Blog

In the bloglights – IkbenIrisniet, Inspirerendleven & Annemerel

DagmarEr zijn blogs die je – hoe propvol je agenda ook staat – toch elke dag een bezoekje brengt. Of zelfs twee. Of elk moment dat je even niks te doen hebt in de hoop dat er toch nog een nieuw artikel staat, terwijl je het blogschema heus wel uit je hoofd kent. Zo check ik als ik wakker word altijd even of het artikel wel online is gekomen op mijn blog dat ik had ingepland en vervolgens doe ik hetzelfde bij de blog van Anne. Ik kijk oprecht uit naar haar artikelen en vind het super hoe zij het bloggen met studeren combineert. Maar er zijn meer toppers waar ik veel bewondering voor heb!

♧ Inspirerendleven.nl – Ik neem met veel plezier een kijkje op het platform voor een bewust leven, dagelijkse dosis inspiratie, een glimlach op het gezicht, tips om gelukkig en dankbaar te zijn en meer. Ik vind het een ontzettend mooie blog waar ik de dag graag mee begin én afsluit. Er staan zoveel stralende artikelen op, daar word ik automatisch heel erg blij van! Ken jij Inspirerendleven.nl al?

♧ IkbenIrisniet.nl – Ik ben helemaal weg van de schrijfstijl van Iris. Als iemand mij heel erg vrolijk kan maken middels artikelen, dan is het Iris wel. Van heerlijke recepten tot groene tips, dierproefvrije beauty en fashion, interieur en natuurlijk haar geweldige konijn Bunny Von D; de blog van Iris is lekker gevarieerd en ik weet zeker dat je er van gaat genieten. Volg je Iris ook?

♧ JoyfromJoyce.nl – Voor de geweldige mama gerelateerde artikelen klik je gauw door naar Joyce, ik kan haar blog je echt aanraden. Ik smelt weg van haar lieve gezin, de liefdevolle en warme schrijfstijl van Joyce en de oprechte artikelen die zij deelt met haar lezers. Ook voor lifestyle artikelen ben je bij Joyce op het juiste (web)adres. Veel leesplezier!

♧ Howaboutabook.nl – Dat een grote hobby van mij lezen is, schuif ik niet onder stoelen of banken. Ik volg dan ook heel graag boekbloggers en laat mij maar al te graag door o.a. Claudia inspireren en adviseren. Voor de fijnste artikelen over boeken, mooie recensies, boekomslagen, wishlists en meer raad ik je aan om Claudia te gaan volgen. Haar blog leest minstens zo heerlijk weg als een boek!

♧ 2WMN.nl – Ik was al fan van Martine en Willemijn, maar toen zij 2WMN.nl lanceerden was ik er officieel niet meer weg te slaan. Het is een blog voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Koken, reizen, liefde & relaties, entertainment en persoonlijke stukken; ik weet zeker dat je er net zo van gaat genieten als ik dat dagelijks doe. Enjoy! 

♧ Annemerel.com – Dankzij Annemerel heb ik nog meer plezier gekregen in het hardlopen dan ik al had. Zij kan mij ontzettend motiveren om sportief aan de slag te gaan, niet alleen via haar blog, maar ook via haar superleuke Instagramaccount. Ik volg Annemerel al… ontzettend lang en ik geniet mee van haar reisjes, leuke verslagen van events, wishlists, diaries en meer. Wist je dat Annemerel ook recent op Youtube te vinden is? Haar vlogs zijn ook echt de moeite waard om te kijken, veel plezier!

Ik volg nog veel meer superleuke blogs, daar beleef ik dagelijks veel plezier aan. Ook kijk ik heel vaak op de blogs van jullie, ik vind het ontzettend leuk om jullie namelijk ook wat beter te leren kennen en ik vind het echt super wat jullie delen in artikelen. Keep calm and blog on!

Welke blog bezoek jij met veel plezier? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.