Uitslag van de enquête voor ByDagmarValerie.nl

Uitslag van de enquête voor ByDagmarValerie.nl

Vastleggen in volledig scherm 24-11-2014 204527.bmp

Wat kwamen er ontzettend veel reacties op de enquête! Een tijdje geleden vroeg ik jullie naar tips en trucs, maar vooral naar jullie mening over mijn blog zodat ik deze kan verbeteren. Ik vond het heel spannend, omdat ik natuurlijk geen idee had wat erop geantwoord kon worden. Het kon alle kanten op! Dat er zoveel reacties op zouden komen, dat had ik totaal niet verwacht en dat kwam als een grote verrassing. De verrassing werd nog groter toen ik de antwoorden analyseerde en jullie ongelooflijk lieve woorden las. Ik ben geraakt tot héél diep in mijn hart, wat een liefde en warmte! Ik deel heel graag middels dit artikel de uitkomsten, lees je mee?

Dankjewel
Ik ben heel erg dankbaar dat jullie zo met mij mee hebben gedacht en mij hebben geholpen om mijn blog te kunnen verbeteren. Ik ben er dagelijks met veel plezier en passie mee bezig en ik vind het belangrijk dat bezoekers met een glimlach mijn blog weer verlaten. Dankzij jullie feedback, meningen en tips kan ik weer een stap vooruit maken en ik hoop dat samen met jullie te mogen doen.

Leeftijd
Wist je dat de leeftijd van de bezoekers van mijn blog gemiddeld tussen de 15 en 35 ligt? Echt superleuk om te weten, hier was ik niet van op de hoogte! Ik spreek zowel jongere meiden als leeftijdsgenoten en volwassene vrouwen aan en dat is een ontzettend gezellige mix als je het mij vraagt.

Bloglovin, blogs & frequentie
De meeste bezoekers zijn op mijn blog gekomen via een andere blog. Misschien door een reactie of dat ik op een andere blog genoemd ben? Dat weet ik niet precies, maar extra leuk om te weten hoe anderen mijn blog vinden. Ook wordt mijn blog voornamelijk graag gevolgd via Bloglovin en het grootste deel van de lezeressen bezoekt mijn blog een paar keer per week tot dagelijks. Dankjewel, jullie zijn altijd welkom <3

Als ik denk aan ByDagmarValerie.nl dan denk ik aan…
Jullie gaven hier unaniem antwoord: positiviteit, vrolijk, warmte, dankbaar en gezelligheid. En de tranen schoten spontaan in mijn ogen toen ik dit las, het zijn de allermooiste antwoorden die jullie mij ooit konden geven!

Must read artikelen
Hier was ik zo nieuwsgierig naar, want wat vinden jullie extra leuk om te lezen op mijn blog? Ik ben heel erg blij dat ik deze vraag heb gesteld, want nu weet ik dat jullie de persoonlijke artikelen het allerleukste vinden, evenals Project Positief en Happiness gerelateerde artikelen. En tegelijkertijd vind ik dit ook de allerleukste artikelen om te schrijven en om met jullie te delen! Dat is stiekem een flinke geruststelling, want stel je voor dat jullie die juist niks zouden vinden… Niet aan denken haha! Ook gaven jullie aan de boekrecensies interessant te vinden, de reisartikelen fijn te vinden en dat de beauty- en fashion gerelateerde posts ook aantrekkelijk waren om te zien en te lezen. En of ik meer over interieur kon schrijven, dus hier ga ik mee aan de slag. En er werd gevraagd of mijn liefde voor minions meer op mijn blog terug kon komen haha, deal!

Lay-out
Ik was blij verrast door jullie positieve woorden omtrent de uitstraling en lay-out van ByDagmarValerie.nl. Er werd teruggekoppeld dat de foto’s clean en bijpassend waren, maar ook dat alles goed vindbaar was en de blog overzichtelijk oogde. Alleen de social media buttons mochten iets meer in the spotlights komen kreeg ik als tip mee, waardoor deze nu iets groter zijn en een andere kleur hebben gekregen door liefste vriendin én blogheldin Anne. En toen ik in de nacht niet kon slapen van de pijn (de aanleiding is inderdaad niet de allerleukste) ging ik sleutelen aan de header en mijn profielfoto. Deze hebben nu een nieuwe look en de diep paarse/bordeaux kleur vind ik heel mooi passen.

Vloggen
Sinds kort probeer ik regelmatig te vloggen en deze plaats ik zowel op mijn YouTube-kanaal (je kunt je hier gratis abonneren, zo ben je als eerste op de hoogte!) als op mijn blog. Omdat ik dit ook erg spannend vond, vroeg ik jullie om advies. De reacties waren hierop heel hartverwarmend en lief dankjewel! Het antwoord om het vaker te doen en te delen vond ik echt een eer om te lezen en deze kwam regelmatig terug. De vlogs zijn bewust niet heel lang, omdat zo ook de bezoekers kunnen kijken die minder tijd hebben en ook deze keuze werd goed ontvangen. Dit heeft wel als gevolg dat er meer geknipt moet worden als ik probeer een week aan activiteiten (en een bomvolle agenda) in een vlog te krijgen. Ook kan ik daardoor niet alles laten zien, maar ik neem jullie heel graag mee waar mogelijk en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Oh en een fijne tip was dat ik soms iets te snel praat, daar ga ik op letten wat fijn dat het wordt aangegeven! Ook kreeg ik als reacties terug dat het enthousiasme en spontane de vlogs extra leuk maken, dat hoop ik door te kunnen blijven voeren. En de tip om de vlog als los artikel te doen vond ik ook echt super, dit ga ik zeker doen dankjewel! Echt een eer om zoveel lieve complimenten te krijgen, heel bijzonder.

Project Positief
In de enquête heb ik een vraag opgenomen over Project Positief, omdat ik het belangrijk vind om actueel te blijven en in te spelen op de behoeftes en wensen van de lezeressen. Ik heb nu 15 artikelen (wat gaat het al snel!) geschreven voor deze rubriek en ik had zelf nooit verwacht dat er zo ontzettend enthousiast op gereageerd zou worden. Er kwamen ongelooflijk leuke ideeën en tips van jullie die ik op kan pakken en realiseren met deze rubriek. Ook werden er handige onderwerpen aangegeven die ik ook terug zal laten komen in de artikelen. Het veertiende artikel voor Project Positief (10 x weg met de winterdip) heb ik bijvoorbeeld ook geschreven aan de hand van tips uit de enquête. En ik kreeg de vraag hoe je het vooruithelpen van anderen nu concreet kunt maken, waardoor ik 26 tips deelde hoe je dit kunt aanpakken in dit artikel. Echt zo bijzonder dat we daadwerkelijk samen anderen kunnen besmetten met positiviteit, dankjewel voor jullie hulp en input!

Januari versus positiviteit
Ik kan jullie alvast verklappen dat ik aan het brainstormen ben voor de maand januari om deze met extra positiviteit te vullen. Januari is een maand waarin goede voornemens een rol spelen, mensen met een schone lei willen beginnen, maar ook een maand waarin de feestdagen achter de rug zijn en blue Monday plaatsvindt. Positiviteit probeer ik nu middels Project Positief elke maandag te verspreiden, als goed begin van een nieuwe week vol kansen. De tag is door ontzettend veel lieve en inspirerende bloggers overgenomen en dat had ik nooit verwacht en de challenge op Instagram was ook een succes. Misschien is het leuk om de Instagram challenge te herhalen met andere onderwerpen? Of inspirerende personen te interviewen die persoonlijke ervaringen en tips kunnen delen? Ik moet hier nog even goed over na denken, maar ik ben ermee bezig. En mocht je ook een idee hebben dan ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig en hoop ik het samen te kunnen realiseren.

Heel erg bedankt voor het delen van jullie feedback, tips en meningen! Mocht je nog een tip hebben of feedback willen delen, dat kan natuurlijk altijd in de comments 

Wat vind jij van de veranderingen in de lay-out?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 62 reacties.

