Help je mee ByDagmarValerie.nl te verbeteren?

IMG_1340Eind juli 2013 ben ik begonnen met mijn blog en ik had écht nooit durven dromen dat ik er zoveel plezier aan zou kunnen beleven en ik zó ontzettend veel bijzondere, inspirerende en vooral lieve mensen middels het bloggen zou leren kennen. Bloggen is niet meer uit mijn leven weg te denken, net als jullie dat ook niet zijn. Ik sta met jullie lieve comments op, waardoor ik automatisch een grote glimlach op mijn gezicht krijg, evenals van jullie tweets, lieve mailtjes, reacties op Instagram en zelfs post! Jullie vormen de reden dat ik elke dag met passie en plezier artikelen schrijf, fotografeer en sinds kort zelfs vlog! Tijd om tips te verzamelen om ByDagmarValerie.nl te verbeteren!

Om mijn blog te verbeteren zou ik je willen vragen onderstaande enquête in te vullen, deze neemt ongeveer drie minuten in beslag. Door jullie antwoorden en tips te verzamelen kan ik misschien net wat beter mijn blog laten aansluiten op jullie wensen, dat zou ik heel graag willen doen. Ik vind het erg spannend, daarom heb ik nooit eerder een enquête afgenomen, maar ik hoor heel graag jullie feedback zodat ik het mee kan nemen en ByDagmarValerie.nl kan verbeteren. En mocht je je mailadres achter willen laten, dan kan ik een lezeres blij maken met een cadeautje die ik zal verloten onder de respondenten.

Klik hier om de enquête in te vullen <3 

Heel erg bedankt lieve allemaal!
Liefs Dagmar
Follow me on

Deze post heeft 41 reacties

 1. Ik heb hem ingevuld ! Heel erg leuk dat je zo je blog nóg leuker kunt maken! Super goed idee!

  Liefs, Katy
  Katy onlangs geplaatst…Tuesday quote #17My Profile

  1. Ah wat superlief dankjewel!

 2. Ahh wat leuk! Ik dacht trouwens echt dat je veeeel langen bezig was! Super knap dat je dit allemaal hebt bereikt binnen zo’n korte tijd! Ik heb je enquete meteen ingevuld! Liefs
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans onlangs geplaatst…Outfit RecapMy Profile

  1. Ah wat een eer, super superlief dankjewel voor je lieve comment én voor het invullen <3

  1. Haha ah super superlief :D!

  1. Dankjewel voor je lieve compliment! Echt superlief dat je de enquête hebt ingevuld, heel erg bedankt!

 3. Ik heb hem ook ingevuld, op sommige vragen wist ik gewoon geen goed antwoord, omdat ik niet weet hoe je het beter zou kunnen doen!

 4. Ik heb hem voor je ingevuld! <3

 5. Ik heb ‘m ingevuld. Ik vraag me wel af in hoeverre hij bruikbaar is voor verbeterpunten, want die had ik vrijwel niet, haha.
  Evelien onlangs geplaatst…Fivorites: theeMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Recensie – Toen ik je zag door Isa Hoes

'Wat schrijf je over iemand die er niet meer is? Ik wil je niet tekortdoen. In je hoofd kijken kon...

Sluiten