Blog

Best gelezen artikelen van 2016

15625237_194337794363267_2641778463295406080_nAfgelopen jaar zat vol hoogtepunten waardoor 2016 moeilijk te overtreffen is. Niet alleen privé, maar ook op werk én voor mijn blog kwamen er bijzondere mijlpalen voorbij waardoor ik met heel veel plezier terug kan kijken op een onvergetelijk 2016. Ik hoop van harte dat ook jij een erg speciaal jaar achter de rug hebt en dat 2017 vol geluk, warmte, liefde en een goede gezondheid zal zitten. Middels dit artikel leek het mij erg leuk om even terug te blikken op de best gelezen artikelen van 2016 voor mijn blog ByDagmarValerie.nl. Lees je mee? 

Best gelezen artikelen van 2016

10. 5 X Tips om ultiem te ontspannen in het weekend

9. Stedentrip – 11 X Hoofdsteden die het bewonderen waard zijn

8. OPI – I’m in the Moon for love 

7. 9 X Typisch Poolse gewoontes en tradities 

6. Onze citytrip naar Kopenhagen met véél foto’s  & OPI event – Lancering Pretty in Pastels

5. De geboorte van ons gezin

4. 10 X must reads die ik nog graag zou willen lezen (najaar 2016)

En dan nu de top 3:

3. Onthulling – Mijn boek ‘Liever met lef’ verschijnt dit najaar!

2. Welkom op de wereld Lucas Pieter 

En de winnaar van 2016…

1. Ik ben getrouwd én zwanger!

Dankjewel!
Ik wil jullie nogmaals ontzettend bedanken voor alle reacties die jullie in 2016 hebben achtergelaten. Ook hebben jullie massaal meegeleefd met alle voorbereidingen voor onze bruiloft, de lancering van mijn boek Liever met lef én tijdens de zwangerschap. Dit hebben wij als hartverwarmend en onwijs lief ervaren, dankjewel voor de prachtige woorden, felicitaties en tips die jullie ons hebben gegeven. Ik heb met een grote glimlach op mijn gezicht altijd de reacties gelezen en vind het fantastisch dat jullie zoveel positiviteit en warmte met mij willen delen, dankjewel! En niet alleen middels mijn blog kwamen deze betrokken berichten binnen, jullie stuurden ook geweldige mailtjes en lieten lieve reacties achter op Facebook, Twitter en Instagram. Ik ben heel trots en blij met zulke lieve lieve, betrokken en loyale lezeressen. Onwijs bedankt allemaal en ik hoop ook in 2017 met minstens zoveel enthousiasme jullie van mooie content te voorzien.

Veranderingen in 2017
Jullie begrijpen vast dat ik nog een beetje zoekende ben naar balans tussen ons zoontje Lucas, sociale activiteiten, huishouden, mijn blog en straks ook weer het werk. Uiteraard doe ik mijn best om met minstens zoveel passie en plezier mijn blog regelmatig te blijven vullen. Jullie kunnen daarom ook in 2017 veel nieuwe artikelen verwachten. Waar ik voorheen dagelijks updates plaatste in 2016, wordt deze frequentie wat lastig om te blijven realiseren. Ik wil vooral nog steeds graag de uitgebreide en gezellige content blijven delen op het gebied van lifestyle (reizen, boeken en handige tips), happiness, moederschap en persoonlijke updates. Omdat mijn artikelen eenmaal nooit ‘kort, maar krachtig’ zijn, kost dit relatief iets meer tijd om te schrijven. Grappig feitje: ik blijf proberen wat bondiger te schrijven, maar mijn artikelen blijven relatief lang haha. En aangezien ik mijzelf aardig ken, weet ik dat dit niet snel gaat veranderen en aan jullie reacties te lezen vinden jullie deze lengte ook juist prettig. Het updaten van mijn blog zal daarom niet meer dagelijks gaan, maar ik blijf wel op een zo hoog mogelijke frequentie nieuwe artikelen publiceren; ik zou jullie en het schrijven voor geen goud willen missen.

Dankjewel voor een 2016 met een gouden randje, het was een topjaar en ik gun jullie het aller allerbeste voor in 2017. Dit wordt jouw jaar! 

Welke artikelen lees jij graag op mijn blog? 

 Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.