Blog

Verwenproducten van Weleda voor mama en de baby

Weleda verzorgingsproducten natuurlijk by dagmar valerie wilde rozen tepelzalf baby

Laatst ontving ik een geweldig verwenpakket van Weleda met daarin heerlijke producten voor mijzelf en de baby. Ik ben er zo blij mee en enthousiast over, dat ik besloot om er een uitgebreide review over te delen. Ik plaats niet vaak artikelen die beauty gerelateerd zijn, maar van deze items ben ik echt fan. Met veel liefde en plezier vertel ik je daarom graag meer over deze verwenproducten. Alleen al de geur is echt onweerstaanbaar; vervelend dat ik het je niet nu direct kan laten ruiken. Ik ben erg onder de indruk en ga de Weleda beautyproducten met veel plezier gebruiken. Ideaal om deze toe te voegen aan mijn selfcare-routine. Ook weet ik zeker dat ons kleintje er straks heerlijk van zal genieten. Lees je gezellig mee?

Natuurlijke mamaverzorging van Weleda

Als moeder van een zoontje ben ik dagelijks lekker actief en zorgt Lucas voor mijn goede conditie. We ondernemen samen elke dag wat leuks en duiken moe, maar voldaan het bed in. Nu ik zwanger ben van ons tweede zoontje en ik het tweede trimester mocht afsluiten, merk ik dat ik het lichamelijk iets rustiger aan moet doen. Mijn buik is inmiddels een echte babybump geworden en Lucas is nu al een zeer betrokken broer. We verheugen ons erg op de komst van de kleine, maar tot die tijd genieten we nog even van ons gezin in de huidige samenstelling. Natuurlijk fantaseer ik veel over de kleine, want zouden we snel ons ritme weer kunnen vinden? Zou hij net zo makkelijk zijn als Lucas en hoe reageert hij op zijn grote broer? Hoe zal de aandachtsverdeling verlopen en zou het herstel soepel en snel mogen gaan na de bevalling? Ik zou heel graag borstvoeding willen geven en ik hoop dat het ons gegund is om dit te kunnen doen. Van Weleda heb ik de 100% natuurlijke tepelzalf ontvangen. Dit product vormt een uitbreiding op de huidige Mama-lijn en beschermt (maar verzorgt ook!) de tepels tijdens de borstvoedingsperiode. Echt een must om in huis te hebben wanneer je borstvoeding wil geven. Wat dat betreft ben ik nu een stuk beter voorbereid dan toentertijd bij Lucas. Erg leuk om te ontdekken dat je deze ervaring nu mee kunt nemen!

Weleda verzorgingsproducten natuurlijk by dagmar valerie tepelzalf baby

Weleda voor de allerkleinsten; genieten van babyproducten

We moeten nog heel even geduld hebben, maar over een paar weekjes ligt de kleine in onze armen. Wat een heerlijk vooruitzicht om hem straks écht te ontmoeten en elkaar te leren kennen. Ik ben nu al zo verliefd op hem, terwijl ik hem nog niet eens heb ontmoet. Bijzonder hoe dit gevoel mag ontstaan en hoeveel liefde je kunt voelen voor je kindje. Dat had ik ook al erg sterk bij Lucas, maar voor dit kindje voelt het net zo onvoorwaardelijk en oneindig. Ik kan niet wachten om de mooie Weleda verzorgingsproducten voor de baby te kunnen gebruiken. Baby buikjesolie lijkt mij heerlijk voor zachte en subtiele massages van de kleine. Ook komt babypoeder vast en zeker goed van pas!

Weleda verzorgingsproducten natuurlijk by dagmar valerie wilde rozen

Weleda producten toevoegen aan mijn verzorgingsroutine

Ik wil je dolgraag de geur van de producten laten beleven, maar dat is in het huidige tijdperk via mijn site helaas nog niet mogelijk. Wie weet dat het op een dag wel kan, maar tot die periode is aangebroken raad ik je graag aan om zelf de producten en geuren van Weleda te ontdekken. Ik merk aan mijzelf dat ik er heerlijk door kan ontspannen – de geur van Wilde Rozen is fantastisch – en dat de items onmisbaar zijn in mijn routine om de dag te beginnen én af te sluiten. Overigens ben ik daar sinds kort weer wat actiever mee bezig, omdat ik merkte dat ik die tijd voor mijzelf niet meer zag als prioriteit. Zonde, want het is juist heel fijn om even de dag goed af te sluiten op een manier die ook fijn voelt voor jezelf. Even onthaasten, je hoofd leegmaken en toewerken naar een ontspannen nachtrust. Dit prachtige perspakket met mooie Weleda producten vormde echt een eyeopener om hier weer actief mee aan de slag te gaan. Het geeft veel voldoening, (nacht)rust en ontspanning. Wat ben ik blij dat deze afsluiter van de dag nu weer een gewoonte mag worden. Dank je wel Weleda voor deze waardevolle reminder!

Gebruik jij graag producten van Weleda? Ik ben fan! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.