Blog

In the bloglights -Elise Joanne, GRLMAG en Beautycloud

bloglightsMijn liefde voor bloggen kent geen grenzen, sinds ik het heb ontdekt is het niet alleen mijn grootste hobby geworden maar ook één grote ontdekkingsreis. Ik geniet dagelijks van de geweldige artikelen die er op blogs gepubliceerd worden en vind het heerlijk om te snuffelen tussen de creativiteit van anderen. Dat Nederland veel blogtalent in huis heeft, dat staat vast. Maar ik ben minstens zo’n grote fan van Belgische bloggers, ik ben er dol op. In dit artikel laat ik je enkele favoriete posts en bloggers van de afgelopen tijd zien. Mijn lijstje is méters lang (waardoor het nooit allemaal gaat passen), maar ik zal jullie een scrollvinger besparen. Negen toppers op een rij…. + 1 die zeker bezoekjes waard zijn!

♧ Kennen jullie het nieuwe meidenplatform GRLMAG al? Carlijn is de founder ervan en ik heb haar ook geïnterviewd voor Project Positief Close Up (bekijk het artikel hier). Ik kijk heel graag op GRLMAG en ik vond het artikel met 8 x je weet dat je teveel blogs leest als… écht geweldig. En inderdaad ontzettend herkenbaar, oeps! Ik lees heel graag veel blogs, dat is voor mij ultiem ontspannen. 

♧ Heb je al eerder een kijkje genomen op de blog van Elise? Zij is zo enthousiast en leuk, van elke review maakt zij een feestje. Maar Elise gaf recent ook een onwijs leuke tip als housewarming cadeautje: zelf appeltaart maken recept. Het zag er zo leuk en mooi uit, maar ook zo creatief verzonnen… Dit is echt hét perfecte cadeau om te geven en te krijgen. Ik werd er in ieder geval superblij van! 

♧ Josianne is ontzettend stoer, want ze is haar eigen onderneming gestart. Ik vind haar nieuwe rubriek waarin zij uitleg geeft over keuzes die je moet maken en beslissingen waarover je na moet denken heel inspirerend en leerzaam. Bijvoorbeeld over je financiële plannen

♧ Nog een onwijs leuk artikel vond ik de blogpost van Sophie toen we een kijkje mochten nemen in haar badkamerkastje. Hoe leuk is dat?! Ik vond het onwijs leuk gefotografeerd en beschreven, zeker het lezen waard! 

♧ Anne heeft mij verlost van het om de dag boodschappen doen door haar artikel over de weekplanners en slim boodschappen doen. Ik word zo enthousiast van haar schrijfstijl om van goedkoop boodschappen doen een sport te maken, dat ik haar weekplanner heb geprint en ook maar aan de slag ben gegaan. En je bespaart ook nog eens flink, win-win situatie! 

♧ Het is koud, donker, regenachtig en dus kun je een warme sjaal heel goed gebruiken. Ik ben fan van de blog van Frauke en Arne en toen de winterse gebreide sjaal voorbij kwam, wou ik niets liever dan ermee over straat. Hoe leuk is deze?! I love it!  

♧ Kennen jullie de blog van lieve Kirsten al? Ik werd letterlijk heel gelukkig door haar artikel over een blik vol geluk. Hoe gaaf is het idee met kaartjes waarop spreuken staan van de HEMA? Ik ben fan! 

♧ Over fan zijn gesproken… Ik ben helemaal weg van de blog Beautycloud van Anneloes. Haar stijl is echt zo mooi en ik ben echt heel erg onder de indruk van haar fotografie, maar ook visagie kunsten. Wat een talent heeft ze toch. Neem bijvoorbeeld de review over het Too Faced Everything Nice Palette, daar heeft ze echt zo’n mooie review van gemaakt! En dat doet ze dus zo getalenteerd met élke blogpost. Aanrader om te volgen! 

♧ Aangezien ik op de sportieve toer ben, kan ik ook wel extra motivatie en inspiratie gebruiken. En ik vond het op de blog van Laura waar ze in een artikel 5 handige en sportieve apps deelt. Haar blog is ook echt heel erg gaaf geworden, love it! 

En dan wil ik nog heel graag een wens in vervulling laten gaan, deze kreeg ik op mijn verjaardag binnen van blogger en lezeres Marlies. Zij zou het ontzettend leuk vinden als jullie ook een kijkje nemen op haar blog en noemt als haar leukste blogpost de 5 tips voor een regenachtige dag. Aangezien het flink koud en regenachtig is, denk ik dat we die tips zeker goed kunnen gebruiken. Veel leesplezier!

Welk artikel op jouw blog – of die van de ander – vond je het allerleukste van de afgelopen tijd en waarom? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.