Blog

In the bloglights – KellyCaresse, CocoGold en OurFavourites

Screenshots35Bloggen is de allerleukste hobby die er is! Althans, zo denk ik erover. Niet alleen het schrijven en fotograferen vind ik te gek, elkaar inspireren vind ik ook een geweldige bijkomstigheid. En zeg nou zelf: wat is er leuker dan de dag beginnen met blogs? Of tijdens de lunch lekker blogjes lezen? Of in de avond voor het slapengaan ontspannen met… blogartikelen? En zo kan ik voor elk moment van de dag een aanleiding vinden om weg te duiken in mooie artikelen en prachtige posts bewonderen. Ik verzamelde mijn Favorites van de afgelopen tijd en ik ben benieuwd of jij er minstens zo enthousiast over bent als ik! Check them out!

 Nicole over geluk en spullen
Wauw wat heeft Nicole het prachtig verwoord om te achterhalen wat nu eigenlijk écht belangrijk is in het leven en wat er toe doet. En of je nu echt gelukkig wordt van spullen? Nee. Of misschien voor korte duur, maar de essentie van een gelukkig leven zit niet in make-up, de hoeveelheid schoenen of een kastdeur die amper sluit vanwege het aantal items. Nicole schreef een echte eyeopener, heel mooi gedaan!

 Kelly gaat fulltime!
Wat een te gek nieuws kwam er, Kelly gaat namelijk fulltime bloggen! Wat een moeilijke beslissing lijkt het mij om je zekerheid op te geven, maar als ik in iemand vertrouwen heb dan is lieve Kelly. Zij heeft de blogsmaak inmiddels geweldig te pakken en ik ben ongelooflijk trots wat zij in een relatief korte periode heeft bereikt. En stiekem ben ik extra blij dat we volop van haar mooie blog kunnen genieten. Veel succes lieve Kelly, you can do this!

 Suus maakt haar comeback
Jaaaa, ik maakte vreugdedansjes en deed maffe sprongetjes toen ik de geweldige verrassing voorbij zag komen: Suus is back! En dat maakt mij superblij, want Suus behoort echt tot mijn favoriete bloggers, haar schrijfstijl is heel fijn én zij is een echte inspiratiebron als het gaat om gezond eten, goed bewegen én ik ben dol op haar humor. Do I need to say more? Snel een kijkje nemen op haar mooie blog!

 Kimberly is creatief voor de herfst
Wauw lieve Kimberly is zo creatief geweest om een eigen herfstbakje te creëren, het eindresultaat ziet er geweldig uit en toen ik het zag wou ik gelijk aan de slag gaan. Het filmpje is echt heel leuk om te zien, het is zo’n mooi geheel geworden. Prachtig Kimberly!

♧ Amy vertelt: ‘Dipjes zijn helemaal niet erg!
Ik volg de blog van Amy al een tijdje en ik kan echt volop genieten van haar mooie artikelen. Haar schrijfstijl is heel fijn, net alsof ze hardop tegen je praat en dat is echt een kunst als je dat kunt. Haar artikel over altijd maar gelukkig zijn vond ik ontzettend mooi én een echte aanrader om te lezen, omdat Amy ook nog eens vijf tips geeft hoe je uit een dipje kunt komen.

♧ Lizzy is een echte powervrouw!
Als ik iemand bewonder, dan is het Lizzy. Haar strijd tegen kanker was ongelooflijk zwaar, maar wat is zij toch een dappere en sterke vrouw. En toen zij laatst haar foto deelde met kort haar, moest ik moeite doen om geen traan te laten. Ik vind het zo knap hoe Lizzy in dit gehele proces bleef staan, zonder te wankelen. En dan ook nog eens de stap durven zetten om de nieuwe Lizzy te tonen met kort haar: echt te gek. Ik ben ontzettend trots op je!

♧ Anne slaagde héél goed bij de Primark
Ah ik word helemaal blij van de leuke shoplog van Anne! Wat heeft zij toch een geweldige smaak, ik blijf mij er keer op keer over verbazen. De leuke tas, een fijne sjaal: Anne is daarin echt een topper en ik kijk met veel plezier mee hoe zij alles combineert. Love her style!

♧ Marjolein raakte mij recht in het hart
Mijn mond viel open toen ik naar het filmpje van lieve Marjolein keek. Zij vertelde over haar ervaring met chronisch ziek zijn aan de hand van veelgestelde vragen. Ik vond het zo indrukwekkend hoe goed zij dit kon verwoorden, ze sloeg daarmee echt de spijker op z’n kop. Ik heb het filmpje ook aan mijn vriend laten zien, opeens konden we elkaar beter begrijpen over het ziek zijn. Dankjewel lieve Marjolein voor het delen van deze rakende video en voor het open vertellen over je ervaring. Het heeft mij (en hopelijk veel anderen) heel erg geholpen om situaties beter te kunnen verwoorden en ik herkende mij zo sterk in je verhaal… Dankjewel!

Welk artikel vond jij een echte favoriet de afgelopen tijd? Let me know en misschien staat jouw tip de volgende keer in de Friday Favorites (het mag ook een artikel van jouw blog zijn!).  Plaats het in de comments of vertel het mij via Twitter! 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.