 1. Michaela

  Wat een mooie antwoorden heb je gekregen! Jouw blog is echt super om te volgen en te lezen :) Ook is je lay-out prachtig en oogt het erg professioneel. Ga zo door meid! ;)
  Michaela onlangs geplaatst…Sporten en gezond levenMy Profile

 2. Lucinda

  Super tof om te lezen wat de uitkomst was en dat je er zoveel aan hebt gehad. Er is niks mis met jezelf verbeteren en we zien je allemaal elke dag groeien. Je site ziet er super uit en ik kom er met plezier. xxx Lucinda
  Lucinda onlangs geplaatst…Feestdagen Wishlist – Random SchtufffffMy Profile

 3. Wat fijn dat je zoveel (positieve) feedback hebt gehad! Ben heel nieuwsgierig naar januari hoe je dat precies vorm gaat geven :D

 4. Amy

  Wat heb je mooie feedback gekregen. Je groeit volgens mij nog elke dag met je blog en dat is duidelijk te zien. Het is een feestje om je artikelen te lezen dus keep on going!
  Amy onlangs geplaatst…Interieur: multicolour houten kastjeMy Profile

 5. Petra

  Fijn dat zoveel lezers mee hebben gedaan aan de enquête. Ik vond het sowieso leuk en goed dat je het hebt opgezet. Je nieuwe lay-out ziet er super uit. Helemaal jij Ik ben benieuwd naar de extra positiviteit die je in januari gaat verspreiden. Ga vooral zo door.
  Petra onlangs geplaatst…Ik hou van jeMy Profile

 6. Linda

  Wat fijn dat je zoveel – en zo fijne! – feedback hebt gehad!
  Je lay-out past heel mooi bij je blog en je foto vind ik erg mooi, ik word altijd blij van jouw stralende gezicht :) En jeej voor vlogs!
  Linda onlangs geplaatst…Ik maakte een adventskalender.My Profile

 7. Wat leuk om de resultaten van je enquete terug te lezen! Het geeft je handvaten om je site naar een hoger niveau te tillen, maar bovenal weet je waar je bezoekers blij van worden, waarmee jij hen weet te inspireren. Ik ben benieuwd wat je in januari voor ons in petto hebt!
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Outfit to wear: Casual chiqueMy Profile

 8. Kelly

  Wat een prachtige woorden en wat leuk om zo nog iets over de resultaten te lezen! Je hebt een super leuke site, met allemaal prachtige onderwerpen. Ik vind je inspirerend en ik weet zeker dat ik nog lang je blog zal komen bezoeken!
  Kelly onlangs geplaatst…Favorieten van H&M KerstMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw ik word er verlegen van! Wat super superlief van je Kelly dankjewel <3

 9. Anneleen

  Oh wat leuk dat je zo’n positieve antwoorden hebt gekregen! Fijn dat je ons op de hoogte brengt! Ik vind je lay out heel mooi en ik kijk al uit naar je volgende vlog!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Aah dankjewel lieve Kim!

 10. Roshelle

  Fijne uitkomsten zo te zien! Ik wil ook een enquete opstellen maar ik weet niet zo goed wat ik erin moet zetten. Ga ik nog even over nadenken! :-)

 11. Marieke

  Wat fijn dat je er zoveel aan gehad hebt! Een enquête geeft altijd heel veel inzicht, vind ik :) Ik vind je layout super mooi geworden! Ik hou van bordeaux.

 12. Marion

  Geweldig dat je er zoveel mee kan met zo’n enquete. Ideaal. Ik voel me wel een beetje oud nu….. 37. Nee hoor, ik lees hier heel graag mee. Je doet het fantastisch!
  Marion onlangs geplaatst…Walk After WarMy Profile

 13. Frauke

  Wauw heerlijk dat je zoveel uit de enquête hebt kunnen halen! Lijkt me ontzettend interessant. Volgens mij heb je hele trouwe volgers die je blog súperleuk vinden, en daar ben ik een van haha ;)! X
  Frauke onlangs geplaatst…Do a date: Countryside 2014 beurs!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw dankjewel lieve Renate, ik word er echt zo rood als een tomaat van. Wat een geweldig compliment <3

 14. Sophie

  Te gek dat je zo samen met de antwoorden uit de enquête tot artikelen komt; heel bijzonder en ontzettend gaaf om zo een interactie te hebben met alle lezers! En je layout is prachtig geworden, ik krijg er een warm, herfstig gevoel van <3

 15. Céline

  Wat fijn dat je zoveel en zulke mooie antwoorden hebt gekregen op je enquete!
  Ik vind het altijd heel leuk en interessant om de resultaten van zulke enquestes te lezen. Daar leer ik ook weer van! Dus: Bedankt voor het delen!
  Céline onlangs geplaatst…Thoughts Lately #7: Pepernoten voor het WKZMy Profile

 16. Xaviera

  Leuk om de resultaten van de enquête te zien, wat een mooie antwoorden heb je gekregen! Ik ben nu al heel benieuwd naar jouw januari blogs. En minions mogen wat mij betreft ook altijd meer voorbij komen haha :D Papoy!
  Xaviera onlangs geplaatst…The Installation of LoveMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Haha dankjewel lieve Xaviera, wat superleuk je reactie! Haha Papoy <3

 17. Esmée

  Wat fijn dat je zoveel reacties hebt gekregen! Ik vind je layout echt mooi veranderd het viel me gisteren al op, de kleur die is gekozen is geweldig. Ik vind je Project Positief super om te lezen en ik hoop dan ook dat je hier nog lang mee door gaat. x
  Esmée onlangs geplaatst…Kerstmis Wishlist – LifestyleMy Profile

 18. Anna

  Ah wat leuk dat je dit met ons deelt! En wat goed dat je zoveel doet met de feedback. Je lay-out is echt super mooi geworden <3 X
  Anna onlangs geplaatst…MIJN INTERNET A-B-CMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ja, dat vind ik ook een geweldige verrassing maar zo leuk!

 19. Nynke

  Je hebt echt een prachtige lay-out Dagmar! Mag je trots op zijn :)
  Liefs!
  Nynke onlangs geplaatst…Fall outfitMy Profile

 20. Manon

  Super leuk om achter die reacties te komen! Ik vind je blog er zo leuk uitzien, ik voel me helemaal welkom! En je artikelen zijn super leuk om te lezen <3
  Manon onlangs geplaatst…What I Wish In DecemberMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Wauw dankjewel voor je prachtige complimenten lieve Manon!

 21. Anouk

  Super leuk om dit allemaal te weten te komen! Heel leerzaam ook om inzicht te krijgen in de behoeften van je lezers denk ik. En positiviteit vind ik sowieso het woord dat precies past bij jou/je blog.
  Anouk onlangs geplaatst…Bevroren fruit onder de loepMy Profile

 22. Valerie

  Wat een mooie uitslag, zeg! Heel fijn dat je nu voor jezelf weet hoe mensen over jouw blog denken en van welke leeftijd! Je bent een hele leuke blogger <3

 23. Evelien

  Wat een mooie uitslag. Iets om trots op te zijn! Ik ben benieuwd jaar je positieve Januari project. Ik ben bezig met het uitwerken van een idee voor mijn blog: het jaar goed af te sluiten en vervolgens weer fris het nieuwe jaar te kunnen starten.
  Evelien onlangs geplaatst…OOTD: it’s so fluffy!My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat gaaf Evelien! Ik kan nu al niet wachten, ben heel benieuwd <3

 24. Deisy

  Wat leuk om de uitslag te lezen en zo’n juiste weerspiegeling van je site: inspirerend en vrolijk. Ook dit artikel spat weer van de positiviteit en ik laat mij weer met een glimlach achter :-) Hele leuke ideeën trouwens voor januari. Ben benieuwd hoe je dat in gaat bouwen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het wel mooi gaat worden :-D
  Deisy onlangs geplaatst…De fasen in een relatieMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah dankjewel Deisy voor je lieve comment! Het is nog even een brainstormsessie, maar ik hoop er een leuk geheel van te kunnen maken. Alle input is welkom :)

  1. Dagmar Valerie

   Ah heel lief, dankjewel <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge