Blog

Met mijn blog in Fashionista en de Fashionista agenda 2015/2016

Als tijdschriftenjunkie lees ik alle magazines die los en vast zitten en daar kan ik volop van genieten. Maar wat als je er opeens zelf in staat? Ik kon mijn geluk niet op toen de Fashionista op de mat viel én ik doorbladerde naar pagina 87. Daar sta ik opeens met een hele pagina over mijn tweede thuis: Krakau! En alsof dit nog niet genoeg was, sta ik ook nog eens in de Fashionista agenda 2015/2016, ik vertel je  meer over deze mijlpalen!

Me & my city – Krakau 
Herinneren jullie je heel misschien nog het artikel dat ik schreef over de highlights van Kraków? Op mijn blog schreef ik een artikel over mijn tweede thuis, Kraków, waar mijn familie woont en waar ik regelmatig kom. Het leek mij namelijk ontzettend leuk om de hotspots ervan met jullie te delen en te laten zien hoe fijn het er is en waarom deze stad mij zo gelukkig maakt. Naar aanleiding van dit artikel mocht ik zelfs een artikel met leuke hotspots schrijven voor Fashionista! Echt een droom die uitkwam! Ik mocht de stukjes schrijven over de highlights en de foto’s aanleveren, daarna moest ik het toch echt loslaten en werd mijn nieuwsgierigheid naar het eindresultaat groter en groter. Ik kon echt niet wachten! En toen kwam de dag dat de Fashionista bij mij op de mat viel. Al daarvoor had ik superleuke en lieve reacties gekregen dat ik in het magazine was gespot, zo leuk dankjewel! Het artikel is nóg mooier geworden dan ik had gehoopt en daar ben ik heel dankbaar voor. Echt een mijlpaal en zo’n eer om het magazine te mogen staan!

De Fashionista agenda 2015 /2016
Ik was al enorm trots op het feit dat ik met een pagina in Fashionista Magazine mocht staan, maar om ook nog in de Fashionista agenda 2015 / 2016 te worden genoemd bij Up & Coming bloggers: daar heb ik geen woorden voor! Ik kan wel mijn geluksgevoel enigszins omschrijven want ik maakte flink wat vreemde vreugdedansjes en fantaseerde de confetti er even bij. Wat een bijzonder moment en zo speciaal! Ik blog nu bijna twee jaar en ik had nooit durven dromen van deze hoogtepunten. Het voelt zo onwerkelijk en ik heb het echt aan jullie te danken, dankjewel lieve allemaal voor de geweldige kansen die jullie mij geven! Heb jij de Fashionista agenda al in huis gehaald? Het is echt een eer om erin te mogen staan, wohoooo *ik party van blijdschap nog even door*

Voor welke agenda ga jij?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.