10 feitjes over ByDagmarValerie.nl in 2014

10 feitjes over ByDagmarValerie.nl in 2014

IMG_8328 (1)

Ik kan mij geen leven meer zonder mijn blog voorstellen. Het voelt alsof deze er altijd al is geweest terwijl ik nu 1,5 jaar aan het bloggen ben, zo onwerkelijk! Er is in een relatief korte periode ook heel veel veranderd. Er zijn zoveel bijzondere feitjes om op te noemen dat ik er wel een boek over zou kunnen schrijven. Toch doe ik een poging om het compact te houden, het worden daarom (overweldigende!) feitjes op een rij waardoor ik mijzelf nog blauw knijp! Voor mijn blog was 2014 het jaar van…

♧ In 2014 ging ik op mijn eerste persreis en er zouden nog velen volgen. En ik was niet de enige, want mijn vriend mocht ook mee! We genoten van het romantische Oostende in België en het was een onvergetelijke, maar ook heel spannende ervaring. Want op persreis klonk opeens zo officieel en groots… Maar zo voelde het ook! Het was erg overweldigend dat we zo in de watten werden gelegd en we dit mochten ervaren dankzij mijn blog. We hadden het ontzettend naar ons zin, het was een Valentijnsweekend om nooit te vergeten. 

♧ Het is zo onwerkelijk dat ik nét op mijn verjaardag 31 december 2014 de 1400 volgers op Bloglovin met mijn blog mocht bereiken, wat een mijlpaal! Ik weet nog zo goed de dag dat ik de 1000e volger mocht verwelkomen, de tranen waren niet te stoppen. 31 december 2013 telde mijn blog nog 300 Bloglovin volgers (bekijk de afbeelding op Instagram ervan hier, zo leuk om te zien!) en ik kan echt niet aan het verschil wennen. Elke volger voelt als zo bijzonder en als ik echt denk aan het aantal personen die mijn artikelen lezen, dan zou ik amper een woord op het digitale papier durven zetten… Het is echt een eer, heel erg bedankt voor het volgen lieve allemaal!

♧ Op Twitter volgen 1325 lieve Twitteraars mij (@ByDagmarValerie) en ik vind het een onwijs leuk kanaal. De interactie met lezers vind ik het allerleukste aan bloggen en via Twitter wordt het nog toegankelijker. Ik word dan ook heel gelukkig van de tweets en lieve woorden die met mij worden gedeeld, hoe kan iemand hier nou niét onwijs blij van worden?! 

♧ Minstens zo’n eer vind ik de hoeveelheid reacties die mijn artikelen mogen ontvangen. De lieve woorden en inspirerende boodschappen vliegen mij om de oren en dat is echt de ultieme beloning na het schrijven en creëren van een blogpost. Het voelt bij elke reactie nog altijd even magisch om deze te ontvangen. En met 19.815 comments over 1,5 jaar kan ik oprecht zeggen dat 2014 dankzij jullie gevuld was met stralende momenten, dankjewel!

599 posts waren gepubliceerd aan het einde van 2014! De eerste dag van 2015 begon met de 600e, dat zijn er zoveel! Als mijn blog tastbaar was, dan was het een dik boek geweest met véél pagina’s en plaatjes, like! Elke dag sinds het oprichten van mijn blog is er een artikel online gekomen, ik miste niet één dag… En er kwamen op enkele dagen zelfs twee artikelen online. Je kunt wel zeggen dat ik heel dedicated ben gaan bloggen haha. 

Instagram is echt het kanaal waar ik helemaal fan van ben. Ik vind het zo leuk om foto’s te plaatsen, om foto’s van anderen te bekijken en te reageren. Mijn account heeft op de laatste dag van 2014 1,6K aan volgers. En die K klinkt best wel heel erg stoer, het staat vast voor Kei veel!

samenvatting bydagmarvalerie

Dankjewel voor het volgen van ByDagmarValerie.nl en op naar een nieuw en onvergetelijk blogjaar! Hoelang volg jij eigenlijk mijn blog en hoe ben je op mijn blog gekomen? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 46 reacties.

 1. Amy

  Wauw, wat een prachtige cijfers Dagmar! Je blog gaat zo goed en dat is natuurlijk niet voor niets.. Ik denk dat een heleboel mensen oprecht heel happy worden van je blogposts, er zitten er verschillende tussen die mensen echt aan het denken zetten. Ga zo door, op naar een geweldig nieuw blogjaar! :)
  Amy onlangs geplaatst…Beauty from abroad: FarmasiMy Profile

 2. Leuk om te lezen dat alles zo in de lift zit en goed gaat. Ik ken je blog ook al best wel een tijdje volgens mij, via Anne, en ben blij je gevonden te hebben want je positiviteit is echt aanstekelijk. xxx Lucinda
  lucindainwonderland onlangs geplaatst…Inspiratie voor een nieuwe huisjeMy Profile

 3. Els

  Wat een gave aantalen! Daar kun je trots op zijn! Die wil ik ook! Maar we moeten positief blijven ;-), die haal ik misschien ook nog wel :-). Ik hoop het.
  Els onlangs geplaatst…Tag #2: De blog top 3 tagMy Profile

 4. Justine

  Je verdiend het lieve Dagmar! Ik volg je al vanaf Eind 2013, vanaf dat jij een lieve comment op mijn blog achter liet. Sindsdien ben ik hooked, je hebt zon leuke blog vol mooie woorden <3
  Justine onlangs geplaatst…Review: OPI Muppets world tourMy Profile

 5. Anita

  Wat een hele mooie getallen! Ik ben je gaan volgen toen ik je project positief tag bij andere bloggers zag verschijnen volgens mij. Ga zo door meis!
  Anita onlangs geplaatst…What’s on my mind #1My Profile

 6. Anouk

  Wat een geweldige cijfers. Daar mag je trots op zijn! TOP!!

 7. Lou

  Wat een mooie feitjes, echt super cijfers!!
  En knap dat je vanaf dag 1 elke dag een blogpost online hebt gezet.
  Ik wou dat ik dat kon!
  Ga zo door en ik wens je nog heel veel mooie persreisjes toe en hoop dat er dit jaar nog meer mensen zullen zijn die geïnspireerd door jou zullen worden :)
  Lou onlangs geplaatst…HOT OR NOT – THE GOLDEN GLOBES RED CARPET LOOKSMy Profile

 8. Frauke

  Wauw wat een prachtige cijfers allemaal! Je doet het onwijs goed, volhouden zo zou ik zeggen ;)! Ik ken je blog dénk ik via Anne Solveig, volg ‘m intussen al wel weer een paar maanden en kan niet meer zonder :D! X
  Frauke onlangs geplaatst…DIY: zwart wit ladekastjeMy Profile

 9. Xaviera

  Wauw wat een mooie cijfers allemaal, je bent echt onwijs snel gegroeid met je blog! Leuk om al die feitjes te zien! Ik volg jouw blog nu een paar maanden met veel plezier, volgens mij ben ik hier terecht gekomen door door te klikken via een andere blog. :)
  Xaviera onlangs geplaatst…Thoughts & Tea #3My Profile

 10. Eline

  Wauw gefeliciteerd!!! Wat een enorme prestatie in anderhalf jaar tijd :D

  Ik ben ooit via je tag op je blog gekomen en sindsdien ben ik nooit meer weggegaan! Voordat ik Bloglovin had, moest ik steeds je blognaam onthouden om terug te kunnen keren, haha!
  Eline onlangs geplaatst…Netflix favorietenMy Profile

 11. Isabelle

  Wauw dat klinkt mooi! Je hebt ook een ontzettend leuke blog, ik lees hem met veel plezier (:

 12. Deisy

  Hele mooie getallen en dat heb je dan ook dubbel en dwars verdiend dame <3 Ik weet ook zeker dat er voor jou komende periode nog veel mooie gebeurtenissen in het verschiet liggen en dat gun ik je ook met heel mijn hart. Je bent een topmeid! Keep up doing the good work and spreading the love ;-) X
  Deisy onlangs geplaatst…Plog: weekendje LondenMy Profile

 13. Amélie

  Wauw, 2014 is een goed jaar voor je geweest! Doe zo verder!! Xx

 14. Sonja

  Waaauw gefeliciteerd! Dat ‘ie nog maar zo ‘kort’ bestaat had ik echt nooit gedacht! Alles ziet er zo goed uit, je hebt veel volgers en veel en goeie artikelen. Super allemaal, en ga vooral nog lang door! X
  Sonja onlangs geplaatst…PurposeMy Profile

 15. Lieke

  Wat een mooie getallen! Daar kan ik alleen nog maar van dromen.
  Ik volg je sinds een half jaartje zoiets. Ik kreeg de tip van Shanti en Evelien om eens op jouw blog te kijken en door je heerlijke positieve blogposts ben ik hier niet meer weg te slaan! Ga vooral zo door!
  Lieke onlangs geplaatst…My happy moments #3My Profile

 16. Evelien

  Wat een mooie cijfers Dagmar, wauw! Iets om heel trots op te zijn. En die cijfers zijn natuurlijk niet voor niets. Ik denk dat een hoop mensen genieten van je positiviteit, enthousiasme en dosis humor. Dat 2015 maar weer een mooi blogjaar voor je mag worden!
  Evelien onlangs geplaatst…Cheers to the weekend #5My Profile

 17. Renee

  Wat mooi dat je zoveel mooie volgers hebt en zo veel moois hebt mogen doen voor je blog, er komen nog meer mooie volgers en mooie dingen aan voor en door je blog ik weet het zeker!
  Renee onlangs geplaatst…BEN IK PERFECT?My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge