In the bloglights – IkbenIrisniet, Inspirerendleven & Annemerel

In the bloglights – IkbenIrisniet, Inspirerendleven & Annemerel

DagmarEr zijn blogs die je – hoe propvol je agenda ook staat – toch elke dag een bezoekje brengt. Of zelfs twee. Of elk moment dat je even niks te doen hebt in de hoop dat er toch nog een nieuw artikel staat, terwijl je het blogschema heus wel uit je hoofd kent. Zo check ik als ik wakker word altijd even of het artikel wel online is gekomen op mijn blog dat ik had ingepland en vervolgens doe ik hetzelfde bij de blog van Anne. Ik kijk oprecht uit naar haar artikelen en vind het super hoe zij het bloggen met studeren combineert. Maar er zijn meer toppers waar ik veel bewondering voor heb!

♧ Inspirerendleven.nl – Ik neem met veel plezier een kijkje op het platform voor een bewust leven, dagelijkse dosis inspiratie, een glimlach op het gezicht, tips om gelukkig en dankbaar te zijn en meer. Ik vind het een ontzettend mooie blog waar ik de dag graag mee begin én afsluit. Er staan zoveel stralende artikelen op, daar word ik automatisch heel erg blij van! Ken jij Inspirerendleven.nl al?

♧ IkbenIrisniet.nl – Ik ben helemaal weg van de schrijfstijl van Iris. Als iemand mij heel erg vrolijk kan maken middels artikelen, dan is het Iris wel. Van heerlijke recepten tot groene tips, dierproefvrije beauty en fashion, interieur en natuurlijk haar geweldige konijn Bunny Von D; de blog van Iris is lekker gevarieerd en ik weet zeker dat je er van gaat genieten. Volg je Iris ook?

♧ JoyfromJoyce.nl – Voor de geweldige mama gerelateerde artikelen klik je gauw door naar Joyce, ik kan haar blog je echt aanraden. Ik smelt weg van haar lieve gezin, de liefdevolle en warme schrijfstijl van Joyce en de oprechte artikelen die zij deelt met haar lezers. Ook voor lifestyle artikelen ben je bij Joyce op het juiste (web)adres. Veel leesplezier!

♧ Howaboutabook.nl – Dat een grote hobby van mij lezen is, schuif ik niet onder stoelen of banken. Ik volg dan ook heel graag boekbloggers en laat mij maar al te graag door o.a. Claudia inspireren en adviseren. Voor de fijnste artikelen over boeken, mooie recensies, boekomslagen, wishlists en meer raad ik je aan om Claudia te gaan volgen. Haar blog leest minstens zo heerlijk weg als een boek!

♧ 2WMN.nl – Ik was al fan van Martine en Willemijn, maar toen zij 2WMN.nl lanceerden was ik er officieel niet meer weg te slaan. Het is een blog voor alle vrouwen over alle aspecten van het leven. Koken, reizen, liefde & relaties, entertainment en persoonlijke stukken; ik weet zeker dat je er net zo van gaat genieten als ik dat dagelijks doe. Enjoy! 

♧ Annemerel.com – Dankzij Annemerel heb ik nog meer plezier gekregen in het hardlopen dan ik al had. Zij kan mij ontzettend motiveren om sportief aan de slag te gaan, niet alleen via haar blog, maar ook via haar superleuke Instagramaccount. Ik volg Annemerel al… ontzettend lang en ik geniet mee van haar reisjes, leuke verslagen van events, wishlists, diaries en meer. Wist je dat Annemerel ook recent op Youtube te vinden is? Haar vlogs zijn ook echt de moeite waard om te kijken, veel plezier!

Ik volg nog veel meer superleuke blogs, daar beleef ik dagelijks veel plezier aan. Ook kijk ik heel vaak op de blogs van jullie, ik vind het ontzettend leuk om jullie namelijk ook wat beter te leren kennen en ik vind het echt super wat jullie delen in artikelen. Keep calm and blog on!

Welke blog bezoek jij met veel plezier? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Celeste

  Een paar bloggers in dit rijtje vind ik zelf ook wel leuk. Heb toevallig afgelopen vrijdag ook een post geschreven over enkele bloggers waarvan ik vind dat ze een plekje in de spotlight verdiende haha! Maar geen van deze bloggers stond in dat rijtje. Ik wilde namelijk graag schrijven over (nog) hele kleine bloggers. Kleine bloggers waarvan ik denk dat ze nog heel ver zullen komen, omdat ze kunnen schrijven als de beste. Al zijn enkele van deze bloggers ook wel heel leuk :) Eigenlijk zijn er heel veel leuke bloggers haha!
  Celeste onlangs geplaatst…De lampengeest met een blauwe onesieMy Profile

 2. Deisy

  Ja Iris ben ik ook echt fan van! Naast dat ze ongelooflijk leuk schrijft is ze nog hartstikke lief ook! Ik ben dus echt fan van Iris hihi. De meeste blogs die hier staan ken ik trouwens ook en vind ik ook heerlijk om te lezen. Misschien dus een klein beetje verslaafd aan blogs lezen haha. Dat wat jij iedere ochtend doet (checken of artikel online staat) doe ik dus ook altijd haha… Just to be sure ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Pretty Genius #14My Profile

 3. Deisy

  Ik vind Iris ook echt leuk om te lezen. Naast dat ze obezettend leuk schrijft, is ze ook nog eens ontzettend lief ook. Verder ken ik de meeste blogs die hier staan ook wel en lees ik ook met plezier. Dat van dat checken (of artikel online staat) doe ik ook iedere dag haha.. Just to be sure ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Pretty Genius #14My Profile

 4. Frauke

  Ah wat een leuke blogs! Ik volg eigenlijk alleen 2WMN en Ikbenirisniet, maar die andere klinken ook echt super! Dus ik ga ze even checken. Heel lief van je dat je je favorieten op een rijtje zet! :) X
  Frauke onlangs geplaatst…Le sac en papierMy Profile

 5. Linda

  Annemerel en Iris volg ik ook en al heel lang, Iris is zelfs de eerste blogger die ik ging volgen die ik niet kende, nog voordat ik zelf ging bloggen :) Zo leuk om ook met een blog en een blogger ‘mee te groeien’ als het ware, je ziet echt de groei dan. Ik vind de blog van Hester (hesterly.nl) ook echt een aanrader, haar blog lees ik altijd :)
  Linda onlangs geplaatst…Film | Pitch Perfect 2.My Profile

 6. Karlijn

  Ik vind Iris haar nieuwe lay-out ZO tof! Ik ken alleen inspirerend leven nog niet, maar alleen den naam al is tof, dus die ga ik snel bekijken en lezen :) Dankje voor de tip. Fijne dag!
  Karlijn onlangs geplaatst…Wat ik graag zou willen hebbenMy Profile

 7. Moniek

  Jaa de blog van Iris en Willemijn en Martine sla ik ook nooit over! Er staan zelfs een paar blogs tussen die ik nog helemaal niet kende, snel maar even een kijkje nemen!

 8. Rosanne

  Wat een lijst met mooie blogs!
  Ik volg joyfromjoyce om dezelfde redenen en vind 2wmn echt geweldig, vooral omdat ze over (moeilijke) onderwerpen waar andere bloggers niet zo snel over schrijven, echt een aanrader inderdaad!

 9. Denise

  Oeeh leuke blogs! Eigenlijk is jouw blog altijd de eerste die ik bezoek haha, daarna die van Anne en Femke en dan werk ik mijn bloglovin’ lijstje af. 2WMN bezoek ik ook regelmatig. Super tof! Ik ga ook even een bezoekje nemen op de andere blogs :-)
  Denise onlangs geplaatst…Terug in de tijd: Een avond vol gelukMy Profile

 10. Joyce , Iris, Annemerel en 2WMN ken ik ook al! Het meest breng ik een bezoekje bij Annemerel. Leuk artikeltje, ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen door middel van zulke stukjes bij andere :) Liefs X
  Cherissa Blans onlangs geplaatst…Weekly favorites 2My Profile

 11. Klaske

  Allemaal leuke blogs inderdaad! ik breng heel veel blogs elke dag een bezoekje, maar die van jou, Naomi (littlekeystohappiness) en Laura (lauresque) springen er toch wel uit! Maar ik vind heel veel blogs leuk. Liefs!
  Klaske onlangs geplaatst…You Are Good Enough!My Profile

 12. Jenn

  Leuk! Ik ken ze nog niet allemaal, dus ik ga zeker even kijken bij de blogs die ik nog niet ken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)
  Jenn onlangs geplaatst…Afgelopen week… #24My Profile

 13. Miriam

  Wat leuk om te zien wat andere bloggers graag volgen. 2WMN vind ik idd ook erg leuk, maar ook de blog van Lisanneleeft.nl en die van jou natuurlijk ;p
  Miriam onlangs geplaatst…WJD? #2My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge