Spam je blog en inspireer elkaar!

Spam je blog en inspireer elkaar!

It’s spam o’clock! De laatste keer dat je kon spammen, was heel lang geleden. De hoogste tijd om nieuwe blogs te ontdekken en fijne inspiratie op te doen! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jouw blog/webshop en ik zou je graag willen volgen. Er staan ontzettend veel mooie blogs online, maar wat maakt jouw blog uniek? Deel het met ons en ontdek zelf ook nieuwe blogs. Veel plezier!

✩ Plaats in de comments een overtuigend stukje waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is en waarom we jouw blog echt moeten volgen!

✩ En volg je mijn blog al voor je dagelijkse dosis happiness? Je kunt mij volgen via BloglovinInstagramTwitter en Facebook.  Als je mij volgt, ben je als eerste op de hoogte van alle (persoonlijke) updates en informatie. Ik neem bij iedereen die een reactie achterlaat zeker een kijkje en ik hoop je inspirerende content natuurlijk langer te kunnen volgen!

Keep calm & spam je blog!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 57 reacties.

 1. Sabine

  Hoi! Leuk dat we mogen spammen :D Ik ben Sabine en schrijf op mijn blog álles over mijn leven in Colombia, waar ik alweer bijna een jaar geleden naartoe ben geëmigreerd voor de liefde. Ik promoot of verkoop niets, maar geef gewoon een inkijkje in een leven van een Nederlander aan de andere kant van de wereld én je kunt ook alles lezen over het land zelf met de mooiste foto’s ter illustratie. Nieuwsgierig? Kijk op http://besabine.wordpress.com/.
  Liefs, Sabine
  Sabine onlangs geplaatst…Fotoblog: de Nacht van de KaarsjesMy Profile

 2. Ik vind het altijd leuk als we mogen spammen, haha. Zo kom ik vaak ook weer bij nieuwe blogs terecht :)

  Op mijn blog, http://www.susanblogt.nl vind je een paar keer per week artikels met als thema lifestyle, fashion of beauty. Momenteel woon ik in Zuid-Korea dus sommige artikelen hebben een Koreaans tintje :) Veel kijk en lees plezier op mijn blog, hihi.

  Liefs, Susan
  http://www.susanblogt.nl

 3. Dita

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog rithika.nl is een persoonlijke lifestyleblog waar ik om de dag een artikel post over interieur, lifestyle en vele persoonlijke posts zoals over mijn zwangerschap (ik ben 31 weken zwanger nu). Ook mijn Indiase roots komt regelmatig naar voren en zo nu en dan komt er een beauty artikel online. Eigenlijk alles wat ik leuk vind!
  Dita onlangs geplaatst…It’s Christmas Time! ☆My Profile

 4. Jet

  Altijd leuk, zo’n post! Ik heb een boekenblog, RabbitBookz, waarop ik vooral boekrecensies in het genre Young Adult Fantasy en Science Fiction schrijf. Ook vul ik tags in, heb ik een rubriek “5 dingen…”, recenseer ik boekverfilmingen en zet ik af en toe een personal post online! Ik verklap alvast dat ik bezig ben met een nieuwe rubriek, en daar komt de eerste post van online op oudejaarsdag!
  http://www.rabbitbookz.wordpress.com
  Jet onlangs geplaatst…Eclipse – Stephenie MeyerMy Profile

 5. Esmée

  Leuk om zo nieuwe blogs te leren kennen. Ik heb samen met Maartje ook een blog. We schrijven over interior, diy, Healthy food, en lifestyle. Ook hebben we een instagram account (@yayitstoday_), waar we vaak foto’s op plaatsen. X

 6. Kirsten

  Vind dit altijd zo’n leuk moment om nieuwe blogs te ontdekken!

  Ik ben Kirsten en ik blog met heel veel plezier op Lifesome.nl. Hier deel ik stukjes uit mijn leven, laat ik regelmatig creatieve dingetjes zien omdat ik dat toch wel het állerleukst vind, schrijf ik over mooie plekken + gave inspiratie en hoop ik soms een glimlach op je gezicht te toveren met mijn project.
  Kirsten onlangs geplaatst…Als ik de baas zou zijn van het journaal…My Profile

 7. Denise

  Super leuk dat we weer eens mogen spammen Dagmar! Mij ken je al, maar misschien een van je volgers nog niet, who knows! Ik ben Denise en blog nu anderhalf jaar op mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl. Onlangs heb ik een nieuwe lay-out gemaakt (waar ik heel erg blij mee ben!) en waardoor er ook steeds meer artikelen online komen. Ik blog over veel persoonlijke dingen, maar ook komen er wel eens beauty, travel of fashion gerelateerde dingetjes voorbij. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt! Overigens kun je me ook volgen via Instagram, Twitter of Facebook! Liefs, Denise
  Denise onlangs geplaatst…The Body Shop Frosted Plum Kerst 2015My Profile

 8. Nicole

  Leuke manier om nieuwe inspiratie op te doen!
  Ik blog op dreamsmileandlove.wordpress.com over lifestyle en self-help en daarnaast verschijnen er ook persoonlijke berichten. Ik hou van muziek en daarom kom je op mijn blog veel playlists en album reviews tegen.
  Nicole onlangs geplaatst…November 2015My Profile

 9. Frauke

  Wat leuk! Ik blog niet alleen, maar samen met mijn vriend Arne. Op onze blog over geïnspireerd leven, The Life Factory, plaatsen wij meerdere keren per week DIY’s, interieurtips of opbergideetjes, lekkere recepten of leuke beautyposts. Een beetje vanalles dus! Een vrolijke en gezellige mengelmoes :-). X
  Frauke onlangs geplaatst…Een heerlijk warm appeltoetjeMy Profile

 10. Desiree

  Wat leuk dat we mogen spammen. Ik ben Desiree, 19 jaar, zelfstandig ondernemer en studeer aan het conservatorium. Sinds een half jaar besloot ik weer om te beginnen met bloggen. Op dat moment ging het niet zo goed met mij. Mijn eigen stukje Internet werd mijn uitlaatklep, hielp met relativeren en de wereld door een mooie positieve bril te bekijken. Op mijn blog neem ik je mee in mijn leven. Ik probeer mensen te inspireren met mijn persoonlijke verhalen, maar ook schrijf ik over fashion, beauty en lifestyle. Eigenlijk alles wat ons bezig houdt in het leven..Maar dan wel met de nadruk op het positieve, het gelukkig zijn en het genieten van het leven! Hopelijk tot ziens op mijn blog! :-)
  Desiree onlangs geplaatst…Winactie – Een kerstcadeauMy Profile

 11. Jenn

  Altijd leuk om te mogen spammen :) Ik schrijf op http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezighoudt. Van afvallen en sporten tot schrijven en konijnen, maar ook boekreviews, recepten en tips voor uitjes. Het is een kijkje in mijn leven, 100% mij :)
  Jenn onlangs geplaatst…♫ Oh dennenboom ♪My Profile

 12. Anouk

  Superleuk initiatief! Op mijn blog http://www.readingtraveller.nl combineer ik mijn drie grootste passies: schrijven, lezen en reizen. Ik blog dus over boekgerelateerde dingen zoals recensies maar ook over mooie reizen die ik heb gemaakt (China, New York, Nepal, Mexico). Mijn ideale droom is dat ik de wereld rond mag reizen en dan de allermooiste boeken mag lezen die er zijn <3
  Anouk onlangs geplaatst…Boekrecensie: 1000 kilometer tussen jou en mijMy Profile

 13. Emmy

  Goedemorgen! Ik word altijd blij van de positiviteit die zo’n spam bericht oplevert. Weg keelpijn (al is het maar voor drie tellen). Zelf ben ik een boekblogger; ik blog voornamelijk over Young Adult en Fantasy boeken en daar ben ik goed in (denk ik). Mijn blog? http://www.zonenmaan.net
  Naast recensies schrijf ik ook over andere aspecten van het boekenvak, bijvoorbeeld vormgeving. Als illustrator (en docent) kijk ik soms namelijk op een hele andere manier naar een jongerenboek.
  Ik hoop in de toekomst nog vele leesfans te inspireren om hun nieuwe favoriete boek te vinden <3
  Emmy onlangs geplaatst…WIN | Up from the grave @ Het leven van een boekenwormMy Profile

 14. Jantine

  Wat leuk, ik heb alweer wat fijne blogs ontdekt die ik nog niet kende :D

  Natuurlijk wil ik mijn eigen blog ook even spammen ;-) http://www.eccentriclady.nl is een omniblog: een lifestyle-mindstyle-persoonlijke-boekenblog. Ik schrijf dus over heel veel dingen die me bezighouden, en maak zo van mezelf mijn niche.
  Jantine onlangs geplaatst…Koffieklets #8My Profile

