Blog

Uitslag van de enquête voor ByDagmarValerie.nl

Vastleggen in volledig scherm 24-11-2014 204527.bmp

Wat kwamen er ontzettend veel reacties op de enquête! Een tijdje geleden vroeg ik jullie naar tips en trucs, maar vooral naar jullie mening over mijn blog zodat ik deze kan verbeteren. Ik vond het heel spannend, omdat ik natuurlijk geen idee had wat erop geantwoord kon worden. Het kon alle kanten op! Dat er zoveel reacties op zouden komen, dat had ik totaal niet verwacht en dat kwam als een grote verrassing. De verrassing werd nog groter toen ik de antwoorden analyseerde en jullie ongelooflijk lieve woorden las. Ik ben geraakt tot héél diep in mijn hart, wat een liefde en warmte! Ik deel heel graag middels dit artikel de uitkomsten, lees je mee?

Dankjewel
Ik ben heel erg dankbaar dat jullie zo met mij mee hebben gedacht en mij hebben geholpen om mijn blog te kunnen verbeteren. Ik ben er dagelijks met veel plezier en passie mee bezig en ik vind het belangrijk dat bezoekers met een glimlach mijn blog weer verlaten. Dankzij jullie feedback, meningen en tips kan ik weer een stap vooruit maken en ik hoop dat samen met jullie te mogen doen.

Leeftijd
Wist je dat de leeftijd van de bezoekers van mijn blog gemiddeld tussen de 15 en 35 ligt? Echt superleuk om te weten, hier was ik niet van op de hoogte! Ik spreek zowel jongere meiden als leeftijdsgenoten en volwassene vrouwen aan en dat is een ontzettend gezellige mix als je het mij vraagt.

Bloglovin, blogs & frequentie
De meeste bezoekers zijn op mijn blog gekomen via een andere blog. Misschien door een reactie of dat ik op een andere blog genoemd ben? Dat weet ik niet precies, maar extra leuk om te weten hoe anderen mijn blog vinden. Ook wordt mijn blog voornamelijk graag gevolgd via Bloglovin en het grootste deel van de lezeressen bezoekt mijn blog een paar keer per week tot dagelijks. Dankjewel, jullie zijn altijd welkom <3

Als ik denk aan ByDagmarValerie.nl dan denk ik aan…
Jullie gaven hier unaniem antwoord: positiviteit, vrolijk, warmte, dankbaar en gezelligheid. En de tranen schoten spontaan in mijn ogen toen ik dit las, het zijn de allermooiste antwoorden die jullie mij ooit konden geven!

Must read artikelen
Hier was ik zo nieuwsgierig naar, want wat vinden jullie extra leuk om te lezen op mijn blog? Ik ben heel erg blij dat ik deze vraag heb gesteld, want nu weet ik dat jullie de persoonlijke artikelen het allerleukste vinden, evenals Project Positief en Happiness gerelateerde artikelen. En tegelijkertijd vind ik dit ook de allerleukste artikelen om te schrijven en om met jullie te delen! Dat is stiekem een flinke geruststelling, want stel je voor dat jullie die juist niks zouden vinden… Niet aan denken haha! Ook gaven jullie aan de boekrecensies interessant te vinden, de reisartikelen fijn te vinden en dat de beauty- en fashion gerelateerde posts ook aantrekkelijk waren om te zien en te lezen. En of ik meer over interieur kon schrijven, dus hier ga ik mee aan de slag. En er werd gevraagd of mijn liefde voor minions meer op mijn blog terug kon komen haha, deal!

Lay-out
Ik was blij verrast door jullie positieve woorden omtrent de uitstraling en lay-out van ByDagmarValerie.nl. Er werd teruggekoppeld dat de foto’s clean en bijpassend waren, maar ook dat alles goed vindbaar was en de blog overzichtelijk oogde. Alleen de social media buttons mochten iets meer in the spotlights komen kreeg ik als tip mee, waardoor deze nu iets groter zijn en een andere kleur hebben gekregen door liefste vriendin én blogheldin Anne. En toen ik in de nacht niet kon slapen van de pijn (de aanleiding is inderdaad niet de allerleukste) ging ik sleutelen aan de header en mijn profielfoto. Deze hebben nu een nieuwe look en de diep paarse/bordeaux kleur vind ik heel mooi passen.

Vloggen
Sinds kort probeer ik regelmatig te vloggen en deze plaats ik zowel op mijn YouTube-kanaal (je kunt je hier gratis abonneren, zo ben je als eerste op de hoogte!) als op mijn blog. Omdat ik dit ook erg spannend vond, vroeg ik jullie om advies. De reacties waren hierop heel hartverwarmend en lief dankjewel! Het antwoord om het vaker te doen en te delen vond ik echt een eer om te lezen en deze kwam regelmatig terug. De vlogs zijn bewust niet heel lang, omdat zo ook de bezoekers kunnen kijken die minder tijd hebben en ook deze keuze werd goed ontvangen. Dit heeft wel als gevolg dat er meer geknipt moet worden als ik probeer een week aan activiteiten (en een bomvolle agenda) in een vlog te krijgen. Ook kan ik daardoor niet alles laten zien, maar ik neem jullie heel graag mee waar mogelijk en dat vind ik ontzettend leuk om te doen. Oh en een fijne tip was dat ik soms iets te snel praat, daar ga ik op letten wat fijn dat het wordt aangegeven! Ook kreeg ik als reacties terug dat het enthousiasme en spontane de vlogs extra leuk maken, dat hoop ik door te kunnen blijven voeren. En de tip om de vlog als los artikel te doen vond ik ook echt super, dit ga ik zeker doen dankjewel! Echt een eer om zoveel lieve complimenten te krijgen, heel bijzonder.

Project Positief
In de enquête heb ik een vraag opgenomen over Project Positief, omdat ik het belangrijk vind om actueel te blijven en in te spelen op de behoeftes en wensen van de lezeressen. Ik heb nu 15 artikelen (wat gaat het al snel!) geschreven voor deze rubriek en ik had zelf nooit verwacht dat er zo ontzettend enthousiast op gereageerd zou worden. Er kwamen ongelooflijk leuke ideeën en tips van jullie die ik op kan pakken en realiseren met deze rubriek. Ook werden er handige onderwerpen aangegeven die ik ook terug zal laten komen in de artikelen. Het veertiende artikel voor Project Positief (10 x weg met de winterdip) heb ik bijvoorbeeld ook geschreven aan de hand van tips uit de enquête. En ik kreeg de vraag hoe je het vooruithelpen van anderen nu concreet kunt maken, waardoor ik 26 tips deelde hoe je dit kunt aanpakken in dit artikel. Echt zo bijzonder dat we daadwerkelijk samen anderen kunnen besmetten met positiviteit, dankjewel voor jullie hulp en input!

Januari versus positiviteit
Ik kan jullie alvast verklappen dat ik aan het brainstormen ben voor de maand januari om deze met extra positiviteit te vullen. Januari is een maand waarin goede voornemens een rol spelen, mensen met een schone lei willen beginnen, maar ook een maand waarin de feestdagen achter de rug zijn en blue Monday plaatsvindt. Positiviteit probeer ik nu middels Project Positief elke maandag te verspreiden, als goed begin van een nieuwe week vol kansen. De tag is door ontzettend veel lieve en inspirerende bloggers overgenomen en dat had ik nooit verwacht en de challenge op Instagram was ook een succes. Misschien is het leuk om de Instagram challenge te herhalen met andere onderwerpen? Of inspirerende personen te interviewen die persoonlijke ervaringen en tips kunnen delen? Ik moet hier nog even goed over na denken, maar ik ben ermee bezig. En mocht je ook een idee hebben dan ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig en hoop ik het samen te kunnen realiseren.

Heel erg bedankt voor het delen van jullie feedback, tips en meningen! Mocht je nog een tip hebben of feedback willen delen, dat kan natuurlijk altijd in de comments 

Wat vind jij van de veranderingen in de lay-out?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.