Blog

Verwentip – L’OCCITANE Hand Cream Roses et Reines met cadeau

L'OCCITANE Roses et Reines
Hieperdepiep hoera! L’OCCITANE viert haar 40e verjaardag en daarom besloot dit heerlijke merk een samenwerking aan te gaan met illustratrice Soledad Bravi van ELLE Magazine. Zij heeft speciaal voor deze gelegenheid 3 mugs ontworpen met een design dat op een prachtige manier de sfeer vangt van het merk. Ik vertel je er met veel plezier meer over!

Er was eens…
Het avontuur van L’OCCITANE begon in 1976, toen Olivier Baussan, uitgerust met zijn alambiek, de essentiële olie van rozemarijn distilleerde en verkocht op de lokale markten van de Provence. Nu viert het merk haar 40ste verjaardag!

image001

Over de samenwerking tussen L’OCCITANE en Soledad Bravi van ELLE Magazine
“Voor de creatie van deze mugs moest ik terugkeren naar de zomer… Ik sloot mijn ogen en voelde de warmte van de zon op mijn huid, een zon die zo sterk is dat ik mijn ogen moet dichtknijpen, de hete lucht die mijn zintuigen prikkelt, de vogels die ‘s morgens zingen, de zoemende bijen, de “tsé tsé tsé” van krekels, het lawaai van spelende kinderen, de hemelsblauwe lucht, mijn licht jurkje en blote voeten terwijl ik op het gras, strand of in het water loop… In de zomer genieten wij meer van alles wat ons omringt, wij ontspannen ons, nemen af en toe afstand van onze verantwoordelijkheden en voelen ons heerlijk kinds, wij verliezen de tijd uit het oog, kunnen uren besteden aan het plukken van bloemen in oneindige velden, durven het hele middag te liggen en genieten van kleine dingen,” aldus Soledad Bravi. Deze sfeer heeft zij geprobeerd te vangen in de creaties die zij heeft ontworpen in de vorm van drie stijlvolle Collector Mugs. Bij een aankoop vanaf €15,- ontvang je een van de 3 Collector Mugs vergezeld met een Hand Cream naar keuze; Roses et Reines, Shea Butter of Cherry Blossom*. Deze actie is geldig tot 25 oktober 2016.  *Voor online bestellingen gebruik je de code MUGCWE.

img_1910

Over de hand and nail cream Roses et Reines 
Met deze heerlijke hand & nail cream geef je je handen een koninklijke behandeling. Deze met karitéboter en vitamine E verrijkte lichte crème helpt om de handen te voeden, te verzachten en te beschermen en versterkt tegelijkertijd de nagels. De huid wordt subtiel geparfumeerd met een fluwelige bloemengeur waarin extracten van rozen uit Grasse, Bulgarije, Marokko en Turkije zijn vermengd met een uniek extract van rozen uit de Haute-Provence. De vers geplukte rozenblaadjes worden in een oliebad gelegd. De geur van de rozen trekt vervolgens in de olie en geeft de olie een fruitig aspect.

img_1917

Ik ben inmiddels verliefd geworden op deze heerlijke geur en ik kan er geen genoeg van krijgen. Het is zo subtiel, vrouwelijk en stijlvol tegelijkertijd dat het echt even een ontspanningsmomentje is wanneer je de cream gebruikt. Het voelt luxe en als een verwennerij om deze te mogen gebruiken. Tevens trekt de cream snel in en dat vind ik een must. Je voelt dat de cream de huid goed voedt en beschermt, mijn handen voelen na gebruik zo zacht aan! Zo’n stijlvolle mug maakt dit presentje helemaal af. De zoete illustratie zit propvol liefde en het genieten straalt er vanaf. Dit laatste is precies wat ik altijd doe met de producten van L’OCCITANE. Het maakt mij blij en zorgt voor extra genietmomenten gedurende de dag. Of ik nu een geurtje van het merk draag, een lipbalm ervan gebruik of een hand cream inzet; L’OCCITANE ruikt naar ontspanning en geeft je het ultieme rustgevende gevoel. In combinatie met de kwaliteit die het altijd weet te bieden kan ik het merk van harte aanbevelen. Het zit propvol liefde!

Gebruik jij graag het merk L’OCCITANE? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube
* De producten in dit artikel heb ik gekregen, dit beïnvloedt mijn mening niet

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.