 15. Michelle

  Hi! Wat leuk dat we mogen spammen vandaag. Op mijn blog zijn artikelen te vinden over food, fashion, series en books. De nadruk ligt op muziek, series en boeken. Want dat zijn de drie onderwerpen die mij het meest happy maken en waar ik dus het liefst over schrijf. Ik geef tips, maar ook mijn ongezouten mening en hoop daarmee anderen te inspireren. Hieronder vinden jullie de link naar mijn blog.

  http://chelles-blog.nl

  Groetjes!
  Michelle onlangs geplaatst…LIFE: 5 Tips to Survive the Winter!My Profile

 16. Vivian

  Jaaa, leuk! Ik blog op http://www.viviansvocabulaire.nl over persoonlijke dingen: chronisch ziek zijn, het onderwijs (ik ben docente Nederlands in opleiding), maar ook happymaking-lifestyle en eigenlijk alles wat me maar bedzighoudt en gelukkig maakt. Daarnaast heb ik http://www.thebookreview.nl, een boekenblog waarop ik boeken op een kritisch-persoonlijke manier recenseer en ook veel opiniestukken schrijf over lezen en literatuur. Op beide sites komt er vijf dagen per week iets online!
  Vivian onlangs geplaatst…5 soorten mensenrechten die zouden moeten bestaanMy Profile

 17. Sonja

  Leuk! Ik ben Sonja en ik schrijf op Her Human Universe over alles wat mij bezighoudt. Dat zijn soms diepe gedachten, of meer luchtige verhalen, de andere keer weer verhalen van anderen die mij hebben geïnspireerd. Daarnaast schrijf ik heel graag over muziek die ik tof vind, van vroeger en nu.
  Wat mijn blog echter uniek maakt, is dat ik elke vrijdag een zelfgeschreven liedje online zet! Met daarbij het verhaal achter het liedje, en de songtekst. Over het singer-songwriter zijn schrijf ik ook af en toe verhaaltjes.
  Misschien tot ziens op m’n blog! Liefs
  Sonja onlangs geplaatst…“The power of vulnerability”My Profile

 18. Anouk

  Leuk! Verrassend Genoeg is mijn persoonlijke fashion- en lifestyleblog met dagelijks verrassende content over alles wat het leven een beetje mooier maakt. Van fashion tot interieur, reizen, hotspots en lekker eten. Gewoon omdat we het leven moeten vieren en zelf de slingers moeten zoeken én ophangen.
  Anouk onlangs geplaatst…5x De mooiste kerstoutfitsMy Profile

 19. Rosanne

  Wat leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Rosanne, een 17 jarige student met hele uiteenlopende interesses. Op mijn blog schrijf ik over heel wat verschillende onderwerpen en je kan mijn blog het best typeren als een persoonlijke blog. Ik zou het heel leuk vinden als je een kijkje komt nemen en een berichtje achterlaat!
  Rosanne onlangs geplaatst…The happiness listMy Profile

 20. Lotte

  Oeh, wat leuk om jezelf eens onbeschaamd te mogen promoten :-) Ik ben Lotte, over 2 dagen 24 jaar en blog al zo’n anderhalf jaar. Daarvoor had ik ook een blog over mijn stageperiode in Zuid-Afrika, maar die is een stille dood gestorven. Op mijn huidige blog schrijf ik over alles dat ik leuk en interessant vind, dus het is echt een persoonlijke blog. Op http://lottesanekdotes.com neem je dus een kijkje in het leven van een Belgische meid aan het begin van het werkleven met een enorme liefde voor dieren :-)

 21. Maaike

  Yay, altijd leuk! Vanavond ook even de andere comments lezen. :)

  Mijn blog ken je natuurlijk al, maar voor mensen die hem nog niet kennen (en dat zijn er genoeg, haha): Ik blog op http://www.muymaaike.nl/ Een paar keer per week plaats ik een column, vegetarisch recept, mindstylestuk, DIY, boekrecensie of random lijstje, allemaal met een persoonlijk randje. Een combinatie van al mijn hobby’s (schrijven, koken, lezen en creatief bezig zijn) en hersenspinsels!
  Maaike onlangs geplaatst…(Over)leven als De 100 – 12 days of Blossom Books Christmas dag 4 (+ winactie!)My Profile

 22. Leonie

  Leuk, dankjewel! :D
  Ik blog op http://sugarframe.nl over mijn leven. Ik ben chronisch ziek en loop vaak tegen onbegrip aan. Door hier over te schrijven hoop ik meer begrip en bekendheid voor chronisch zieken te krijgen. Maar ik ben niet zielig en geniet nog steeds van het leven. Daarom blog ik ook over dingen die ik leuk vind zoals bakken, haken, DIY en fotografie.

  En ik volg je overal al ˆˆ
  Leonie onlangs geplaatst…Het belang van een diagnoseMy Profile

 23. Annemae

  Hoi!

  Mijn naam is Annemae, een 17 jarige studente die wekelijks blogt op http://www.byannemae.blogspot.com . Mijn blog gaat vooral over mijzelf en lifestyle maar ook beauty, fashion, intrerieur en food artikelen komen zeker aan bod! Momenteel gaan er wat dingen veranderen op mijn blog maar dit zal je vanzelf merken als je mijn blog volgt!

  Liefs Annemae

 24. Larissa

  Wat lief dat we onze blog mogen spammen! Ik kan ook wel weer wat leesvoer gebruiken, dus ik ga zo de bovenstaande blogs maar eens bij langs. Zelf blog ik ook al een tijdje, en sinds augustus doe ik dit via WordPress. Ik blog over alles wat ik leuk vind en waar ik me mee bezig houdt: zo zie je veel trends, outfits en fashiongerelateerde artikelen voorbij komen, maar de inspiratie, DIY’s en persoonlijke artikelen ontbreken natuurlijk ook niet! Je kunt mijn blog vinden onder http://www.styledbylarissa.nl én volgen op Bloglovin’ via https://www.bloglovin.com/blogs/styled-by-larissa-14374209, zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe updates. Enjoy reading! Liefs, Larissa.
  Larissa onlangs geplaatst…Trend: Scandinavian interiorMy Profile

 25. Wat lief dat we mogen spammen, ik heb een persoonlijke lifestyle blog http://www.patriciakleijn.nl , waarin ik nu deze maand elke dag plog en normaal elke maandag een Weekl Rewind op heb, elke zondag heb ik een Bloggers Interview en verder wissel ik graag dingen af, van lijstjes, beauty, uitstapjes noem maar op.. Het lijkt me leuk als je zeker even een kijkje komt nemen, wees welkom :)
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…December Daily Plog 9 december 2015My Profile

 26. Leuk dat we mogen spammen!

  Momenteel ben ik bezig met een suikerloze periode en ik laat jullie op mijn blog alles zien wat ik op een dag eet en hoe ik me voel. Ik had niet zoveel veranderingen verwacht!
  Neem gerust een kijkje: http://withlovefroms.weebly.com/

 27. Sas

  Leuk! Ik ga eens een kijkje nemen bij al deze leuke bloggers.

  Ik ben Saskia, 27 en heb een persoonlijk van-alles-en-nog-wat-blog http://www.iliveformydreams.com
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt

 28. Daisy

  Leuk dat we eens schaamteloos mogen spammen :D Mijn naam is dus Daisy en ik blog al meer dan een jaar op http://www.deezieree.blogspot.be . Dit is zo’n beetje mijn uitlaatklep waar ik al mijn interesses op kan delen. Zo schrijf ik over muziek, hotspots in leuke steden, kleding en noem maar op. Ook kan je er persoonlijke stukjes zien die vooral over mijn leven en gedachtes gaan. Ik zou zeggen: veel plezier met lezen en laat gerust iets achter, ik kijk altijd ook even terug! xx

 29. Lore

  Zo’n leuk idee! Mijn naam is Lore en ik ben verzot op lezen en alles wat met boeken te maken heeft. Om deze reden ben ik mijn blog begonnen: http://loreleest.blogspot.be
  Ik blog over boeken die ik lees, deel (naar mijn mening) de mooiste citaten uit boeken en schrijf over alles wat met boeken en lezen te maken heeft. Liefs!
  Lore onlangs geplaatst…David Nicholls – WijMy Profile

 30. Denise

  Super lief Dagmar! Ik ben Denise, ik ben 20 jaar en blog op http://www.liefsdenise.nl. Je kan daar artikelen vinden over beauty en fashion, maar ook over bijvoorbeeld mijn leven als hartpatiënt. Inclusief mijn hartklep van een koe. ( Een KOE?! Ja, echt!). Ook probeer ik het onbegrip op bepaalde ziekten wat minder te maken. Tja, je bent een hulpverlener in opleiding, of je bent het niet haha. Ik zou het super leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen en een reactie achter laten. Liefs,Denise
  Denise onlangs geplaatst…SchoenenwishlistMy Profile

 31. Milou

  Leuk zeg! Ik ben Milou, 23 jaar en blog op http://milounotes.wordpress.com/ een persoonlijke mindstyle, lifestyle en alles wat mij blij maakt blog ;). Ik ben net begonnen en hoop met mijn blog mensen te inspireren en dingen te doen wat je gelukkig maakt.

 32. Carolien

  Wat heb je toch altijd leuke ideetjes Dagmar! Zo krijgt het woordje spammen een positieve lading :) Ik ben Carolien en blog al 4 jaar op: http://keetjevanlien.blogspot.com . Het woord keetje verwijst naar mijn oude, opgeknapte Pipowagen die in de tuin staat. Daar schrijf ik over, maar ook over boeken, kringloopgelukjes, zelfmaakideetjes, mijn liefde voor post en af en toe ook persoonlijke verhalen. Neem gerust een kijkje, dat zou ik leuk vinden! Liefs!

 33. Rianca

  Ik vind spam je blog artikelen altijd ontzettend leuk. Niet eens omdat ik dan mijn blog kan spammen, maar omdat ik altijd ontzettend veel nieuwe blogs ontdek! En juist daarom ga ik ook niet de link van mijn eigen blog achter laten, want die kunnen jullie toch wel vinden.

  En ik ga nu lekker nieuwe blogs lezen met een warm kop thee. <3
  Rianca onlangs geplaatst…Mijn favoriete vloggersMy Profile

 34. Misschien een beetje laat, maar toch wil ik even spammen, hihi.

  Hoi! Ik ben Britt en ik blog nu ongeveer een halfjaartje op Annebrittures. Een blog met (de naam veraadt het al) (advent)ures over mijn leven en toffe dingetjes die me blij maken en jou waarschijnlijk ook. Ik heb van die rare obsessie’s, zoals analoge fotografie, het gouden uur en spijkerrokjes.

  http://annebrittures.blogspot.be/
  Britt • Annebrittures onlangs geplaatst…Outfit • Nothing gold can stayMy Profile

 35. Nadia

  Oehh, dat word een dagvullend programma voor je om alle blogjes te bekijken, maar ik zal de mijne ook delen. Mijn blog is http://www.xSunkissed.nl en de laatste posts zitten leuke DIY’s bij die je niet veel kosten.
  Morgen ochtend komt er iets leuks voor de donkere dagen online.

  Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen op mijn blog, dan duik ik nu de comments in opzoek naar nieuwe toevoegingen voor mijn Bloglovin.
  Nadia onlangs geplaatst…Schattige BabyLips MaybellineMy Profile

 36. Miriam

  Ohhh, ik ben ook altijd heerlijk laat met zo’n antwoord. Toch ben ik leuk, leuk genoeg om een kijkje te nemen op mijn blog XD

  http://www.megapirre.wordpress.com is waar je terecht kant. Ben je benieuwd waar die naam vandaag komt?! En houd je ook van roze kerstbomen (liefde voor roze!), dagelijkse bezigheden, schoenen, kleding, ergernisjes, foute/mislukte foto’s, veel blogs én plogs?! Dan moet je zeker even kijken :)

  Liefs!
  Miriam onlangs geplaatst…Warme winter outfitsMy Profile

 37. Spam je blog, zie ik staan en dacht: waarom niet?

  Ik heb al enige tijd een persoonlijke blog op een jongerenwebsite, maar ben sindskort op een eigen site begonnen. Het is te vinden op http://www.writtenbyrikowinter.nl. Er staan ook artikelen over diverse onderwerpen. Lees ze gerust eens!

 38. Monica

  Hoi Ik ben Monica, een jonge werkende moeder en ik heb sinds september een persoonlijke blog waar ik erg blij mee ben. Op http://www.littlebyme.nl vind je verschillende artikelen over oa beauty, food en lifestyle. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Liefs Monica

 39. Marike

  Wat lief dat we hier even onze blogs mogen spammen ;-) De mijne is wel uniek. Helaas… ik kreeg op mijn 25e borstkanker en sindsdien blog ik. Over borstkanker, bijvoorbeeld over omgaan met angst en vermoeidheid, maar ook over andere dingen, en mijn vriend blogt ook regelmatig (en die kan heel mooi schrijven, al zeg ik het zelf). Het is een positieve maar eerlijke blog! Ik hoop dat jullie een kijkje komen nemen!
  Marike onlangs geplaatst…Tzatziki rook nog nooit zo lekkerMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge