Spam je blog/webshop en deel het met ons!

Spam je blog/webshop en deel het met ons!

Augustus 201412
It’s spam o’clock! De laatste keer dat je kon spammen, was ergens in augustus. De hoogste tijd om nieuwe blogs te ontdekken en fijne inspiratie op te doen! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jouw blog/ webshop en ik zou je graag willen volgen. Er staan ontzettend veel mooie blogs online, maar wat maakt jouw blog uniek? Deel het met ons en ontdek zelf ook nieuwe blogs! Veel plezier!

✩ Plaats in de comments een overtuigend stukje waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is;

✩ En volg je mijn blog al? Je kunt mij volgen via Bloglovin, Instagram, Twitter, Facebook en YouTube. Als je mij volgt, ben je als eerste op de hoogte van alle (persoonlijke) updates en informatie. Ook komen er te gekke winacties aan, so stay tuned! Ik neem bij iedereen die een reactie achterlaat zeker een kijkje en ik hoop je inspirerende content natuurlijk langer te kunnen volgen!

✩ En wist je al dat ik sinds kort elke week op YouTube te vinden ben met een nieuwe vlog? Je kunt mij hier volgen voor de vlog diaries!

Keep calm & spam je blog!
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 92 reacties.

 1. Leeeuk :D.

  B U D G E T P R O O F . N L
  Wil je alles tegelijk? Reizen, een iPhone en sparen voor een Chanel 2,.55 maar niet de hele maand op tosti’s leven? Dan zul je hard moeten werken en slim moeten omgaan met je geld. Op http://www.budgetproof.nl deel ik alles wat het waard is je salaris aan uit te geven.

 2. Mijn naam is Lucinda en mijn blog is mijn eigen stukje Wonderland, met alle gekkigheid die daar bij komt kijken natuurlijk. Op dit moment is het wel beauty wat de klok slaat, omdat ik dat gewoon super leuk vind, maar ik probeer nog wel een beetje mijne eigen weg te vinden. Ik ben pas zo’n 3 maanden echt keihard bezig met elke dag en artikel plaatsen en vind het super tof. Het zou leuk zijn als je eens een kijkje komt nemen op http://lucindainwonderland.nl het is namelijk best gezellig hahaha. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Bourjois – Color Edition 24H Cream to Powder EyeshadowMy Profile

 3. Denise

  Wat leuk dat we weer eens mogen spammen Dagmar! Ik ben Denise en op mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl post ik iedere dag minimaal een artikel over beauty, fashion of lifestyle. Ploggen is iets waar ik helemaal gek op ben, ik neem jullie graag een dag mee om een kijkje te nemen in m’n leven. Het lijkt me super als je eens een kijkje neemt. Liefs, Denise <3
  Denise onlangs geplaatst…What did I do? #16 – Nederland-Mexico, uit eten en 700 volgersMy Profile

 4. Ah wat lief Dagmar! Ben je net zo chaotisch en impulsief als mij, dan zit je bij Diana Carlton wel goed. Ik ga van de hak op de tak, van make-up en diy, naar tips om te budgetteren om vervolgens weer wat te delen over onderwerpen die allemaal aan bod komen in mijn hoofd. Natuurlijk mag mijn zoon van 3 niet ontbreken op mijn blog, elke vrijdag schrijf ik over alle leuke- maar ook minder leuke kanten van het mama zijn. http://.www.dianacarlton.com.
  Diana Carlton onlangs geplaatst…Mijn make-up stashMy Profile

 5. Frauke

  Ah wat leuk, hier doe ik graag aan mee :D! Ik blog niet alleen, maar samen met mijn vriend, op The Life Factory (.be/.nl). Onze blog gaat over duizend-en-één dingen maar voornamelijk DIY, lifestyle, interieur en beauty.

  We plaatsen minstens één originele DIY per week en verder allerlei andere inspirerende posts. Neem gewoon eens een kijkje en je ontdekt het vanzelf wel ;)!
  Frauke onlangs geplaatst…Eetkamerstoelen: voor en na!My Profile

 6. Marion

  Mijn eetstoornis heb ik overwonnen, nu mijn angststoornis nog. Ik schrijf er openlijk over op http://mijnkladblog.nl/. Ik wil het taboe doorbreken wat nog maar al te vaak rust op psychische problemen. Ik wil begrip kweken, maar ook herkenning en steun bieden. Daarnaast schrijf ik gewoon over de fundingen in het leven. Dagelijks komen er twee artikelen online, het ene serieus, het andere wat luchtiger.

  Bedankt voor het spammen, Dagmar!
  Marion onlangs geplaatst…It’s a sock tag!My Profile

 7. Naomi

  Heel leuk dit weer! Ik ben Naomi en blog nu iets van 8 maanden op http://www.littlekeystohappiness.com over fashion, lifestyle en fotografie, maar ook vooral veel kletspraatjes. Ik blog gewoon over alles wat ik leuk vind! Vind het ook geweldig dat je mensen kan helpen door iets op te schrijven, en ga hier nog zo lang mogelijk door! Lijkt me geweldig als je een kijkje zou nemen :)
  Liefs,
  Naomi onlangs geplaatst…SPAM JE BLOG, Q&A EN EEN KLEIN KLETSPRAATJEMy Profile

 8. Ingeborg

  Wat leuk! Mijn blog, http://www.daysofingeborg.nl is in augustus in een nieuw jasje gestoken! Hierdoor ben ik vrijer geworden om meer over lifestyle te bloggen en niet alleen over beauty. Tot nu toe bevalt dat me heerlijk! Ik vraag om advies, vul tags in, review af en toe wat en soms geef ik jullie ook advies! Liefs <3
  Ingeborg onlangs geplaatst…Macbook struggelsMy Profile

 9. Lisa

  Yay, leuk Dagmar! Als boekenliefhebber blog ik -natuurlijk- over boeken op http://www.leavenostorybehind.nl. Ik plaats veel recensies van Young Adult en New Adult boeken, waaronder ook Engelstalige boeken die in Nederland nog redelijk onbekend zijn. Ook plaats ik hauls, tags en andere boekgerelateerde dingen. Dus als je graag nieuw leesvoer wilt ontdekken of wilt kletsen over boeken, dan zit je op Leave No Story Behind helemaal op zijn plek. Kom je even buurten? ♡
  Lisa onlangs geplaatst…Verslag: het #Laatmejouzijn bloggerseventMy Profile

 10. Nynke

  Yeah, heel leuk dat we mogen spammen! Ik blog op http://nynkeslifestyle.wordpress.com over lifestyle, beauty, fashion en food. Ik probeer elke dag iets te posten. Ik zou het heel erg leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

  Je blog is heel erg leuk Dagmar!
  Liefs <3

 11. Svenja

  Lief dat we mogen spammen! <3

  Op http://www.lovinglifeiseasy.nl plaats ik elke dag een artikel over beauty, fashion en andere lifestyle gerelateerde onderwerpen. Make-up looks, outfit foto’s, lookbook video’s, shoplogs, je kan het allemaal vinden op mijn blog. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen!

  Liefs,

  Svenja
  Svenja onlangs geplaatst…Lush / Tiny HandsMy Profile

 12. Maaike

  Superlief dat je ons laat spammen, ik kom zeker nog eens terug om de andere blogs te bekijken!
  Zelf blog ik op http://www.muymaaike.nl, mijn persoonlijke lifestyle-, food- en boekenblog. Op zoek naar recepten, columns, recensies, mindstyle of gewoon random dingen? Dan ben je bij mij aan het goede adres! Ik heb heel lang om de dag geblogd, maar ik probeer dat nu vaker te laten worden, dus: meer artikelen! :D
  Maaike onlangs geplaatst…#Laatmejouzijn bloggersborrel bij Zomer & KeuningMy Profile

