In the bloglights – Marieke, Marloes, Amy & Celine

In the bloglights – Marieke, Marloes, Amy & Celine

Bloggers spamWauw wat kwamen er veel reacties op het Spam je blog-artikel! Ik werd er echt helemaal blij van, omdat ik ontzettend kan genieten van het ontdekken van mooie blogs. Ik voelde mij dan ook als een minion die een banaan krijgt (om maar een voorbeeld te noemen…) toen ik zoveel inspirerende reacties las, dankjewel! Er zaten zoveel prachtige ontdekkingen en lieve bloggers bij dat ik er graag enkele in the bloglights zet. En de afgelopen tijd heb ik daarnaast ook nog geweldige blogs ontdekt, lees je mee?

The Life Factory
Arne & Frauke zijn ongelooflijk creatief en zij zorgen er dan ook voor dat ik regelmatig met een verbaasde blik naar mijn scherm kijk (neuh dit ziet er niet heel charmant uit) door de prachtige DIY’s die zij met ons delen. Ook vind ik de lay-out van hun blog ontzettend mooi en ben ik verliefd op hun stijl. Hebben wij even geluk dat zij zijn gaan bloggen! Neem daarom gauw een kijkje én follow deze inspiratiebronnen!

Vintagirie
Oh wat baalde ik dat ik de blog van Claudia niet eerder heb ontdekt! En ik weet zeker dat jullie ook datzelfde gevoel zullen ervaren, haar blog is namelijk zo super superleuk dat ik er spontaan een gat van in de lucht zou kunnen springen, 24/7 (haha na drie minuten ben ik al uitgeput, maar het gaat om het idee). Ik ben verliefd op haar lay-out en leuke schrijfstijl, maar ook haar originele invalshoeken. Daarnaast lijkt mij Claudia ook een geweldige persoonlijkheid hebben. Nu maar duimen dat we elkaar wellicht binnenkort ontmoeten? I hope so!

Marieke van Woesik
Oh wat vond ik het gezellig om lieve Marieke weer te zien en te spreken tijdens het #Laatmejouzijn event. Marieke schrijft over reizen, haar dagelijkse leven én haar bucket list! Weet je wat ik hoop? Dat al haar dromen uit zullen komen en dat Marieke nog héél lang blijft bloggen, zodat we mee kunnen genieten. Want dat je met een glimlach haar blog verlaat, dat staat vast!

All Lovely Things
Do What You Love, Love What You Do! Dat is de slogan van de blog van Mandy en de liefde voor het leven spat er vanaf. De artikelen van Mandy zitten vol enthousiasme en plezier. Je bent echt een grumpy cat als je niet blij wordt van haar blog! Heb je al een kijkje genomen? P.s. in het echt is Mandy minstens zo leuk als haar blog!

Nova – Magazine
Als ik in de ochtend huilend aan tafel zit met mijn ontbijtje dan geef ik de schuld graag aan Marloes. Zij heeft zo’n te geweldige schrijfstijl dat ik moeite moet doen om overeind te blijven zitten van het lachen en die tranen komen uiteraard ook hierdoor. Wat heeft ze toch een talent en ik bezoek haar blog dan ook dagelijks met veel plezier. En ik heb gebeld met lieve Marloes, want er komt binnenkort iets héél leuks op haar blog! Stay tuned!

 Health Beauty Mind
Een groene lifestyleblog van Celine vol prachtige inspiratie. Ik heb de blog van Celine pas ontdekt doordat zij de #ProjectPositief tag invulde, maar ik werd meteen enthousiast! Haar blog gaat over gezondheid, natuurlijke beauty producten, vegan & raw-vegan recepten, ook deelt Celine blogposts over een groener en bewuster leven. Like & love! 

♧ LifeBeautyStyle
Ook wil ik heel graag van deze bloglights gebruik maken om lieve Laura in het zonnetje te zetten. Wist je namelijk dat ik haar blog al lees voordat ByDagmarValerie.nl is ontstaan? Ik volg Laura sinds haar eerste comments op de blog van mijn vriendinnetje Anne (door wie ik een pijnlijke refresh vinger krijg, omdat ik elke dag stiekem hoop op zesduizend extra artikelen. Ja, ik kan mijzelf een echte fan noemen! Of is het meer stalker…) Er staan inmiddels al 800 artikelen op de blog van Laura, dus mocht je haar nog niet volgen: je hebt genoeg te lezen! Veel plezier!

♧ Happy Lioness
Ik word regelmatig geraakt door de mooie schrijfstijl van Petra op haar blog. Petra schrijft over het moederschap, maar zij is meer dan moeder. Vandaar ook aandacht op haar blog voor haar  favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Haar blog is zeker het bezoeken waard (zelfs heel vaak!). 

♧ Budgetproof
Nog een Marloes in the bloglights? Ja, dat heb je goed gezien, want Marloes schrijft op haar mooie blog over betaalbaar leven: haal méér uit je geld.  En dat slim omgaan met geld, daar helpt Marloes je dan ook graag bij. Ik vind haar blog heerlijk om te bezoeken en geniet van de inspirerende artikelen. Keep on blogging!

amyEn mag ik Amy ( van twintigennogwat.nl) nog even apart in het zonnetje zetten? Eeh niemand geeft antwoord, dus ik ga er vanuit dat het oké is haha. Ik vond het ontzettend leuk om haar te ontmoeten tijdens het #Laatmejouzijn event dat ik organiseerde. Ze straalde zoveel enthousiasme en warmte uit, minstens zoveel als je op haar blog terugziet. Ik hoop dat zij nog heel lang zal blijven bloggen, want ik word echt ontzettend gelukkig van haar artikelen en ik weet zeker dat met mij er nog véél andere lezeressen zijn die minstens zo geïnspireerd worden door haar warme en mooie woorden die zij met ons deelt. Lieve Amy, je doet het super en hopelijk tot snel weer <3

Ken jij deze bloggers? En wie volg jij graag?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 56 reacties.

 1. Dagmar ahhhh wat super duper lief <3 ik ben helemaal flabber gasted :). De dag is nog maar net begonnen, maar jij hebt 'm nu al gemaakt :D.

 2. Deisy

  Wat een mooie lijst en wat ontzettend lief dat je dit lijstje hebt opgesteld! Een paar kende ik, en een paar nog niet: dus gaan we zeker even bekijken ;-)
  Deisy onlangs geplaatst…Video: Project Positief TagMy Profile

 3. Petra

  Vol enthousiasme open ik je artikel. Mijn foto had ik nog niet gezien en dat lees ik ineens Happy Lioness…verrek dat ben ik. Wat een verrassing. Een hele lieve en aangename verrassing <3. Dank je wel! Ik ga de andere blogs ook even een bezoekje brengen vanavond. Fijne dag.
  Petra onlangs geplaatst…MooiMy Profile

 4. Claudia

  Aaaah wat ontzettend lief <3 Je wilt niet weten hoe ik nu zit te stuiteren om mijn stoel haha :D Je bent ook een top meid en hopelijk zien we elkaar snel in het echt :D

 5. Amy

  Ahhh door je Twitter berichtje ben ik nog eens gaan kijken.. Wat ontzettend lief Dagmar, dat je me hier zo in the spotlights zet! Ik voel me vereerd. <3 Ik ben helemaal verrast.. Dankjewel voor deze lieve woorden!
  Amy onlangs geplaatst…IsaDora Perfect Moisture Lipstick #154 RosetteMy Profile

 6. Bente

  Ik ken geen 1 van deze blogs, dus de komende uren ben ik wel weer even zoet om al dit leuks te ontdekken! (lucky for me dat ik een vandaag een vakantiedag heb opgenomen zodat ik hier lekker de tijd voor heb :))
  Bente onlangs geplaatst…Dat geloof je toch niet!My Profile

 7. Frauke

  Jeetje Dagmar, wat ben je LIEF! Super dikke dankjewel van mij en Arne voor deze vermelding, zoveel complimenten! Je doet ons blozen :). Dankjewel dus! De andere blogs ken ik niet allemaal, dus die ga ik nu een keertje bekijken :D! X
  Frauke onlangs geplaatst…DIY hangende spiegelsMy Profile

 8. Eerlijk gezegd volg ik geen van deze blogs, maar sommige ken ik wel van naam. Binnenkort toch maar even een kijkje nemen.
  Zelf volg ik Annemerel en Legally-Brunette altijd graag, 2 blogs over jonge meiden die naast hardlopen ook veel van beauty en gezonde voeding houden.

 9. Tessa

  Ik kwam toevallig de blog budgetproof vanochtend tegen! En ik vind de blog van Marloes zo tof!
  Liefs, Tessa

 10. Jenn

  Leuk, nieuwe blogs om te ontdekken! Ik ga snel een kijkje nemen bij degenen die ik nog niet ken :)
  Jenn onlangs geplaatst…Ik ben fan!My Profile

 11. sophie

  Gauw even deze blogs bekijken :) It sounds good!
  sophie onlangs geplaatst…#5My Profile

 12. Karlijn

  Dit is toch superlief dat je dit doet lieve Dagmar! Dat jij als grote blogger op deze manier andere bloggers een podium geeft. Echt heel tof. En wat een fijne blogs, ik ontdek weer wat fijne nieuwe op deze manier. Dankjewel. Fijne dag! XXX
  Karlijn onlangs geplaatst…Ik voel me oud als,My Profile

 13. Anneleen

  Wat een leuke blogs! De blog van Marieke kende ik nog niet en ziet er erg gezellig uit, ik ga eens een kijkje nemen!
  Anneleen onlangs geplaatst…Tag: gewoon BelgischMy Profile

 14. Evelien

  Wat een mooie, leuke blogs! De blogs van Amy, Claudia en Frauke en Arne volg ik ook graag. Bij de rest ga ik eens een kijkje nemen. Met Amy heb ik wel eens twittercontact en ze komt daar ook zo spontaan over. Ik hoop haar – en jou natuurlijk ook – (nog) eens te ontmoeten.
  Evelien onlangs geplaatst…Recept: Sinterklaas cupcakesMy Profile

 15. Jolien

  Wat een leuk artikel! Ik heb hierdoor net Health Beauty Mind ontdekt, inderdaad een heel leuke blog!
  Jolien onlangs geplaatst…Winter is coming!My Profile

 16. Mandy

  Super lief dat je mijn blog in de bloglights hebt gezet! Je bent echt zo’n lief persoon! Hopelijk zie ik je snel weer een keer. Geniet van je zondag. Duizendmaal dank en leuke andere blogs zitten er tussen zeg.
  Mandy onlangs geplaatst…♥ Friis & Company everyday tasMy Profile

 17. Rory

  De blog van Petra vind ik erg leuk. Ze schrijft op een manier die ervoor zorgt dat je verder klikt en klikt :) Ook het positieve waardeer ik enorm. Juist in deze tijd waarin er weinig aandacht lijkt te zijn voor elkaar. Herstel! In deze tijd waarin er steeds meer aandacht zal komen voor elkaar :) Positief denken dus.
  Rory onlangs geplaatst…Meneer, is dit het Naardermeer?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge