Blog

In the bloglights – Spam je favoriete blog!

IMG_9725
Ik kan niet wachten om lekker te ontspannen en héél veel blogs te gaan ontdekken, mooie artikelen te lezen en geïnspireerd te worden. Ik volg met plezier andere bloggers en ik blijf er ontzettend veel bewondering voor hebben dat er zulke rakende en mooie artikelen worden gedeeld. Ik ben heel nieuwsgierig naar jou blog, maar ook naar je favoriete blogger!  Deel je het met ons? 

♧ Plaats in de comments een overtuigend stukje waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is én vertel wat jouw favoriete blogger is plus waarom! Wat maakt hem/haar zo bijzonder om te volgen?

♧ En volg je mijn blog al voor je dagelijkse dosis happiness? Je kunt mij volgen via BloglovinInstagramTwitter en Facebook.  Als je mij volgt, ben je als eerste op de hoogte van alle (persoonlijke) updates en informatie. Ik neem bij iedereen die een reactie achterlaat zeker een kijkje, maar ook bij jouw favoriete blogger, en ik hoop je inspirerende content natuurlijk langer te kunnen volgen!

Ik kan echt niet wachten om nieuwe, inspirerende bloggers te volgen én om jou te gaan volgen (misschien doe ik dat al!). Tip: kom later zeker nog eens terug om extra inspiratie op te doen en blog te ontdekken. Veel plezier!

Keep calm and spam jouw favoriete blog!

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.