Blog

10 feitjes over ByDagmarValerie.nl in 2014

IMG_8328 (1)

Ik kan mij geen leven meer zonder mijn blog voorstellen. Het voelt alsof deze er altijd al is geweest terwijl ik nu 1,5 jaar aan het bloggen ben, zo onwerkelijk! Er is in een relatief korte periode ook heel veel veranderd. Er zijn zoveel bijzondere feitjes om op te noemen dat ik er wel een boek over zou kunnen schrijven. Toch doe ik een poging om het compact te houden, het worden daarom (overweldigende!) feitjes op een rij waardoor ik mijzelf nog blauw knijp! Voor mijn blog was 2014 het jaar van…

♧ In 2014 ging ik op mijn eerste persreis en er zouden nog velen volgen. En ik was niet de enige, want mijn vriend mocht ook mee! We genoten van het romantische Oostende in België en het was een onvergetelijke, maar ook heel spannende ervaring. Want op persreis klonk opeens zo officieel en groots… Maar zo voelde het ook! Het was erg overweldigend dat we zo in de watten werden gelegd en we dit mochten ervaren dankzij mijn blog. We hadden het ontzettend naar ons zin, het was een Valentijnsweekend om nooit te vergeten. 

♧ Het is zo onwerkelijk dat ik nét op mijn verjaardag 31 december 2014 de 1400 volgers op Bloglovin met mijn blog mocht bereiken, wat een mijlpaal! Ik weet nog zo goed de dag dat ik de 1000e volger mocht verwelkomen, de tranen waren niet te stoppen. 31 december 2013 telde mijn blog nog 300 Bloglovin volgers (bekijk de afbeelding op Instagram ervan hier, zo leuk om te zien!) en ik kan echt niet aan het verschil wennen. Elke volger voelt als zo bijzonder en als ik echt denk aan het aantal personen die mijn artikelen lezen, dan zou ik amper een woord op het digitale papier durven zetten… Het is echt een eer, heel erg bedankt voor het volgen lieve allemaal!

♧ Op Twitter volgen 1325 lieve Twitteraars mij (@ByDagmarValerie) en ik vind het een onwijs leuk kanaal. De interactie met lezers vind ik het allerleukste aan bloggen en via Twitter wordt het nog toegankelijker. Ik word dan ook heel gelukkig van de tweets en lieve woorden die met mij worden gedeeld, hoe kan iemand hier nou niét onwijs blij van worden?! 

♧ Minstens zo’n eer vind ik de hoeveelheid reacties die mijn artikelen mogen ontvangen. De lieve woorden en inspirerende boodschappen vliegen mij om de oren en dat is echt de ultieme beloning na het schrijven en creëren van een blogpost. Het voelt bij elke reactie nog altijd even magisch om deze te ontvangen. En met 19.815 comments over 1,5 jaar kan ik oprecht zeggen dat 2014 dankzij jullie gevuld was met stralende momenten, dankjewel!

599 posts waren gepubliceerd aan het einde van 2014! De eerste dag van 2015 begon met de 600e, dat zijn er zoveel! Als mijn blog tastbaar was, dan was het een dik boek geweest met véél pagina’s en plaatjes, like! Elke dag sinds het oprichten van mijn blog is er een artikel online gekomen, ik miste niet één dag… En er kwamen op enkele dagen zelfs twee artikelen online. Je kunt wel zeggen dat ik heel dedicated ben gaan bloggen haha. 

Instagram is echt het kanaal waar ik helemaal fan van ben. Ik vind het zo leuk om foto’s te plaatsen, om foto’s van anderen te bekijken en te reageren. Mijn account heeft op de laatste dag van 2014 1,6K aan volgers. En die K klinkt best wel heel erg stoer, het staat vast voor Kei veel!

samenvatting bydagmarvalerie

Dankjewel voor het volgen van ByDagmarValerie.nl en op naar een nieuw en onvergetelijk blogjaar! Hoelang volg jij eigenlijk mijn blog en hoe ben je op mijn blog gekomen? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.