Blog

Wisdom of India – Een wellnessmoment in je eigen badkamer

Processed with VSCO with hb1 preset
Ik ben enorm verwend met de nieuwe producten uit het Spa Secrets assortiment van Kruidvat. Ik mocht de rijke geuren, sprekende kleuren en een waar ‘Ayurvedisch’ wellnessmoment ervaren in mijn eigen badkamer met Wisdom of India. Spa Secrets Wisdom of India is geïnspireerd op het eeuwenoude Ayurveda-ritueel (letterlijk: de kunst van het leven) en ik vond het heerlijk om deze producten te testen. Omdat ik er zo enthousiast over ben, deel ik deze lekkere tip voor onder de douche graag met jou.

Over Spa Secrets ‘Wisdom of India’
De collectie bestaat uit een shower foam, shower milk, rice body scrub, body gel-in-oil en een bodymilk spray. Stuk voor stuk verrijkt met verzorgende sesamolie en de ontspannende geur van witte lotus; met een verzorgde, gehydrateerde en verfijnd geparfumeerde huid als resultaat. Ik ben helemaal weg van de lekkere Shower Foam voor onder de douche. Dat voelt als het ultieme moment voor mijzelf; even pure ontspanning en het voeden van mijn huid. De bus ziet er al erg luxe uit (mijn complimenten voor de ontwerpers!) en de schuim ruikt heerlijk. De Shower Foam gel verandert direct in een weelderig schuim, waardoor de huid zacht aanvoelt. De spanning gaat eraf en de geur blijft lang hangen. Vooral voor het slapengaan vind ik het erg fijn om deze Shower Foam te gebruiken, dan slaap ik extra goed na deze ontspannende warme douche. Ook mocht ik de Shower Milk uit deze collectie uitproberen, een geweldig en verrassend product. De zachte Shower Milk heeft een rijke, melkachtige formule die bij aanraking met water namelijk verandert in een zachte schuim en zorgt voor een verzachte, gevoede huid. De producten zorgen voor een aangename, rustige huid die ontspannen aanvoelt. De combinatie met de verfrissende geur van witte lotus maakt het tot een heerlijke lijn waar ik fan van ben.

Mijn doucheritueel
Ik geniet van een lekker bad met e-reader en een kop thee en badschuim tot over de rand. Maar het gebeurt veel vaker dat ik hier helaas geen tijd voor heb, dan spring ik graag onder een warme douche. Wat voor mij werkt om ontspanning te creëren is het opdoen van een lekker gezichtsmaskertje voor die tijd, maar ook het gebruiken van deze lekkere producten uit de Wisdom of India collectie. Hebben jullie dat ook dat je altijd lekker zo’n extra grote schuimlaag met de Shower Foam creëert? Shower Foam is wat mij betreft dé uitvinding van dit tijdperk. Tussendoor probeer ik nog even mijn huid te scrubben als dit nodig is en zo spoel ik de hectiek van het dagelijkse graag van mij af, voordat ik mijn bed in duik. Ik merk dat ik veel ideeën krijg tijdens het douchen, hebben jullie dat ook? Als ik dan onder de douche vandaan spring, dan schrijf ik ze snel op in een boekje dat op mijn nachtkastje ligt. Vaak lees ik dan nog een paar bladzijden om mijn gedachtes te kunnen verzetten en dan gaat het lampje echt uit.

Verkrijgbaarheid & prijs Alle Spa Secrets Wisdom of India producten zijn verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via www.kruidvat.nl. De producten van deze Spa Secrets Wisdom of India zijn: de Shower Foam € 3,99 (200ml) Shower Milk € 2,99 (250ml) Rice Body Scrub € 3,99 (200ml) Body Gel-in-Oil € 4,99 (250ml) en Bodymilk Spray € 3,99 (190ml).

Hoe ziet jouw doucheritueel eruit? En welke producten gebruik jij graag?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.