Blog

10 x best gelezen artikelen van 2015

Lieve lieve allemaal, wat ben ik blij dat jullie mijn blog zo vaak een bezoekje brengen! Dat is het allergrootste compliment en ik ben dan ook blij met elke reactie die ik mag ontvangen. En in 2015 waren dat er veel. Héél veel om eerlijk te zijn. En daarvoor wil ik je ontzettend bedanken, want het is voor mij een eer dat je de tijd en moeite neemt om lieve comments achter te laten. Ik heb een onwijs mooi jaar achter de rug, ook absoluut op het gebied van bloggen (ik schreef 350 artikelen dit jaar!) want daar beleef ik nog dagelijks veel plezier aan. Zin om terug te blikken en te bekijken welke artikelen in 2015 het beste gelezen zijn?

10e plek – 22 X tips hoe je geld kunt besparen staat in de top 10! Die had ik niet verwacht, maar wel heel erg fijn om te weten. Ik was dit artikel al een beetje vergeten, maar leuk om weer terug te lezen! En budgettips zijn dus altijd erg welkom. Wie weet schrijf ik er binnenkort weer een stukje over!

IMG_9867

9e plek – 12 X energie besparen voor het lichaam staat op de 9e plek en dit artikel was erg confronterend om weer te lezen. Ik schreef het een jaar geleden en wat kan er toch veel veranderen in een korte tijd. Ik ben inmiddels veel sterker geworden en kan meer aan, toch zijn deze tips nog een beetje routine. Fijn om het artikel weer terug te lezen, zo ben ik mij extra bewust van de sprong die ik dit jaar lichamelijk mocht maken. Heel bijzonder! disney

8e plek – Ik neem je mee naar Kraków (Polen) en daar kom ik natuurlijk heel graag vanwege mijn familie die er woont. Extra leuk dat dit artikel daarom zo in de smaak viel. Ook stond ik met mijn tips over Kraków vervolgens in de Fashionista, zo gaaf! Krak

7e plek – 5 X tips hoe jij de mooiste instagram feed van de wereld krijgt… Haha ik was zo melig toen ik deze titel verzon, maar dit artikel pronkt wel op de 7e plek! Echt grappig om te zien én lijstjes met tips zijn erg populair ontdek ik nu. Mocht je mij willen volgen op Instagram, dan kan dat via @ByDagmarValerie. See you there!

6e plek – Ik liep 10km tijdens de We Run Amsterdam 16 mei 2015 en daar ben ik nog steeds erg trots op. Ik vraag mij wel een beetje af hoe ik het voor elkaar heb gekregen om dit vol te houden, want het is een flinke afstand en enorme prestatie, aangezien ik een conditie had van een sushi-etende-luiaard… Echt gaaf om dit artikel terug te lezen, ik krijg nog steeds kippenvel als ik aan de finish denk!

5e plek – Help ik drink te weinig water en ja dat doe ik eigenlijk nog steeds, dus ik duik even het artikel weer in. Stiekem best handig die tips haha! Leuk dat dit artikel zo goed gelezen is, blijkbaar ervaren velen dit ook. De komende tijd weer extra water drinken!

4e plek – 18 X wat ik heb geleerd door te bloggen is een erg populair artikel en ik vond het heel erg leuk om hierover te schrijven. Het lijstje met positieve ervaringen en lessen is erg lang, maar ik heb ook zoveel geleerd en beleefd door het bloggen. Het is niet voor niets mijn allerleukste hobby waar ik nog lang van hoop te genieten.

3e plek – Wat hij zegt – Mijn vriendin heeft een chronische beperking. We gaan over tot de top drie en deze blijkt heel persoonlijk te zijn. Jullie kijken graag even mee én leven ook heel erg met ons mee, iets wat ik ontzettend bijzonder vind en het ontroert mij. Zo lief en mooi, dankjewel! In dit artikel beschrijft mijn vriend hoe het is om een vriendin te hebben met een chronische beperking. Heel openhartig, kwetsbaar en inspirerend. Zo trots op hem!

2e plek – Wij hebben ons eerste huis gekocht! Yes, de zilveren medaille gaat naar ons nieuwe thuis. Ik vond het zo bijzonder en lief hoe jullie deze stap met ons hebben genomen, want zo voelt het! De lieve reacties gaven ook echt energie en het maakte de verhuizing een stuk lichter. Dankjewel voor jullie lieve woorden!

En de winnaar is… Terug uit Thailand en we zijn verloofdWáuw wat kwamen hier veel lieve reacties en mooie felicitaties op dankjewel! De vakantie en de verloving vormen echt een hoogtepunt in ons leven en ik kon het niet laten om hier even op terug te komen middels een verslag. Zo gaaf dat dit tegelijkertijd het best gelezen artikel is van 2015! En dit heeft als gevolg dat we in 2016 gaan trouwen, ook zo ontzettend spannend en bijzonder. Ik kan niet wachten!

Heel erg bedankt voor het lezen van mijn artikelen en het achterlaten van de lieve comments! Op naar een nieuw en stralend blogjaar, 2016 ik ben er klaar voor! 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.