Blog

In the bloglights – Marieke, Marloes, Amy & Celine

Bloggers spamWauw wat kwamen er veel reacties op het Spam je blog-artikel! Ik werd er echt helemaal blij van, omdat ik ontzettend kan genieten van het ontdekken van mooie blogs. Ik voelde mij dan ook als een minion die een banaan krijgt (om maar een voorbeeld te noemen…) toen ik zoveel inspirerende reacties las, dankjewel! Er zaten zoveel prachtige ontdekkingen en lieve bloggers bij dat ik er graag enkele in the bloglights zet. En de afgelopen tijd heb ik daarnaast ook nog geweldige blogs ontdekt, lees je mee?

The Life Factory
Arne & Frauke zijn ongelooflijk creatief en zij zorgen er dan ook voor dat ik regelmatig met een verbaasde blik naar mijn scherm kijk (neuh dit ziet er niet heel charmant uit) door de prachtige DIY’s die zij met ons delen. Ook vind ik de lay-out van hun blog ontzettend mooi en ben ik verliefd op hun stijl. Hebben wij even geluk dat zij zijn gaan bloggen! Neem daarom gauw een kijkje én follow deze inspiratiebronnen!

Vintagirie
Oh wat baalde ik dat ik de blog van Claudia niet eerder heb ontdekt! En ik weet zeker dat jullie ook datzelfde gevoel zullen ervaren, haar blog is namelijk zo super superleuk dat ik er spontaan een gat van in de lucht zou kunnen springen, 24/7 (haha na drie minuten ben ik al uitgeput, maar het gaat om het idee). Ik ben verliefd op haar lay-out en leuke schrijfstijl, maar ook haar originele invalshoeken. Daarnaast lijkt mij Claudia ook een geweldige persoonlijkheid hebben. Nu maar duimen dat we elkaar wellicht binnenkort ontmoeten? I hope so!

Marieke van Woesik
Oh wat vond ik het gezellig om lieve Marieke weer te zien en te spreken tijdens het #Laatmejouzijn event. Marieke schrijft over reizen, haar dagelijkse leven én haar bucket list! Weet je wat ik hoop? Dat al haar dromen uit zullen komen en dat Marieke nog héél lang blijft bloggen, zodat we mee kunnen genieten. Want dat je met een glimlach haar blog verlaat, dat staat vast!

All Lovely Things
Do What You Love, Love What You Do! Dat is de slogan van de blog van Mandy en de liefde voor het leven spat er vanaf. De artikelen van Mandy zitten vol enthousiasme en plezier. Je bent echt een grumpy cat als je niet blij wordt van haar blog! Heb je al een kijkje genomen? P.s. in het echt is Mandy minstens zo leuk als haar blog!

Nova – Magazine
Als ik in de ochtend huilend aan tafel zit met mijn ontbijtje dan geef ik de schuld graag aan Marloes. Zij heeft zo’n te geweldige schrijfstijl dat ik moeite moet doen om overeind te blijven zitten van het lachen en die tranen komen uiteraard ook hierdoor. Wat heeft ze toch een talent en ik bezoek haar blog dan ook dagelijks met veel plezier. En ik heb gebeld met lieve Marloes, want er komt binnenkort iets héél leuks op haar blog! Stay tuned!

 Health Beauty Mind
Een groene lifestyleblog van Celine vol prachtige inspiratie. Ik heb de blog van Celine pas ontdekt doordat zij de #ProjectPositief tag invulde, maar ik werd meteen enthousiast! Haar blog gaat over gezondheid, natuurlijke beauty producten, vegan & raw-vegan recepten, ook deelt Celine blogposts over een groener en bewuster leven. Like & love! 

♧ LifeBeautyStyle
Ook wil ik heel graag van deze bloglights gebruik maken om lieve Laura in het zonnetje te zetten. Wist je namelijk dat ik haar blog al lees voordat ByDagmarValerie.nl is ontstaan? Ik volg Laura sinds haar eerste comments op de blog van mijn vriendinnetje Anne (door wie ik een pijnlijke refresh vinger krijg, omdat ik elke dag stiekem hoop op zesduizend extra artikelen. Ja, ik kan mijzelf een echte fan noemen! Of is het meer stalker…) Er staan inmiddels al 800 artikelen op de blog van Laura, dus mocht je haar nog niet volgen: je hebt genoeg te lezen! Veel plezier!

♧ Happy Lioness
Ik word regelmatig geraakt door de mooie schrijfstijl van Petra op haar blog. Petra schrijft over het moederschap, maar zij is meer dan moeder. Vandaar ook aandacht op haar blog voor haar  favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Haar blog is zeker het bezoeken waard (zelfs heel vaak!). 

♧ Budgetproof
Nog een Marloes in the bloglights? Ja, dat heb je goed gezien, want Marloes schrijft op haar mooie blog over betaalbaar leven: haal méér uit je geld.  En dat slim omgaan met geld, daar helpt Marloes je dan ook graag bij. Ik vind haar blog heerlijk om te bezoeken en geniet van de inspirerende artikelen. Keep on blogging!

amyEn mag ik Amy ( van twintigennogwat.nl) nog even apart in het zonnetje zetten? Eeh niemand geeft antwoord, dus ik ga er vanuit dat het oké is haha. Ik vond het ontzettend leuk om haar te ontmoeten tijdens het #Laatmejouzijn event dat ik organiseerde. Ze straalde zoveel enthousiasme en warmte uit, minstens zoveel als je op haar blog terugziet. Ik hoop dat zij nog heel lang zal blijven bloggen, want ik word echt ontzettend gelukkig van haar artikelen en ik weet zeker dat met mij er nog véél andere lezeressen zijn die minstens zo geïnspireerd worden door haar warme en mooie woorden die zij met ons deelt. Lieve Amy, je doet het super en hopelijk tot snel weer <3

Ken jij deze bloggers? En wie volg jij graag?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.