Blog

Vers van de pers – Picknicken met Andrélon #Feedyourhair

Oh de arme postbode kwam tijdens de hittegolf langs met een gigantisch pakket. Ik wist toch echt zeker dat ik geen bestelling had geplaatst, maar ik begon uiteraard flink te twijfelen. Overal was Sale, maar… Nee, ik had mij juist zo goed ingehouden en daar was ik trots op! Ik pakte samen met Lucas het grote pakket uit, Lucas begon namelijk al te klappen bij het zien van de grote doos en riep Wohoooow en OPEEEH. Dolle pret met die jongen om samen deze verrassing te openen. De vreugde werd nog groter bij het zien van de enorme picknickmand, inclusief een te gekke inhoud. Kijk en lees je mee?

Ik moet misschien beginnen bij het begin. Ik weet niet beter dan dat ik altijd al – mijn héle leven lang, zei deze fossiel opgewekt – Andrélon shampoo en conditioner gebruik. Rectificatie: misschien had ik tot mijn 4e levensjaar peutershampoo met anti-prik, maar sinds ik mij het kan herinneren koop ik standaard Andrélon. Je ziet de herkenbare paarse flacons dan ook in onze badkamer staan en dit gaat al jaren zo. Sterker nog: iedereen in mijn familie gebruikt Andrélon en het is misschien zelfs een automatisme geworden dat we naar deze flessen in de supermarkt of drogisterij grijpen. Denk ik aan shampoo of mijn haren? Dan denk ik aan Andrélon. Ik was daarom extra verrast dat juist dit mooie merk, waar ik niet zonder kan, mij dit prachtige perspakket stuurde vol geweldige items. Lucas en ik deden de picknickmand open en…

Toen sprong Poes erin, greep Lucas naar het Andrélon koekje en at hij het op voordat ik amper de kans kreeg om er naar te kijken (of er dus foto’s van te makken. Sorry!). En ik? Ik had gewoon niet mijn snelste dag haha. Het koekje zag er in de verte dus echt heel erg mooi uit met het logo erop en paars marsepein, maar daar is dus een klein mannetje heel blij van geworden. Ik deed nog een poging om achter hem aan te gaan en dat eindigde in een schaterlach waarbij hij mij eigenwijs aankeek en het koekje helemaal in zijn mond stopte. Te laat. Vervolgens hielp Lucas mij met het uitpakken van de mooie producten, waarbij hij mij even goed uitlegde hoe je je haren dus moet wassen (1,5 jaar oud, ja echt). Sinds kort vind hij het namelijk fantastisch om zelf zijn haren te wassen. Inclusief gebaren benoemde hij bij de nieuwe Andrélon Amanel Shine shampoo: Fles open, mmmpooo op hand, haren hoofd draaaaaaien. En daarna maakte Lucas ronde bewegingen op zijn hoofd. Geslaagd!

Maar de nieuwe collectie is ook meer dan geslaagd! Het pakket bestond uit zes fantastische Andrélon producten, waaronder de shampoo, conditioner en de glansspray uit de Andrélon Amandel Shine collectie. Deze lijn is ervoor bedoeld om meer glans en verzorging te bieden aan dof haar. De collectie verrijkt met amandelolie en honing zodat dof haar weer prachtig straalt. De rijke voedingsstoffen en de vitamine E van de amandelolie dringen door tot diep in het haar, terwijl honing bekend staat om de hydraterende werking. Zomerse beautywinst voor jou! The sun is shining, let your hair shine too! De extra verzorgende shampoo zorgt dat de natuurlijke glans van je haar geactiveerd wordt, terwijl de conditioner het haar extra voeding geeft en zorgt voor zachte verzorging dat makkelijk doorkambaar is na het wassen. Ideaal na bijvoorbeeld een dagje strand! De glansspray laat niet alleen het haar extra shinen, maar beschermt je lokken ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Met de Andrélon Aloë Vera Repair collectie, verzorg je beschadigd en droog haar zodat het weer zacht en soepel aanvoelt. Het is een fris ruikende haarverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om (zeer) beschadigd haar te herstellen. Aloë Vera en avocado staan bekend om hun hydraterende en voedende eigenschappen. Door de producten te gebruiken, krijg je fris en gevoed haar dat makkelijk in model te brengen is. Ik ben fan van maskers, zowel voor in het haar als op het gezicht. Het haarmasker uit deze collectie zorgt voor een intense voeding waardoor het haar nog sterker aanvoelt. De combinatie van de shampoo, conditioner en haarmasker uit de Aloë Vera Repair collectie zorgen voor zijdezacht, soepel en stralend haar. Ik ben fan!

Wat een verwennerij al deze prachtige producten. Er zat ook nog een leuk paars kleed, honing en een schattig bordje met goud bestek bij. Lucas wil alleen nog maar eten met zijn gouden vork! Echt een feestje om dit mooie pakket te ontvangen, het went na 5 jaar bloggen écht never nooit om zulke verrassingen te krijgen. Ik werd er helemaal blij van en mijn haar ook! De producten zijn te koop vanaf 23 juli 2018 bij Albert Heijn, Etos en Kruidvat.

Welke haarproducten gebruik jij regelmatig? Heb jij ook een merk dat niet mag ontbreken in jouw badkamer? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.