Blog

Bloglights – VERSUS A, Muy Maaike en Styleguide

Screenshots58
Elke ochtend zit ik (dankzij De Groene Meisjes, lees er meer over in dit artikel) er met mijn ontbijtje en warme kop thee klaar voor: de inspirerende artikelen van lieve bloggers die moeite en tijd hebben geïnvesteerd om een mooi geheel van de blogpost te maken. En dat ik daar intens van kan genieten, dat staat vast. Mijn passie zit namelijk niet alleen in het creëren van artikelen, maar vooral ook zeker in het lezen ervan. Mijn Bloglovin lijstje puilt uit, maar dat vind ik niet erg. Ik wil immers al dat moois niet missen! Ik zet 8 bloggers én een heel speciaal product in de bloglights, kijk je mee?

My Cup of Care – De artikelen van Justine, daar word ik ontzettend vrolijk van. Ik vind haar lay-out prachtig en mijn favoriet blijft het Loving Lately lijstje waarin zij beschrijft wat ze heeft gelezen, gezien, gedaan en meer! En ze is naast een creatieve blogger ook nog eens super superlief, wat wil je nog meer?

Miss Lipgloss – Tot mijn grote verbazing werd ik op een dag wakker met allemaal lieve berichtjes op mijn telefoon. Via Whatsapp, via Twitter en Facebook… Ik begreep er niks van en nog half slapend probeerde ik de woorden tot mij door te laten dringen. Had Cynthia echt de Project Positief tag overgenomen? Wauw wat een mijlpaal! Meer dan 200 bloggers hebben de vragen ingevuld en dan ook nog dit nieuws, ik leef mijn droom! 

Muy Maaike – Als je van een blogger heel blij wilt worden, dan mag Muy Maaike niet ontbreken. Wat kan ik genieten van haar mooie, warme en met humor geschreven artikelen. Aanrader: Zo begin je de dag met een lach! 

Pixels by Emilia – Weetje wie ik echt stoer en dapper vind? Lieve Emilia, want ze ging naar Suriname voor stage en om vakantie te vieren. Extra leuk dat ze het heeft vastgelegd middels een vlog: bekijk deze hier! Natuurlijk bekeek ik deze gelijk toen het filmpje online kwam, I love it! 

VERSUS A – Ik was al fan van Suzanne en Vera en hun nieuwe blog VERSUS A vormt in mijn ogen een geweldige aanvulling waardoor het plaatje compleet voelt. De artikelen vind ik echt te gek die erop worden gedeeld én ik geniet volop van de vlogs. Want wie A zegt, moet ook vlog zeggen! 

Styleguide – Wauw zo leuk dat Shirley ook deel gaat nemen aan de Nike 10km Women’s Run in Amsterdam op 16 mei. Ik ben momenteel zelf ook hard aan het trainen en ik vind de updates omtrent het hardlopen die ze deelt echt super om te lezen. Het werkt heel inspirerend en motiverend en ik hoop heel erg dat ze gaat vlammen de 16e, dat gun ik haar van harte. 

Belessa – De Three Things Tag is echt een onwijs leuke tag waarbij je steeds moet kiezen (hersenkrakers!) en drie antwoorden mag geven op de vraag. Het is zo’n leuke tag (ik heb deze zelf ook ingevuld, klik hier) en ik vroeg lieve Kelly om het ook in te vullen. Haar antwoorden op de Three Things Tag en superleuke invulling kan je hier bekijken en lezen. 

Anne Solveig – Natuurlijk mogen de heerlijke havermoutkoekjes van Anne niet ontbreken in dit lijstje vol fijne artikelen en tips om te lezen. Ik snoep minder en eet in plaats van snacks deze gezonde tussendoortjes. Pas op: ze werken verslavend!


De Groene Meisjes Ontbijtreceptenboek
De Groene Meisjes – Ik begon dit artikel met dat ik inclusief ontbijt graag artikelen lees, maar De Groene Meisjes maken dit moment voor mij pas echt tot een feestje. Voorheen at ik weinig gevarieerde ontbijtjes, meer wat toegankelijk en makkelijk te maken was. Nu is het een heus feestje in de ochtend, waardoor de dag extra stralend begint. Dit komt door het Ontbijtreceptenboek van De Groene Meisjes (klik hier voor meer informatie). Vrolijke afbeeldingen wisselen zich af met heerlijke recepten en toegankelijke ontbijtjes inclusief tips. Zelfs als je met het verkeerde bed uit been (haha grapje!), been uit je bed stapt dan wordt je dag goed met deze ontbijtrecepten. Puur genieten en een ontspannen begin van je dag!

Spam je favoriete artikel in de comments van jezelf of van een andere blogger en inspireer elkaar! 

Liefs Dagmar

Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.