alles wat komen gaat.
Heel erg bedankt voor alles wat jullie mij dagelijks geven!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.