Blog

In the Bloglights – Friday Favorites #16

Screenshots26 Wat is er leuker dan de dag beginnen met blogs? Of tijdens de lunch lekker blogjes lezen? Of in de avond voor het slapengaan ontspannen met… blogartikelen? En zo kan ik voor elk moment van de dag een aanleiding vinden om weg te duiken in mooie artikelen en prachtige posts bewonderen. Ik verzamelde mijn Friday Favorites en ik ben benieuwd of jij er minstens zo enthousiast over bent als ik! Check them out!

✩ Yay een plog van Zélia! Wat heb ik genoten van dit artikel, de foto’s zien er zo leuk uit! Je wordt met Zélia wakker in Frankrijk en reist samen weer terug naar ons kikkerlandje. Heel erg leuk om te zien en wat is Frankrijk toch een plaatje, prachtig!

✩ Ik ben niet bepaald handig met mijn haren of looks maken. Daarom was ik extra blij met de handige haartips van Teske! En ze legt het ook nog eens op een onwijs prettige en makkelijke manier uit, waardoor zelfs ik leuke creaties kan maken. Echt een aanrader om te kijken vanaf het moment dat je halflang haar hebt, zodat je de looks zelf ook kunt proberen. Heel erg leuk!

✩ Iris van Ikbenirisniet schrijft heel erg originele en creatieve artikelen en elke keer kan ik ongelooflijk genieten van haar mooie schrijfstijl. Zelfs van een artikel over canvas tassen, maakt zij een heus feestje. Echt een talent en zeker het volgen waard, want als je eenmaal een artikel hebt gelezen wacht je ongeduldig en vol nieuwsgierigheid op de volgende en de volgende en de volgende… Verslavend en zo inspirerend!

✩  En ik begin ook spontaan te stuiteren als de Thoughts Lately online is gekomen bij lieve Anne. Elke keer weet zij er weer zo’n leuke en originele draai aan te geven, puur genieten. Ik word er ontzettend blij van en hoop stiekem dat het nog héél lang zal blijven!

✩ Ik ben gek op het ontdekken van mooie quotes en schrijf deze graag op.Marjolein deelde prachtige en inspirerende quotes die mij raakten en die ik dan ook gelijk in mijn agenda noteerde. De ene is nog mooier dan de andere, dankjewel voor het delen lieve Marjolein!

✩ Joepieeee Ingeborg is weer begonnen met bloggen, dat is een feestje waard! We kunnen dus weer volop genieten van haar blog, volg je haar al? En heb je haar leuke outfit al gespot? Neem gauw een kijkje, ook haar nieuwe lay-out en blognaam zijn super. Hashtag aanrader!

✩ Je hoeft helemaal geen dure vakantie in te plannen om te ontspannen en genieten. Dat bewijst Laura van Dagdromend.nl! Zij maakte prachtige foto’s in Nederland waar ik het ultieme vakantiegevoel spontaan van krijg. Veel kijkplezier!

✩Nanne ging zeventien dagen op avontuur en ik genoot via Instagram volop met haar mee. Nanne ging namelijk interrailen door Oost-Europa en wat gaf het veel plezier om met haar ‘mee te reizen’! En nu staat ook haar artikel over Berlijn online, de eerste bestemming van haar vakantie. Super om te zien en te lezen!

✩ Ah zo leuk, want MoodieZ Magazine zit ook op Bloglovin én heeft een blog! Vanaf september zal ik er wekelijks een artikel voor schrijven en ik kijk daar ontzettend naar uit. En ondertussen komen er ook dagelijks prachtige artikelen online die de moeite waard zijn. Zo ook een artikel over het mooie merk Toms, lees er gauw meer over!

Welk artikel vond jij een echte favoriet de afgelopen tijd? Let me know en misschien staat jouw tip de volgende keer in de Friday Favorites (het mag ook een artikel van jouw blog zijn!).  Plaats het in de comments of vertel het mij via Twitter! 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.