 13. Anita

  Lief een spam je blog. Op http://www.mindjoy.nl plaats ik dagelijks artikel over dingen die mij bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Op maandag is het ‘mindfulness maandag’ en verder plaats ik diy, home deco, uittips, persoonlijke artikelen en nog veel meer. Leuk als je een kijkje komt nemen. Enjoy!
  Anita onlangs geplaatst…Terugkijken naar mijn studententijdMy Profile

 14. Leonie

  Wat leuk! En wat een perfecte timing, want mijn blog bestaat vandaag precies 1 jaar! :D
  Mijn blog is http://www.sugarframe.nl en ik blog over bakken, haken, fotografie en mijn leven met 4 chronische ziektes. Daarnaast komt er af en toe een update voorbij over mijn day zero project.
  Leonie onlangs geplaatst…Sugarframe bestaat 1 jaar!My Profile

 15. Marieke

  Leuk! Jij kent mijn blog al, maar anderen misschien nog niet. Ik ben Marieke en ik blog op http://www.mariekevanwoesik.nl over mijn leven, bucket list en reizen! Ook deel ik elke woensdag een column en plaats ik graag gezonde recepten en boek reviews.

  Ik deel graag mijn eigen avonturen met jou. Zo ga ik vandaag bijvoorbeeld naar een introductiecursus duiken! Daar lees je snel meer over :)

  p.s. Dagmar, ik volg je en vind je vlogs erg leuk! :)
  Marieke onlangs geplaatst…BACKSTAGE | De boekpresentatie van ‘Laat me jou zijn’My Profile

 16. Mirthe

  MissMirthe is mijn persoonlijke blog over van alles en nog wat. Personal, lifestyle, cosmetica, happinez, food! Drie keer per week vermaak ik jou met een nieuw artikel!! Neem zeker eens een kijkje op http://missmirthe.nl/wp!

  Liefs,
  Mirthe
  Mirthe onlangs geplaatst…He lieve dames..My Profile

 17. Angelique

  Wat leuk dat we mogen spammen. Mijn blog is http://mamaangelique.wordpress.com Ik ben een ‘jonge’ mama (ben al 25 maar word nog steeds als jong gezien) die blogt over alles wat ze tegen komt. Ik kom uit een huiselijk geweld situatie en blog nu over alles wat ik tegen kom in mijn ‘nieuwe’ leven. De dingen waarmee ik moet dealen, alle dingen die geregeld moeten worden. Maar ook leuke dingen zoals Diy’s en recepten.
  Angelique onlangs geplaatst…Blog | Mijn favorieten najaar 2014My Profile

 18. Mijn blog ken je natuurlijk al, maar toch nog even voor de andere meiden hier :)

  Ik ben Alexandra en ik schrijf dagelijks over mode, beauty of lifestyle op ilumuoti.nl. Ik heb toevallig ook net een nieuwe lay-out, waar ik heel trots op ben en welke volgens mij echt bijdraagt aan de kwaliteit van mijn blog! Als je een reactie op mijn blog achterlaat probeer ik hem altijd te beantwoorden en jouw blog even te bezoeken! :)

  xx Alex
  Alexandra [ILUMUOTI] onlangs geplaatst…Q&A | De antwoordenMy Profile

 19. Jessika

  Wat leuk dat we weer mogen spammen! Ik deel graag mijn blog én webshop http://www.kidstravelservice.nl met je. Ik schrijf vooral praktische tips over vakanties met kleine kinderen. Wat mijn site uniek maakt is dat ik praktische reisartikelen zoals draagzakken en reistassen voor de kinderwagen verhuur voor gezinnen die ze niet voor eenmalig gebruik willen aanschaffen. In mijn webshop verkoop ik deze reisartikelen ook. Ik zou het leuk vinden als alle bloggende mama’s een kijkje komen nemen.

  Enne, tuurlijk volg ik je al op social media en bloglovin! :-)

 20. Laura

  Ah wat lief dat we moggen spammen! Mijn blogje heet http://www.lauralike.nl en het is een persoonlijke life blog. Het kan over alles gaan maar met name beauty, fashion en lifestyle. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt! XO
  Laura onlangs geplaatst…What’s in my bagMy Profile

 21. Bianca

  Wat een leuke actie! Ik blog al een aantal maanden over fashion, beauty, lifestyle, fitness, recepten, living en travel! Ik vind het onwijs leuk om te doen, maar ook vind ik het onwijs leuk om door het bloggen nieuwe mensen en blogs te leren kennen! Vind ook jouw artikelen erg inspirerend en neem dus graag dagelijks een kijkje! xo
  Bianca onlangs geplaatst…Fruit Infused WaterMy Profile

 22. Karlijn

  O nee, ik ben zo slecht in het verkopen van mezelf. Maar okee, ik ga het proberen.
  Mijn naam is Karlijn en ik blog op Wonderlicht.com. Mijn blog gaat over alles wat ik leuk vind én dat is dus heel veel. Wat je moet weten is dat ik moeilijk kan kiezen en daardoor vind ik dus zoveel leuk. Het resultaat? Een blog met heel veel verschillende onderwerpen, van boeken (waar ik gek op ben) tot d.i.y projecten. En van interieur inspiratie tot mijn eigen tekeningen. O en laat ik Amsterdam niet vergeten. Daar woon ik nu ongeveer twee jaar en ik deel vaak mijn lievelingsplekken.
  Vind je ook zoveel leuk? Kom dan zeker eens kijken op mijn blog!

  Nou, dat verkopen ging wel okee toch?! ;)
  Karlijn onlangs geplaatst…Blogestafette, wat niemand mij durft te vragenMy Profile

 23. Joyce

  Wat ontzettend lief! Ik ben Joyce en ik blog op http://www.misscraftsy.nl/ over een happy & healthy lifestyle waar je gezonde recepten, interessante health artikelen, beautyreviews en persoonlijke lifestyleartikelen kunt verwachten, allemaal met een happy touch en hopelijk met genoeg inspiratie zodat jij fit en gelukkig door het leven gaat/kan blijven gaan.
  Joyce onlangs geplaatst…NYC HD Quattro Eye Shadow & Big Bold 24H MascaraMy Profile

 24. Guusje

  Ahh dat wist ik nog helemaal niet van die vlog diaries, leeeeuuuk! Ik ben Guusje en blog sinds 1 november op http://glimmiertje.blogspot.nl! Ik blog over van alles en nog wat eigenlijk haha, vooral om anderen, maar ook mezelf te motiveren, inspireren, positief te blijven en te laten lachen (:
  Guusje onlangs geplaatst…HEALTH: Workout RoutineMy Profile

 25. Kirsten

  Mijn blog is http://www.itruelyme.nl/
  Ik zou het ontzettend leuk vinden als mijn blog meer aandacht zou krijgen, waarom je mijn blog zou kunnen bezoeken. Ik deel met al mijn liefde en passie artikels. Krijg vaak te horen dat mijn bezoekers graag terugkomen omdat ze mijn persoonlijkheid zo leuk vinden. Misschien dat jij dat ook vindt! Nederlandse beautyblog waar je meer dan alleen beauty vindt. Lees hier dagelijks artikels over make-up reviews, fashion, lifestyle en inner beauty. Mijn motto: Being beautiful in my own way ♥!
  Kirsten onlangs geplaatst…Internet ABC tagMy Profile

 26. Jenn

  he, wat leuk! Ik ga ook eens kijken bij de blogs die hier gespamd zijn, ik ken ze lang niet allemaal en nieuwe blogs zijn altijd leuk!

  Op mijn persoonlijke blog http://www.jennnsfigments.com schrijf ik over alles wat mij bezig houdt. Van dingen die ik meemaak tot recepten, van konijnen tot afvallen, er komt van alles voorbij.
  Jenn onlangs geplaatst…Recept: Stamppot boerenkool met brieMy Profile

 27. Stacey

  Op mijn blog http://www.legally-brunette.nl blog ik over alles wat mij in het dagelijks leven bezig houdt. Van hardlopen, werken, fotografie en reizen tot gezonde [en soms ook heerlijke ongezonde] recepten en fashion.

  Per week komen er minimaal 7 artikelen online, maar als ik inspiratie heb wil dat nog wel eens oplopen tot 10 tot 12 artikelen per week! Ik zou het leuk vinden als je een keertje een kijkje komt nemen.
  Stacey onlangs geplaatst…Legally-Art: 5 Tips voor betere Instagram food foto’sMy Profile

 28. Fleur

  Wat leuk dat je dit doet! Je reageert af en toe op mijn blog dus mij ken je al! :D Ik ga even alle andere blogs die reageren bekijken. Leuk!

 29. Anna

  Lief dat we mogen spammen! Ik ben Anna, 19 jaar en sinds bijna twee jaar blog ik op http://www.annajirina,blogspot.com over voornamelijk beauty. Ik schrijf de laatste tijd ook steeds meer over andere dingen die ik leuk vind, zoals fotografie en creatief bezig zijn. Ik schrijf vier keer per week een artikel en daarbij vind ik het heel belangrijk om ook persoonlijke posts te schrijven, zodat jullie me beter leren kennen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen! X
  Anna onlangs geplaatst…PHOTOGRAPHY | BLACK AND WHITEMy Profile

 30. Emily

  Wat lief dat je dit doet. Op mijn blog http://www.emilylotus.nl schrijf ik over mijn chronisch ziek zijn en toch gelukkig willen leven. Ik wil graag voor wat meer begrip zorgen voor chronisch zieken, maar vooral herkenning bieden aan hen die ook worstelen met een onzichtbare ziekte. Fibromyalgie, CVS, chronische pijn, SOLK, maar ook noem ik depressie. Alles zo rauw en eerlijk mogelijk met een dosis positiviteit!
  Emily onlangs geplaatst…Project Positief tagMy Profile

 31. Inge

  Monsieur Mango is mijn blog. Ik ben een allrounder op creatief gebied en dat komt ook terug in mijn blog. Ik ben pas net begonnen, dus er is nog niet zoveel inhoud, maar dat komt van zelf. Je kunt veel over handwerken verwachten, aangezien ik altijd wel aan het fröbelen ben!
  Inge onlangs geplaatst…Happiness: Royal Blue OrchideeMy Profile

 32. Jolien

  Ontzettend lief van je dat we mogen spammen!

  Mijn naam is Jolien en ik blog op Daisies on Bookshelves over boeken (romans, chicklits, young adult,…) en films. Er verschijnt ongeveer 4 keer per week een nieuw artikel.

  xx

 33. Echt super lief dat je dit mensen laat doen! Naja mijn naam is Neeltje en ik ben 18 jaar en ik heb sinds april dit jaar een eigen blog genaamd: Thoughts in Style http://www.thoughtsinstyle.com/ Hierop plaats ik eigenlijk alles wat in mijn hoofd zit en wat ik kwijt wil. Dit eindigt meestal in DIY’s, outfits, recepten en ook de Project Positief tag :) Neem een keer een kijkje zou ik zeggen!
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…Sparkle Positivity Everywhere | TagMy Profile

 34. Rosanne

  Aw wat lief van je dat we mogen spammen! Ik ben Rosanne, ben 21 jaar oud en blog met veel liefde op http://www.rosannevandierenn.nl. Mijn blog is een beautyblog met een snufje lifestyle en fashion. Ik ben dol op het maken van makeup looks, die zie je dan ook elke week voorbij komen. Elke week komt er ook een Youtube video online op mijn blog en ik schrijf ook regelmatig een persoonlijk artikeltje. Kom je gezellig een kijkje nemen?

  liefs x

 35. Whitney

  Super leuk! Ik vind jouw blog heel fijn om te lezen. Zoveel positiviteit heerlijk gewoon. Zelf heb ik een persoonlijke, mama, lifestyle blog. Hier kan ik lekker me ei kwijt en onderhoud ik contact met vooral andere mama’s. Dat wil niet zeggen dat ik alleen mama blogs lees hoor of alleen mama lezers target. Momenteel ben ik zwanger van ons tweede kindje, spannende tijden komen tegemoet.
  Whitney onlangs geplaatst…Een broertje of zusje!My Profile

 36. Julie

  Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.be
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! :-D

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…
  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! ;-)
  Julie onlangs geplaatst…Tinder voor de shopaholicsMy Profile

 37. Deisy

  Hoe tof en lief (maar had ook niets anders verwacht) dat we onze bloglink achter mogen laten. Ik ben Deisy en op mijn blog (http://www.visionarylife.nl) blog ik eigenlijk over van alles en nog wat, maar wel met de insteek om het leven positiever in te zien (zoals jij dat ook mensen mee wilt geven). Iedereen kan (is mijn optiek) namelijk bereiken wat hij wilt en zijn dromen achterna jagen. Ik hoop dat mijn blog (met artikelen om jezelf persoonlijk te ontwikkelen maar ook positiviteit) een bron voor iedereen is om de uitdaging met zichzelf aan te gaan.: het leven is namelijk te kort om niet van elkaar en jezelf geïnspireerd te raken!

  Natuurlijk schrijf ik ook op mijn blog ook over luchtige onderwerpen, want we kunnen niet altijd serieus zijn toch ;-) ?

  In ieder geval heel erg bedankt voor deze mogelijkheid en ik hoop dat je een kijkje wilt nemen op mijn blog :-)
  Deisy onlangs geplaatst…Tips om meer water te drinkenMy Profile

 38. Esmée

  Fijn dat we een plaatsje krijgen om te spammen. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/ , ik blog over al mijn interesses. Iedere dag om 12u komt er dan ook iets anders voorbij, iedere dag kun je je laten verrassen! Neem vandaag een kijkje en zie wat je vandaag te wachten staat. x
  Esmée onlangs geplaatst…Kalender van FotofabriekMy Profile

 39. Fleur

  Altijd leuk om via deze weg weer nieuwe blogjes te ontdekken!

  Op mijn blog plaats ik 2 tot 3 keer een nieuwe blog post online.
  De posten zijn voornamelijk persoonlijk, maar ook gemengd met lifestyle onderwerpen. Omdat we ook gaan bloggen met school ga ik hier ook over maatschappelijke onderwerpen schrijven. Dit is een uitdaging maar zeker eentje die ik wil aan gaan!
  Voor nu staat er een blogje online waar ik vertel waarom ik de winter stiekem toch wel een klein beetje heel erg leuk vind.

  http://www.labellafleur.nl
  Fleur onlangs geplaatst…Lifestyle | Waarom de wintertijden ook leuk zijn.My Profile

 40. Lief dat we mogen spammen :). Mijn blog ben ik begonnen in mei 2014. De belangrijkste reden om mijn blog te beginnen was omdat ik graag mijn enthousiasme deel op het gebied van knutselen, freubelen, vormgeven en fotograferen. Ik hoop dat mijn blog mensen inspireert en daardoor ook lekker aan de slag gaan om creatief bezig te zijn. Mijn blog is dus nog niet zo oud, maar ik vind het echt super leuk om te doen.
  Els franken onlangs geplaatst…Foto’s van de maand #6: Oktober 2014My Profile

 41. Nikki

  Hi mijn naam is Nikki, ik heb nu al weer een tijdje mijn blog The Joyful Things In Life (http://thejoyfulthingsinlife.blogspot.nl/). Hierop post ik dingen die ik leuk vind in het leven. Op dit moment is beauty een grote passie van mij. Soms maak ik een uitstapje naar mode en lifestyle. Daarnaast maak ik ook 2x in de week youtube video’s.
  Ook heb ik sinds kort een boeken blog, Books With A Beauty Chick (http://www.bookswithabeautychick.blogspot.com/). Ik ben dol op lezen en bloggen dus besloot ik om nog een blog te starten. Het zit nog ergens in de beginners fase, maar ik vind het erg leuk om te doen..
  Laat even een reactie achter als je bent gaan kijken. Dan weet ik dat je langs bent geweest :)
  Nikki onlangs geplaatst…Column: Te veel make-up?!My Profile

 42. Sophie

  Wat leuk, via Anne kwam ik op je blog terecht en gelijk de mogelijkheid om mij ook een heel klein beetje aan jou voor te stellen! ik heb bewondering voor de positiviteit die je hier uit op je blog.

  Ik ben mijn blog begonnen omdat ik op het internet nergens iets vond waar ik mijn ei kwijt kon over alles wat er is gebeurt in mijn leven. Het is een blog waarop ik iedereen die ooit eens een bezoekje neemt graag wil Inspireren, motiveren en wil laten begrijpen. Het is lastig om op 17-jarige leeftijd je vader te verliezen en ik ben er achter gekomen dat ikzelf veel dingen anders had gedaan bij iemand anders die eerder haar moeder is verloren als ik had geweten hoe zij zich voelt. Vandaar, mijn blog DeMooisteSterAanDeHemel!
  Sophie onlangs geplaatst…Daar gaan we weer…My Profile

 43. Claudia

  Ooh dat is een moeilijk. Waarom is mijn blog uniek, haha. Ik denk dat het meest unieke en leuke aan mijn blog de streetstyle artikelen zijn. Daar krijg ik altijd super leuke reacties op. Daarnaast blog ik veel over fashion, dus shoplogs, OOTDs. Ik ben ook een kei (als zeg ik het zelf) in het maken van leuke haartutorials. Ik houd die zo simpel en zo leuk mogelijk, zodat mijn lezers dit ook kunnen doen. Ik probeer niet te zijn zoals de rest, maar ik ben op zoek naar nieuwe artikels en nieuwe concepten. Dat maakt mij misschien het meest uniek.
  Claudia onlangs geplaatst…Streetstyle Amsterdam #2My Profile

 44. Manon

  Super leuk dat je dit doet! Deze kans laat ik niet aan mij voorbij glippen natuurlijk. Mijn blog ‘Love Life As Manon’ gaat over alles wat ik leuk vind en mij interesseert: beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het leuk om te schrijven, dus meestal schrijf ik iets anders dan andere bloggers. Heb het ook over diverse onderwerpen. Wil over alles praten. En vind het natuurlijk super leuk om producten te testen en te reviewen! Neem snel een kijkje op mijn blog : http://www.lovelifeasmanon.nl . Veel lees plezier!

  Liefs Manon

 45. Manon

  Bloggen is een van mijn vele passies. Hier blog ik dan ook over. Ik blog over alles waar ik fan van ben, en geloof me, dat is een hoop. Je zal dus vooral persoonlijke verhaaltjes vinden, en ook redelijk wat outfits. Ik oost 3/4 keer per week :) Kijk op http://www.blondenotebook.wordpress.com en volg me als je het leuk vindt. Zie je daar! Leifs! ♥
  Manon onlangs geplaatst…New in: Beautiful-BijouxMy Profile

 46. Leuk! Ik heb sinds kort een blog doordat ik veel producten opgestuurd kreeg om te review en, en vind dat op Instagram te lang en druk worden, dus post nu alles op mijn website.

  Mijn instagram (@DiaryOfAMua) gaat alleen over beauty en eyelooks etc. En mijn website eigenlijk over van alles.

  Xo

 47. Manon

  wat lief dat we mogen spammen Dagmar! Ik ben Manon, 25 jaar en blog dagelijks op mijn blog http://manonmiaow.nl over fashion & beauty maar ook steeds vaker schrijf ik over health en lifestyle gerelateerde artikelen, neem gerust een kijkje! :)
  Manon onlangs geplaatst…Dr.Hauschka event + WINACTIEMy Profile

 48. Veerlez

  Mijn blog is http://veerlez.nl/blog
  Mijn blog is ontstaan vanuit mijn opleiding Creatieve Therapie en er stonden voorheen vooral creatieve dingen op. Dat staat nu helaas op een wat lager pitje. Nu schrijf ik voornamelijk over hardlopen, groen zijn en serie/films. En ik wil me iets meer gaan richten op psychologie onderwerpen. Dus een blog met veel verschillende thema’s :)
  Veerlez onlangs geplaatst…Sundays FinestMy Profile

 49. Kim

  Wat leuk zeg dat we mogen spammen <33

  Ik (Kim) ben Daily breakfast gestart op 19 Augustus 2013. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilden mijn verhalen kwijt, daarom besloot ik een lifestyle blog te starten met af en toe wat artikelen. Mijn blog werd steeds een beetje groter en langzamerhand kwamen er meer artikelen online van beauty en fashion, mijn grote passie. In Juni 2014 zocht ik een helpende hand en bood Brittany zich aan, super leuk. Ik ken Brittany al langer omdat wij schoon nichtjes zijn. Haar vriend is de neef van mijn vriend. Onze lifestyle blog is ondertussen veranderd in een echte beauty, fashion & lifestyle blog. Wij halen er super veel plezier uit om dingen op de blog te schrijven en met jullie te delen. Wij vinden het leuk om hard voor de blog te werken en steeds beter te worden en tips mee te pakken van iedereen. Wij hebben sinds kort Youtube helemaal ontdekt en halen hier veel plezier uit.

  http://www.dailybreakfast.nl

  Liefs,
  Kim & Brittany
  Kim onlangs geplaatst…Primark Rotterdam Zuidplein opent zijn deuren.My Profile

 50. Evelien

  Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Evelien en blog op http://www.livelifelovely.nl over alles wat mij bezighoud. Van fashion en beauty tot life- en mindstyle. Dit alles met een persoonlijk tintje. Ik zou het leuk vinden als je eens komt kijken! Liefs., Evelien
  Evelien onlangs geplaatst…Fivorites: theeMy Profile

 51. Mira

  Leeuk, we volgen elkaar al op Insta maar ik maak zeker even gebruik van deze mogelijkheid:)
  Ik blog op http://www.miratells.nl en ik ben denk ik de enige beautyblogger met zero talent voor beauty. Toch review ik veel producten en probeer ik er maar een grapje van te maken als een look weer eens compleet mislukt is. Het gaat om het product niet waar;)
  Sinds kort schrijf ik op maandag over eten en dan vooral verantwoord eten:) Hopelijk tot ziens, ik volgde jou natuurlijk al:)
  x
  Mira onlangs geplaatst…Shoplog PrimarkMy Profile

 52. merel

  Leuk! Mijn blog is http://crvy.wordpress.com
  Op mijn blog post ik outfits en lifestyle dingetjes. Ik ben deze blog begonnen omdat ik het zo jammer vond dat er zo weinig bloggers waren met mijn maat. Ik noem mezelf ook wel inbetween: ik ben niet slank, maar zeker ook geen plussize.
  merel onlangs geplaatst…OUTFIT: JUST ANOTHER DAY AT UNIMy Profile

 53. Evy

  Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD’s, DIY’s, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. :) Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx
  Evy onlangs geplaatst…Een dagje relaxen met korting!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge