Blog

Help je mee ByDagmarValerie.nl te verbeteren?

IMG_1340Eind juli 2013 ben ik begonnen met mijn blog en ik had écht nooit durven dromen dat ik er zoveel plezier aan zou kunnen beleven en ik zó ontzettend veel bijzondere, inspirerende en vooral lieve mensen middels het bloggen zou leren kennen. Bloggen is niet meer uit mijn leven weg te denken, net als jullie dat ook niet zijn. Ik sta met jullie lieve comments op, waardoor ik automatisch een grote glimlach op mijn gezicht krijg, evenals van jullie tweets, lieve mailtjes, reacties op Instagram en zelfs post! Jullie vormen de reden dat ik elke dag met passie en plezier artikelen schrijf, fotografeer en sinds kort zelfs vlog! Tijd om tips te verzamelen om ByDagmarValerie.nl te verbeteren!

Om mijn blog te verbeteren zou ik je willen vragen onderstaande enquête in te vullen, deze neemt ongeveer drie minuten in beslag. Door jullie antwoorden en tips te verzamelen kan ik misschien net wat beter mijn blog laten aansluiten op jullie wensen, dat zou ik heel graag willen doen. Ik vind het erg spannend, daarom heb ik nooit eerder een enquête afgenomen, maar ik hoor heel graag jullie feedback zodat ik het mee kan nemen en ByDagmarValerie.nl kan verbeteren. En mocht je je mailadres achter willen laten, dan kan ik een lezeres blij maken met een cadeautje die ik zal verloten onder de respondenten.

Klik hier om de enquête in te vullen <3 

Heel erg bedankt lieve allemaal!
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.