Spam je blog en inspireer elkaar!

Spam je blog en inspireer elkaar!

bloggenIt’s spam o’clock! De laatste keer dat je kon spammen, was begin januari. De hoogste tijd om nieuwe blogs te ontdekken en fijne inspiratie op te doen! Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jouw blog/webshop en ik zou je graag willen volgen. Er staan ontzettend veel mooie blogs online, maar wat maakt jouw blog uniek? Deel het met ons en ontdek zelf ook nieuwe blogs! Veel plezier!

 Plaats in de comments een overtuigend stukje waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is!

 En volg je mijn blog al voor je dagelijkse dosis happiness? Je kunt mij volgen via BloglovinInstagramTwitter en Facebook.  Als je mij volgt, ben je als eerste op de hoogte van alle (persoonlijke) updates en informatie. Ik neem bij iedereen die een reactie achterlaat zeker een kijkje en ik hoop je inspirerende content natuurlijk langer te kunnen volgen!

Wat maakt jouw blog uniek en de moeite waard om te volgen? 

Liefs Dagmar
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 92 reacties.

 1. Lief dat we mogen spammen Dagmar. Ik blog op http://www.mindjoy.nl over zaken die mij bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Mindfulness, wijsheden en positiviteit maar ook voor leuke uittips en andere ervaringsverhalen kan je bij mij terecht. Leuk als je even een kijkje komt nemen. Enjoy!
  Anita | mindjoy onlangs geplaatst…Workshop handlettering PoppyredMy Profile

 2. Dank je dat we mogen spammen! Ik ben Laura, 17 jaar en blog op http://www.lifebeautystyle.blogspot.nl over simpelweg alles wat ik graag met anderen wil delen. Vaak hebben mijn artikelen wel met beauty te maken, omdat ik dat gewoon ontzettend leuk vind. Ook artikelen die persoonlijk gerelateerd zijn komen aan bod. Ik probeer altijd dat lezeressen er echt wat aan hebben. Ik zou het super leuk vinden als je (weer) eens een kijkje neemt!
  Laura Steenks onlangs geplaatst…Back In Time tagMy Profile

 3. Naomi

  Hoi Dagmar, fijn dat we mogen spammen! Mijn blogsite heet Happy B’s en daarop plaatsen twee andere meiden en ik alleen maar artikelen over geluk en aanverwante zaken! Van feitelijke artikelen met wetenschappelijke achtergrond, tot luchtige blogs (zoals ook de Project Positief tag, die heb je al een keer voorbij zien komen), allemaal met een happy sausje! Wees welkom voor een bezoekje! http://www.happybs.nl

 4. Bertine

  Wat leuk! Ik spam mijn blog graag. Op http://www.aboutfashion.nl/ schrijf ik, zoals de titel al doet vermoeden, over mode. Ik laat outfitfoto’s zien, maar deel ook de laatste trends. Naast mode schrijf ik tegenwoordig ook veel over beauty. Zo deel ik het met jullie als ik weer een nieuwe (budget)topper heb ontdekt. En tot slot krijg je nog een klein beetje een kijkje in mijn persoonlijke leven. Ik zou het erg waarderen als jullie even op mijn blog kijken!

 5. Noraly

  Leuk!!! Ik ben benieuwd welke nieuwe blogs ik zo weer ga ontdrkke

 6. Marion

  Fijn dat we mogen spammen, Dagmar.

  Mijn blog is een heel persoonlijk blog. Ik schrijf over dingen die de meeste mensen liever voor zich houden. Ik schrijf over mijn eetstoornis, mijn depressie, mijn angsten. Kortom, psychische klachten waar in het dagelijks leven toch nog vaak een taboe op ligt. Ik wil mij niet meer schamen voor wat mij is overkomen en ik wil ook dat anderen zich niet meer schamen voor hun problemen. Een depressie kan iedereen overkomen. Niet alleen tienermeisjes met ondergewicht hebben een eetstoornis. En ga zo maar door. Ik zou het leuk vinden als je een keer mee komt lezen: http://mijnkladblog.nl/. Liefs, Marion
  Marion onlangs geplaatst…Dysthyme Stoornis SucksMy Profile

 7. Denise

  Super leuk dat we mogen spammen lieverd! Je kent mij natuurlijk al, maar waarschijnlijk heel wat van je dagelijkse volgers nog niet. Ik ben Denise en op mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl post ik dagelijks een artikel over alles wat me inspireert. Zo vind ik het heerlijk om jullie door middel van plogs mee te nemen door mijn drukke studentenleven en een kijkje te laten nemen op events. Ik zou het leuk vinden als je eens een bezoekje brengt! Tot dan! Liefs, Denise
  Denise onlangs geplaatst…Waarom reizen zo veel dilemma’s met zich meebrengtMy Profile

 8. Stacey

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Mijn blog is Legally-Brunette en hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden gaat het over fit, food en living the good life.
  Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor gezonde gerechten in de keuken of naar motivatie om te sporten, je vindt het op mijn blog. Daarnaast komt er van alles aan bod van huis inrichting tot leuke hotspots.
  Ik zou het super leuk vinden als je een kijkje komt nemen.
  Stacey onlangs geplaatst…Legally-Food: De 10 leukste Food festivals van 2015My Profile

 9. Noraly

  …juist… het is nog vroeg.
  Ik wilde dus zeggen: welke nieuwe blogs ik ga ontdekken.
  Ik blog op More Please over alles wat me vrolijk maakt! Leuke dingen om te doen, spulletjes waar je blij van wordt en veel over het heelijk chaotische leven met drie kleintjes.
  Jouw blog sluit dus goed aan in mijn dagelijkse leesrijtje feelgood blogs! En je werkt bij de uitgeverij waar mijn schoonzusje Gillian King haar boeken schrijft. Kan niet missen dat ik je graag volg dus. :)

 10. Rosanne

  Bonjour, ik blog over werkelijk alles wat met Frankrijk te maken heeft! Voornamelijk over reisinspiratie, want Frankrijk is meer dan Parijs en lavendelvelden – lavendel groeit overigens alleen van juni tot en met augustus ;-) Maar ook over de Franse keuken en de mooie taal. Ik hoop mensen te inspireren met mijn liefde voor een bepaald onderwerp en met mijn verhalende teksten. Á bientôt?

 11. Els

  Wat lief. Ik ben Els, van de blog NobodyELSe. Mijn blog staat vol met artikelen die te maken hebben met creativiteit en soms een persoonlijk stukje, denk daarbij aan vilt tutorials, fotografie enzovoorts. Door mijn blog hoop ik dat meer mensen lekker creatief bezig gaan zijn.

  Hopelijk neem je een kijkje op mijn blog :-). Iedereen alvast een fijn weekend gewenst :-).
  Els onlangs geplaatst…Tutorial: Giraffe van vilt ★★★My Profile

 12. Ella

  Hoi, ik ben Ella van Avonturenvanelkedag. Op mijn blog krijg je tips voor shops, restaurants, recepten, boeken etc, op mijn manier beschreven; sunny side up! Ook schreef ik laatst mijn eerste eigen tag; zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder. Je bent van harte uitgenodigd de tag over te nemen. In 7 vragen up close & personal, dat zijn de resultaten tot nu toe. Super lief dat we mogen spammen, zo ontdek ik ook weer meer fijne blogs!
  Ella onlangs geplaatst…Arnhem in foto’s – Loft en HemelsMy Profile

 13. Esther

  Spammen is altijd leuk hihi! Ik blog op preventwhatifs.wordpress.com over alle dingen die mij op dit moment bezig houden en dan gaat het vooral over mijn dromen naleven. Ik ben mijn blog gestart met een artikel over mijn visionboard en dat zijn vooral de onderwerpen. Momenteel kan je veel artikels verwachten over sport, voeding, maar ook beauty en plannen.
  En natuurlijk volg ik jou overal al op voor mijn dagelijkse dosis happinness! Liefs
  Esther onlangs geplaatst…Hoe plan ik?My Profile

 14. Barbara

  Leuk! Natuurlijk Om mijn eigen blog te spammen, maar door dit soort artikelen kom ik ook vaak blogs tegen die ik nog niet ken!

  Woensdag en zondag komt er op http://www.barbarakuiper.nl een artikel online over wat mijn leven interessant, verrassend en leuk maakt. Ik geef mijn mening, deel ervaringen en geef mijzelf een klein beetje bloot. Ik plaats artikelen over reizen, boeken, food, diy en fotografie. Barbarakuiper.nl is een lifestyleblog met een communicatietintje.

  Natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie een kijkje nemen en een reactie achterlaten!
  Barbara onlangs geplaatst…Kunt u mij de weg vertellen?My Profile

 15. Brittany

  Leuk dat wij mogen spammend. Ik ben benieuwd welke nieuwe blog ik tegen kom!

  Mijn naam is Brittany. Mij ken je al vanwege de BFF event! Ik blog sinds kort weer op mijn eigen blog namelijk http://www.brittanyelizabeth.nl! Ik ben een 20 jarig Amerikaans meisje en verhuisde toen ik 8 was naar Nederland. Dansen is mijn passie en ik wilde graag van mijn hobby mijn carrière maken en zit nu dus in mijn laatste jaar van een vierjarige dansopleiding. In het eerste jaar van mijn dansopleiding ontmoeten ik mijn lieve vriend en wij zijn na bijna 3,5 jaar nog steeds erg gelukkig samen. Op mijn blog vertel ik graag over beauty en fashion maar voornamelijk over mijn leven en alles wat dat met zich meebrengt! Neem je een kijkje?

  Liefs, Brittany
  Brittany onlangs geplaatst…Voor -en nadelen van een dansopleidingMy Profile

 16. Jantine

  Spammen en nieuwe blogs ontdekken is altijd leuk ;-)
  Ik blog op http://www.eccentriclady.nl, dit is vooral een persoonlijk blog. Er komt regelmatig iets over boeken en/of lezen, maar ook mindstyle en lifestyle, en posts over mijn leven – al schrijf ik het niet echt als een dagboekje, het zijn dan vooral de onderwerpen die mijn persoonlijke leven raken.
  Jantine onlangs geplaatst…Ik las| Aswoensdag van Carlie StijnenMy Profile

 17. Sophie

  Hoihoi! Wat leuk. Ik hoop dat je me nu (na mijn domein) weer opnieuw gaat volgen hihi!

  Mijn blog is uniek omdat ik veel schrijf over hele persoonlijke dingen die ik heb meegemaakt. Ik wil jullie dolgraag helpen om over een nog mooiere “inner-beauty” te beschikken. Weet jij wat er om gaat in iemand die een dierbare is verloren? Weet jij hoe je hier het beste mee om kunt gaan? Of sla jij de ‘waargebeurde verhalen’ in een tijdschrift ook nooit over? Dan ben jij aan het juiste adres! Ik vertel het je allemaal op mijn blog met wat leuke gedachte-artikels erbij! Zie ik je daar?

