Blog

Winactie – 2 x Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick

Picfx
Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze beauties met de naam ‘Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick’ zag. De feestdagen van 2014 staan voor de deur en de Sint galoppeert weer met Amerigo over de Nederlandse daken en Santa is druk in de weer met het vervullen van alle kerstwensen. Oriflame heeft speciaal voor deze periode een aantal feestelijke ‘succes verzekerd’-cadeautips voor in de schoen of onder de Kerstboom en ik mag daarom 2 lipsticks weggeven! Alleen al de verpakking voelt magisch, doe je mee met de winactie?

Wat zijn de feestdagen zonder goud en glamour? Geïnspireerd door de elegantie van de Barok en doordrenkt met de luxueuze glans van goud, creëerde Oriflame de nieuwe limited edition Giordani Gold ‘Baroque’ Feestlook. De lippen worden gehuld in weelderige feestkleuren dankzij Giordani Gold Baroque Jewel Lipstick in de tinten ‘Nude Intrique’, ‘Royal Camellia’ en ‘Cerise Drama’. Deze rijke, verzorgende lipsticks in stijlvolle goudkleurige hulzen zijn verrijkt met pure gouddeeltjes, voor een extra sprankelend effect.

Deze winactie organiseer ik ter gelegenheid van de feestdagen én het is extra feest, want 31 december ben ik jarig! Het is ontzettend leuk om cadeautjes te ontvangen, maar ik geef ze ook graag weg. Ik hoop een lezeres extra blij te kunnen maken rond de feestdagen met deze prachtige limited edition lipsticks ‘Royal Camellia’ & ‘Cerise Drama’.  Doe je mee?

Wat moet je doen om deel te nemen aan de winactie:
✩ Volg ByDagmarValerie op Bloglovin’
✩ Like mijn Facebookpagina ByDagmarValerie

Om extra kans te maken:
✩ Volg mij @ByDagmarValerie op Instagram

De winactie loopt t/m 15 december en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij, dus laat een geldig e-mailadres achter. En kan je écht niet wachten? De Oriflame-producten worden verkocht via de website: www.oriflame.nl. Veel plezier met deze winactie en nogmaals heel erg bedankt voor het volgen van mijn blog!

Waarom zou jij graag  willen winnen?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.