  Liefs Sophie!
  Sophie onlangs geplaatst…11 feitjes over mij die jij nog niet wist!My Profile

 18. Mijn naam is Lucinda en ik heb sinds een tijdje een blog die ik met veel plezier bijhoud, naast een fulltime baan. Het is mijn stukje Wonderland, met alle gekkigheid die daarbij hoort. We gaan van de persoonlijke verhalen moeiteloos over in mijn redelijk ongezonde liefde voor beauty en natuurlijk houden we het luchtig en leuk. Ik ben druk bezig met het zoeken van een balans in mijn leven en neem met veel plezier iedereen mee op mijn reis. Het zou echt super tof zijn als je ook eens een kijkje komt nemen. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Mijn Momentje #2 – Over Comfortzones en Zelfvertrouwen EnzoMy Profile

 19. Isabella

  Ik ben Isabella, een tikkeltje chaotisch maar toch perfectionistisch (ja, dat kan) meisje met een blog. Op mijn blog vind je outfits, hotspots, posts over mijn liefde voor fotografie, beauty-gerelateerde posts en nog veel meer. Ik blog simpelweg over de dingen die ik leuk vind; ‘Just Stuff I Like’. Neem eens een keer een kijkje, dat zou ik heel leuk vinden! X Isabella (www.just-stuff-i-like.blogspot.nl)
  Isabella onlangs geplaatst…Outfit ~ ZARA dingenMy Profile

 20. Dita

  Lief dat we mogen spammen. Ik blog op http://www.rithika.nl over beauty home en lifestyle. Ik.blog over persoonlijke dingen zoala het hebben van een verstandelijk gehandicapt/zwaar autistisch zusje maar ik laat ook regelmatig mijn Indiase roots terug komen of blog over ons interieur. Heel divers dus.
  Dita onlangs geplaatst…Plog – Zaterdag 28 maart 2015My Profile

 21. Nicole

  Ben benieuwd of ik inderdaad geïnspireerd raak door de spammers op deze blog. Zal hem in de gaten houden. Twee blogs die zich al gemeld hebben hierboven zijn echt de moeite waard: mindjoy.nl en mijnkladblog.nl Ik volg ze beide en ze inspireren me beide.

  Zelf heb ik een blog en mensen zullen me snel zien als mamablogger maar ik blog over zoveel meer. Zo ben ik enorm open en eerlijk over mijn postnatale depressie en probeer ik juist dat taboe te doorbreken door erover te praten maar ook door te laten zien dat de buitenkant anders kan zijn dan de binnenkant!
  http://www.meisje-eigenwijsje.nl
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik blog + betekenis Meisje EigenwijsjeMy Profile

 22. Marissa

  Super bedankt dat we mogen stemmen! Hier komt mijn deel van de spam: Mijn blog heeft de naam Pretty Marvelous en gaat veel over lifestyle dingen, maar ook met wat beauty en fashion. Kortom schrijf ik over alles wat ik leuk vind om te schrijven én te lezen. Het zal dus een beetje een all-round blog worden. Ik ben het nog maar net gestart en zou het dus ook leuk vinden als andere bloggers zouden willen reageren wat ze van mijn berichten vinden. Zo kan ik mijn blog alleen maar beter maken!

  http://prettymarvelous.blogspot.nl
  Marissa onlangs geplaatst…Back to the 90’s!My Profile

 23. Esther

  Wat leuk! Hier maken we even gebruik van. EstherNewsFlits is een blog die sinds September in de lucht hangt, en waar sinds die tijd artikelen verschijnen over vanalles en nog wat. Het is een hele persoonlijke blog, maar ook reizen, fashion én lekkere recepten komen aan bod. Oh, wat dacht je van de overheerlijke worteltjestaart die vandaag online staat, ideaal voor pasen *hint* *hint*!
  Esther onlangs geplaatst…Paas-recept – WorteltjestaartMy Profile

 24. Janne

  Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer in het land van afvallen, fitness, voeding en lifestyle.

  Ik (Janne, 25 jaar, online (voedings-)coach & Personal Trainer) leg je in Jip & Janneke taal uit wat voedsel nu precies met je lijf doet, dat gezond eten en eten om af te vallen niet perse hetzelfde is, hoe je Slank de Zomer in kunt gaan en plaats op mijn Facebook ( http://www.facebook.nl/ladiesliftingpt ) veel toffe filmpjes met work out ideeën, zowel voor thuis als in de sportschool!

  Op 1 april j.l. (geen grap ;)) is een nieuwe groep dames gestart met mijn “Slank de Zomer in” programma waarbij ze advies & schema’s krijgen op het gebied van training, voeding, mindset en lifestyle en waar we SAMEN en met elkaars steun richting een Strak & Fit lijf voor onze bikini gaan ;)
  En er is nog plek….. Wanna join? Stuur een berichtje via FB of e-mail!

  Dagmar, LOVE your blog, ga zo door & bedankt voor het gespam! x
  http://www.ladiesliftingpt.nl/blog/
  Janne onlangs geplaatst…Dit is te belangrijk om mee te wachtenMy Profile

 25. Renate

  Leuk dat we mogen spammen! Ik zie ieder geval al veel blogs hierboven waar ik wel is een kijkje wil gaan nemen!

  Ik ga ook even spammen, want ik blog ook! Mijn naam is Renate en ik blog op: http://www.missrenate.nl/ (& http://www.missrenate.com/) en ik noem mijn blog een Beauty, Fashion en Lifestyle blog, maar ik blog eigenlijk over alles wat mij interesseert! Ik ben nog maar net (opnieuw) begonnen met bloggen, dus veel artikelen staan nog niet online, maar ik ben volop bezig met leuke artikelen schrijven en vooral mooie foto’s maken! Wat maakt mijn blog dat het andere zal inspireren? Ik hoop dat ik mensen uiteindelijk kan inspireren dat je altijd positief moet blijven (ik ben (ook) chronisch ziek (o.a fibromyalgie) en ik heb psychische problemen gehad zoals een angststoornis) en ik hoop dat ik andere kan helpen met mijn ervaring en vooral dat ik ook hun kan besmetten met mijn positiviteit! Voor de rest hoop ik mensen te inspireren om vooral bezig te zijn met de leuke dingen in het leven!
  Renate onlangs geplaatst…DIY: Easter Tattoo EggsMy Profile

 26. Jenn

  Wat leuk dat we mogen spammen, dank je wel! Ik schrijf op mijn persoonlijke blog http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezig houdt. Afvallen/gezondheid, konijnen, dingen waar ik blij van wordt, maar ook dingen die me raken, hobby’s, er komt van alles voorbij.
  Jenn onlangs geplaatst…Kletsblogje #1My Profile

 27. Saar

  Leuk, zo’n spamblog! Ik heb hier al veel leuke blogs voorbij zien komen!
  Nou, ik hou op http://galabria.be een persoonlijk blog bij waar ik mensen door mijn persoonlijke verhalen wil inspireren om elke dag weer het beste uit zichzelf en het leven te halen! Mindfulness en positieve psychologie zijn daar wel een beetje de rode draad.
  Hopelijk vind je het leuk om eens te komen kijken!
  Saar onlangs geplaatst…Reflections in my coffee #4My Profile

 28. Carmen

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Carmen, en blog op ourbeautythings.nl over van alles en nog wat maar vooral waar een tienermeisje zich mee bezig houdt. Dat kan fashion beauty of lifestyle zijn, maar ook bijvoorbeeld lay-out, fotografie of reizen. Liefs Carmen

 29. Xaviera

  Heel lief dat we mogen spammen Dagmar, dankje! :) Op mijn blog http://soulheartedly.nl/ schrijf ik onder andere over de dingen in het leven die mij inspireren. Je kunt op mijn blog veel mindstyle, fotografie en lifestyle artikelen vinden, maar ook veel persoonlijke dingen komen voorbij. Ik hoop mensen te inspireren bij het volgen van hun dromen, goed te luisteren naar hun hart en te genieten van alle kleine dingen in het leven. Het onderschrift van mijn blog is: Life – dreams – connecting – heart – soul. Dat dekt de lading goed over de onderwerpen van mijn blog. Ik heb net een kleine vakantie genomen, maar vanaf a.s. maandag ben ik weer volop aan het bloggen! X
  Xaviera onlangs geplaatst…Korte updateMy Profile

 30. Kim

  Ik ben Kim, 19 jaar en een vrolijke maar verlegen meid. Ik blog dagelijks op http://dailybreakfast.nl een personal blog waarin ik jullie meeneem in mijn leven. Ik wil vanaf nu alleen nog maar artikelen plaatsen waar ik 100% achter sta. Ik merkte toen ik in mijn ingeplande artikelen keek en naar online artikelen keek dat ik soms nogal laconiek ben geweest. Hop! Weer een artikel af! Maar stond ik eigenlijk wel achter de teksten die ik schreef? Ik wilde uniek zijn, gehoord worden maar deed ik dit wel op de goede manier? Ik zal mijn blog daarom veranderen in een life blog of personal blog. Ik ga schrijven over van alles wat ik mee maak maar ook over mijn grote passies. En dat is toch wel mode, beauty, fotografie en een beetje food. Je passie is wat je blog uniek maakt,.

  Heel veel liefs,
  Kim
  Kim onlangs geplaatst…Jij bent toch dat meisje met Anorexia?My Profile

 31. Bente

  Altijd leuk om weer even te spammen! Ik ben Bente, 25 jaar en heb een persoonlijk blog. Wat mijn blog uniek maakt is mijn eerlijkheid, eigen schrijfstijl en de lekkere recepten die geregeld voorbij komen.
  Bente onlangs geplaatst…Foodie Friday: Gezonde Wortel-Appel MuffinsMy Profile

 32. Celeste

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ga gelijk even kijken of er nog leuke blogs tussen staan!

  Mijn blog (http://acupofmedicine.nl) is eigenlijk een lifeblog waar ik met veel plezier columns publiceer en blog over alledaagse dingen gecombineerd met een kopje geneeskunde. Persoonlijke verhalen, medische weetjes of gewoon een hele hoop happiness en positiviteit, je vindt het allemaal op mijn blog! Liefs!
  Celeste onlangs geplaatst…Inzien hoe ziek je wel niet bentMy Profile

 33. Ariane

  Bedankt dat we mogen spammen!
  Ik ben nu ongeveer een maandje bezig met bloggen. Doordat ik in een bioscoop werk, ben ik op de hoogte van het laatste filmnieuws en zie ik veel films. Daardoor kan je elke week een nieuwe filmrecensie vinden op mijn blog. Daarnaast schrijf ik ook reviews over leuke tentjes en restaurantjes in Nederland (vooral in Den Haag). Tenslotte vind ik het ook om persoonlijke updates te delen, vandaar dat ik nu bezig ben met een 30 days challenge.
  Doordat ik net ben begonnen wil ik nog een beetje uitzoeken hoe ik mijn blog precies in wil delen qua blogposts, want ik vind het belangrijk dat ik wel blijf schrijven over wat ik leuk vind. Daarom neig ik vooral naar films.
  Ariane onlangs geplaatst…#2: Waar zie ik mezelf over 10 jaar?My Profile

 34. Justine

  Wat leuk dat we weer mogen spammen!

  Ik ben Justine en ik blog op My Cup of Care. Mijn lifeblog over lifestyle, beauty, fashion en travel. Eigenlijk alle dingen die het leven leuk maken! Om mijn blog uniek te houden, gooi ik over elke blogpost een persoonlijk sausje. :)

  Vandaag staat er een toffe review online, meer verklap ik niet! See you there?

  Liefs
  Justine onlangs geplaatst…Review: ga voor mij – J. LynnMy Profile

 35. Wat lief dat we dit mogen doen! Mijn naam is Neeltje en ik heb nu bijna (ja echt bijna!) mijn jaar Thoughts in Style! Ik wilde een eigen plekje waar ik al mijn ideeën kon delen met de wereld dus vandaar mijn blognaam :) Ik post vooral lifestyle, fashion, travel en soms ook food en DIY posts! Dus ben je benieuwd? Neem dan even een kijkje! http://www.thoughtsinstyle.com/
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…No Matter How Long Winter Lasts, Spring Always Follows | OutfitMy Profile

 36. Sandra

  Leuk! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blouse te ontdekken. Lief dat je dit doet!
  Mijn naam is Sandra, ik ben 21 jaar en ik ben gek op bloggen! (http://www.aroundsan.nl) Ik schrijf over wat zie, hoor, doe, denk en waar ik blij van wordt. Ik ben erg positief ingesteld en dit zul je zeker op mijn blog tegenkomen. Ik vind het belangrijk om positiviteit over te brengen en om anderen misschien wel te kunnen helpen. Vanuit ervaringen en mijn opleiding heb ik veel geleerd en dit wil ik graag delen met anderen! Liefs (:
  Sandra onlangs geplaatst…Een thuisstudie: alle ins en outsMy Profile

 37. Emmy

  Spammen is altijd leuk! Hallo, ik ben Emmy! Ik heb een boekenblog waar ik fantasy, young adult en historische romans bespreek… Maar dat is niet alles.. Want als illustrator focus ik me ook op het beeldende aspect van het boekenvak! Ben jij nu benieuwd? kom dan kijken op http://www.zonenmaan.net I K Z I E J U L L I E D A A R ! :D
  Emmy onlangs geplaatst…Red Queen (Red Queen #1) – Victoria AveyardMy Profile

 38. Nathalie

  Leuk!
  Ik heb twee blogs, ja, een beetje overdreven, I know. Maar ik ben vast niet de enige.
  Mijn eerste blog is http://www.doornathalie.nl Hierop schrijf ik vanalles over mijn creatieve uitspattingen, veelal in de keuken, maar ook op schrijfgebied of andere zaken.
  Mijn andere blog is http://www.tijdgezocht.nl Deze blog staat nog een beetje in de steigers. Ik mis nog een echt plan, zeg maar, maar die gaat er wel komen. Hierop schrijf ik over hoe ik altijd te weinig tijd heb en dat ik wil zoeken naar manieren om mijn tijd beter in te delen. Lezers kunnen persoonlijke verhalen van mij verwachten, maar ook praktische tips over hoe je tijd kunt besparen.

 39. Leonie

  Leuk, dankjewel!

  Ik blog nu al een tijdje op http://sugarframe.nl over mijn hobby’s en mijn leven. Momenteel is er vooral veel te vinden over bakken en haken, maar ik ga mij volgende maand meer richten op het lifestyle gedeelte.
  Leonie onlangs geplaatst…Doelen voor aprilMy Profile

 40. Eline

  Jaa hoe leuk dat we mogen spammen!

  Ik blog op http://www.dewereldvaneline.nl Ik noem het een persoonlijk lifestyleblog met een vleugje liefde. Ik deel graag persoonlijke verhalen en ervaringen maar, ook handige tips over bijvoorbeeld solliciteren of het spiraaltje. Daarnaast plaats ik iedere week een artikel over de liefde omdat, er geen mooier onderwerp is om over te bloggen dan de liefde!

  Kom vooral eens kijken :)
  Eline onlangs geplaatst…Liefde is…My Profile

 41. lieke

  Ik ben pas net begonnen maar merk dat ik m het ontzettend leuk vind om over de kleine geluksmomenten in het leven te schrijven. Ik sta vrij positief in het leven en dat wil ik graag overbrengen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op http://www.leefvandaag.nl.

  Liefs lieke
  lieke onlangs geplaatst…Mijn “nieuwe” levenMy Profile

 42. Danielle

  Op http://www.brightmorningdew.nl vertel ik mensen over mijn tocht binnen een gezonde levensstijl en afvallen. Geen extreme fitgirl taferelen, gewoon een fulltime werkend meisje die daarnaast een actief en gezond nastreeft.

  Via mijn blog probeer ik mensen ook te inspireren om hetzelfde te doen. Samen delen we dan tips en tricks over gezond eten, afvallen, hardlopen en andere sporten!
  Danielle onlangs geplaatst…Food| Banaan-Chocolade snackMy Profile

 43. Super tof dat we mogen spammen! (:
  Ik ben Britt, een meisje van 14 jaar. Mijn blog is http://www.radianto.be/ Een blog waarop ik alles deel wat me bezighoudt. Hoe ik denk over dingen. Wat ik leuk vind. Ik geef je dus een kijkje recht in mijn gedachten. Een soort van persoonlijk dagboekje dat ik vol schrijf naar hartenlust. Met een positieve, stralende kijk erop. Want dat is wat de naam weerspiegelt.
  Britt -Radianto- onlangs geplaatst…Over hoe graag ik onder de blote sterrenhemel wil slapen, in mijn kamerMy Profile

 44. Renske

  Lief dat we mogen spammen, Dagmar. De meeste blogs die ik volg haal ik uit ‘spam-artikelen’ bij andere bloggers. Dus top!

  Mijn naam is Renske, 24 lentes jong en op http://montevie.wordpress.com is mijn blog te vinden. Mijn blog staat nog in de kinderschoenen, aangezien het een kleine maand geleden is dat ik ben begonnen. Na lang, heel lang, twijfelen heb ik de stap gezet om online te gaan. Wat kan ik genieten van het bloggen! Ik blog voornamelijk persoonlijk, maar er bijvoorbeeld komen ook recepten online. Sinds vorige week zondag vind je bijvoorbeeld iedere zondag een heerlijk bakrecept (‘Sunday Baking Day’, it is!). Ik verstop mij zo meteen dus weer lekker in de keuken om jullie morgen een Spaans lekkernij ‘voor te schotelen’. Naast recepten vind ik het heerlijk om mijn creativiteit kwijt te kunnen door middel van DIY’s. Dinsdag heb ik bijvoorbeeld een manier laten zien om 1001 notities tot één overzichtelijk geheel te combineren. Daarnaast probeer ik ook positiviteit uit te stralen met mijn blog en mijn eigen ervaringen omtrent een aantal ‘levenszaken’ met jullie te delen. Maar zoals ik al zei: mijn blog staat nog in de kinderschoenen. Over niet al te lange tijd hoop ik een eigen domein en design te hebben. Wees welkom om een kijkje te nemen! Enjoy! :-)
  Renske onlangs geplaatst…Mijn geluksmomentjes #1My Profile

 45. Anne

  Wat leukk! Ik zie het spammen van mijn blog ook vooral als stok achter de deur om er zelf meer mee bezig te zijn. Ik blog over van alles, leuke dingen die ik meemaak, bezoekjes aan rommelmarkten en over boeken! Kon snel een kijkje nemen op: http://www.leukheid.nl
  Anne onlangs geplaatst…Doelen voor aprilMy Profile

 46. Manon

  Wat leuk! Ik hou ervan om nieuwe blogs te ontdekken :) Ik blog zelf op HappilyHealthy.nl over een fijne en gezonde levensstijl. Ik plaats vooral recepten en artikelen die te maken hebben met sport en beweging :)
  Manon onlangs geplaatst…Lunchsalade met kikkererwten en fetaMy Profile

 47. Sarah

  Leuk dat we mogen spammen. Op http://hostesarah.blogspot.be schrijf ik over alles wat ik leuk vind. Reizen, boeken, dieren, make-up,… Het komt allemaal aan bod. Hopelijk komen jullie eens een kijkje nemen. Liefs, Sarah.

 48. Dank je voor het spammen! :) Mijn eerste spam op je blog *zenuwachtig* ,.

  Ik ben een twintiger die blogt op https://timetolivex.wordpress.com/ over fashion, homedecoratie, reviews van boeken & serie (nieuw sinds deze maand) en vooral: over gebeurtenissen uit mijn leven. Mijn blog is een uitlaatklep/online dagboek waar ik alles in kwijt kan wat ik in het dagdagelijkse leven niet aan iedereen kan laten zien/vertellen. Ik heb lang getwijfeld om hiermee te beginnen (ongeveer 3 jaar) maar in januari heb ik de stap toch maar gezet. Waarom? Je leeft maar 1 keer en je moet elk moment maximaal benutten :) Kom zeker eens een kijkje nemen! :) Liefs! x
  Simovic-Vuceljic Natasa onlangs geplaatst…Het is rokjestijd!My Profile

 49. Hoi Dagmar,

  Fijn dat we mogen spammen!! Nou, mijn blog elifginger.blogspot.nl gaat over fantasyboeken, novels en lifestyle :))

  Zie jullie daar :))

  Xoxo El

 50. diana

  leuk! dankjewel dat we mogen spammen!

  ik wil eigenlijk vooral mijn laatste artikel spammen ipv heel mijn blog, al vind ik dat ook heel leuk als je daar een kijkje neemt.

  maar ik wil graag dit artikel spammen: http://eiland-meisje.nl/no-words-tag-2015/
  een tag die ik samen met ‘s-diary’ heb bedacht. je beantwoord deze vragen niet zoals alle andere tags met woorden. maar je antwoord met foto’s.

  En ik zou het super leuk vinden als er veel andere bloggers hier aan meedoen!

  Want, foto’s zeggen zoveel meer dan woorden.

  Xdiana.
  diana onlangs geplaatst…#No-words-tagMy Profile

 51. Denise

  Onze blog ( http://www.blogbydeslie.nl) is de moeite waard om te kijken, omdat we naast beauty,fashion en lifestyle, ook serieuzere dingen bespreken! Èn toevallig staat er vandaag ook een Spam je blog artikel online, hihi! <3
  Denise onlangs geplaatst…Spam je blog #3My Profile

 52. Ashley

  Op http://www.duurzaamgeluk.blogspot.nl blog ik over persoonlijke ervaringen, lifestyle, DIY en nog veel meer. Ik wil het vooral back to basic houden en probeer daarom zo veel mogelijk naar de kleine dingen in het leven te kijken en hiervan te genieten. Ook doe ik dit jaar mee aan de Reading Challenge en schrijf ik over de gelezen boeken een recensie.
  Ashley onlangs geplaatst…Help! Ik wil te veel…My Profile

 53. Mirinne

  Dankjewel dat we mogen spammen! Mijn naam is Mirinne en ik schrijf met veel plezier artikelen met betrekking tot inspiratie, lifestyle en mijn leven. Meer weten? Neem dan een kijkje op mirinne.nl. Vanavond komt er weer een update van mijn doodle a day challenge, dus wees erbij! ;)
  xx Mirinne
  Mirinne onlangs geplaatst…At the momentMy Profile

 54. Eva

  Hoi!
  Leuk om te mogen spammen! Ik ben Eva, 14 jaar en mijn blog heet weheartpolish.blogspot.nl . Eerst blogde ik vooral over nail art, maar sinds een tijdje ook over fashion, DIY’s en andere dingen.

  Waarom jullie nou allemaal mijn blog moeten gaan lezen? Dat mogen jullie zelf verzinnen haha :P Maar ik denk dat mijn blog sowieso al leuk is voor inspiratie, of als je budget tips wilt enzo.

  Vrolijk Pasen trouwens :)
  Liefs,
  Eva
  Eva onlangs geplaatst…Last minute DIY voor Pasen: gehaakte paashaas mutsjes!My Profile

 55. hi,

  leuk dat je een spam je blog hebt!

  Mijn blog heet: http://www.daibelezza.com
  Ik ben 11 jaar oud en blog op deze blog over beauty, fashion en lifestyle.

  Dit doe ik met heel veel plezier.

  Ik sta open voor commentaar en wil er graag van leren!

 56. Delanie

  Lief dat we wat over onze blogs mogen vertellen! Ik ben Delanie en zelf blog ik op http://www.beautyoftravel.nl over van alles en nog wat. Reisartikelen, beauty review, shoplogs en recepten, alles komt voorbij. Zo schrijf ik de ene dag over tips om goedkoop vliegtickets te boeken en de andere dag over m’n favoriete lipsticks! M’n blog bestaat dus vooral uit artikelen over de leuke en handige dingen die ik tegen kom in het dagelijks leven en graag met anderen wil delen! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een kijkje komt nemen!
  Delanie onlangs geplaatst…Essence All About Deepsea Eyeshadow paletteMy Profile

 57. Justien

  UponJustien is mijn persoonlijke website en daar behandel ik onderwerpen die misschien wat gevoelig liggen. Denk aan, onzekerheid, zelfverzekerdheid, persoonlijke verhalen, depressies etc. Ik heb van menig ander al gehoord dat ze heel erg veel aan mijn posts hebben gehad en dat ze er veel herkenning in zagen. Ondanks dat het wat zwaardere onderwerpen zijn, geef ik er altijd een positieve draai aan. Daar draait het allemaal om, positief leven!

 58. Daniek

  Wat lief dat we onze blog mogen ‘promoten’
  Mijn blog is Gewoondaniek.wordpress.com
  Mijn blog is uniek, omdat ik mijn eigen meningen deel, en ik schrijf over dingen die ik dan ook echt leuk vind. Ik ben nog niet zo heel lang bezig, daarom staan er nog niet heel veel blog berichten op. Maar dat worden er zeker meer! x
  Daniek onlangs geplaatst…Laarsjuh.wordpress.comMy Profile

 59. Valerie

  Aaah, erg leuk dat we lekker mogen spammen! Nou, ik ben Valerie en ik blog op http://www.dailydoseofvalerie.nl. Ik schrijf over alles wat ik leuk vind en probeer altijd zo persoonlijk mogelijk te zijn. Ik vind het dan ook erg leuk om persoonlijke dingen met jullie te delen! Verder komen er zo nu en dan wat outfitfoto’s voorbij en kiekjes die ik maak van de natuur, daar ben ik dol op :-) Neem zeker eens een kijkje! Liefs xxx

 60. Livia

  Hey there, nieuwe blog hier! Ik schrijf voornamelijk over lifestyle en dingen in het dagelijks leven. Ook komt er soms wat fashion voorbij en ben ook van plan soms outfit posts te maken. Hopelijk vind je het leuk! :) xo
  Livia onlangs geplaatst…New In | Casio Watch & BagMy Profile

 61. Veerlez

  Ik heb een praktische, persoonlijke lifestyle blog met veel fijne tips om de wereld te verbeteren, persoonlijke te groeien of te ontspannen. De ene keer gaat het over hoe je leert plannen, de andere keer welke films je echt moet kijken en dan weer over welke doelen ik mij persoonlijk stel om verder te groeien. Een lekkere diverse blog dus :)
  Veerlez onlangs geplaatst…Vrolijk PasenMy Profile

 62. Dionne

  Lief dat we mogen spammen! <3
  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl
  Dionne onlangs geplaatst…Travel | Citytrip naar Dublin + HotspotsMy Profile

 63. Rose

  Oh leuk! Nieuwe blogs leren kennen!

  Ik blog (Engelstalig) over (solo) reizen als vrouw, budgetbestemmingen en bucket listen op http://www.thebravedame.com
  Deze zomer woon ik in een communistisch aandoend appartementje, middenin Transsylvanië, Roemenië. Komen jullie een kijkje nemen?

 64. Esmée

  Ik volg je natuurlijk al! Wat lief dat wij deze mogelijkheid krijgen om onze blog te spammen. Mijn blog is Esmée Lifestyle, http://www.esmeelifestyle.nl/. Ik schrijf over al mijn interesses, van beauty tot fashion, maar je komt ook mijn dagelijkse bezigheden tegen. Alles wordt geschreven met een positieve twist. x
  Esmée onlangs geplaatst…Rimmel Sumptuous RedMy Profile

 65. Wat lief dat we mogen spammen meis: http://patriciakleijn.wordpress.com mijn plekje op het grote web. Mijn persoonlijke blog waar je elke maandag een Weekendplog kunt vinden, elke donderdag een Pet`s Diary, elke zondag een Bloggers Interview en waar geregeld beauty, lifestyle, leuke tags, DIY en nog veel meer om de hoek komen kijken. Dagelijks om 06:00uur een artikel
  PatriciaKleijn onlangs geplaatst…Weekendplog #1 (4 & 5 april 2015)My Profile

 66. Ilse

  Leuk!! Ik vind zulke artikelen altijd erg leuk om zelf ook weer nieuwe blogs te ontdekken :-). Ik blog ook! Op lifebyilse.wordpress.com . Nog helemaal niet lang, maar ik vind het wel al super leuk! Op mijn blog kun je terecht voor food, lifestyle, eigenlijk alles wat ik leuk vind! Álles? Ja, echt álles! Dus ook een stukje psychologische onderwerpen! Maar wees niet bang, dit zware onderwerp probeer ik zo luchtig mogelijk te brengen zodat het voor iedereen leuk blijft ;-)! En daarom zou ik het ook ontzettend leuk vinden om wat meer lezers/volgers te krijgen, ik ontvang namelijk graag tips over wat jullie wel en niet leuk vinden!
  Zo, en nu ga ik zelf even nieuwe blogs ontdekken :-)
  Liefs X
  Ilse onlangs geplaatst…What’s on my phone? – April 2015My Profile

 67. Saskia

  Wat een leuk idee zeg! Ook ik ben sinds kort begonnen met bloggen op mijnfibroleven.nl hier schrijf ik vooral over mijn persoonlijke leven. Ik heb sinds oktober 2013 de diagnose fibroyalgie gekregen en door deze beperking (en nog andere) kan ik heel veel dingen niet. Met mijn blog breng ik mensen op de hoogte wat fibromyalgie is en wat daar allemaal bij komt spelen.

  Wat staat er leuke blogs tussen de reacties!

  Liefs,

 68. Yara

  Hi!
  Wat leuk dat je dit doet!
  ik ben een 17-jarige lifestyle blogster. Ik heb vroeger een beautyblog gehad (yaralovesbeauty.be) maar deze is helaas afgesloten.:( Maar dit is mijn nieuwe blog : http://www.yaraloveshealthy.tk hier blog ik over mijn reis naar een gezond&fit lichaam en leven als toekomstig diëtiste. Hope you enjoy!
  Liefs,
  Yara

 69. Thirza

  Ik ben al van jongs af aan bezig met schrijven. Het is een grote hobby van mij en ik vind het leuk om andere mensen te plezieren met mijn verhalen. Ik probeer altijd zo positief mogelijk in het leven te staan en wil dit dan ook graag overbrengen aan andere mensen. Op mijn blog http://www.lifethingsbythirza.wordoress.com schrijf ik over alle dingen wat ik leuk vind, zoals interieur en reizen. Ik hoop dat ik mensen blij kan maken als ze mijn blog lezen.

  xoxo’
  Thirza
  Thirza onlangs geplaatst…Mezelf voorstellenMy Profile

 70. Lauryn

  Heeeee iedereen!

  Ik zal me eerst even voorstellen; Ik ben Lauryn en ik houd er zo ontzettend veel van om te schrijven over mijn passie (fashion en beauty). Ik schrijf vooral reviews over de nieuwste beauty producten en post af en toe wat outfitfoto’s om jullie te inspireren. Heel veel plezier op http://www.regardslauryn.nl

  Liefs, Lauryn
  Lauryn onlangs geplaatst…Essie VS L’Oréal #1My Profile

 71. Simone

  Fijn dat we mogen spammen.

  Ik ben Simone en ik blog op de website simoneleeft.nl een persoonlijke blog over alles wat me interesseert in het leven en wat ik leuk vind om over te schrijven het zijn verschillende onderwerpen van DIY tot gadgets, maar ook lifestyle , food en verzorging.

 72. ‘A Pinkie Life’ is een recente blog gevuld met leuke DIY’s, lifestyle, shopping, alledaagse ‘pinkie things’.Ik probeer elke woensdag een DIY te plaatsen en elke zondag een weekoverzichtje. Tussendoor zullen er nog artikels bij komen.Aarzel niet om eens rond te kijken en mij te volgen op bloglovin https://apinkielife.wordpress.com/
  A Pinkie Life onlangs geplaatst…Veel te warm in de crècheMy Profile

 73. janine

  Hoiii!

  Ik ben Janine Emma Mulder, ik heb een eigen beautyblog waar ik voornamlijk artikelen op plaats over beauty, maar je kan er ook Lifestyle,Fashion en nog meer op vinden.
  Neem je een kijkje?
  http://janinemma.nl/

  Tips zijn natuurlijk van harte welkom!
  x
  janine onlangs geplaatst…TAG: It’s weekend!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge