Uitnodiging – Met mij naar het Beauty Fashion Friends Event

Uitnodiging – Met mij naar het Beauty Fashion Friends Event

BFF event
Yay, het is zover! Ik vind het ontzettend leuk (én spannend) om het te delen, want ik organiseer 21 februari mijn eerste meeting! Ik mag samen met 9 lieve lezeressen op zaterdag naar het Beauty Fashion Friends Event in Amsterdam en ik zou het ontzettend leuk vinden als jij erbij bent. We maken er natuurlijk een onvergetelijke dag van en ik hoop dat je ook veel zin hebt om met mij mee te gaan! 

♧ Wat is het plan?
Het plan is om er een onvergetelijke dag van te maken! Jullie betekenen heel veel voor mij en daarom hoop ik dat we er ook ‘offline’ een geslaagde tijd van kunnen maken met veel plezier, beauty, fashion en vriendinnenactiviteiten. In samenwerking met het Beauty Fashion Friends Event mag ik 9 lezeressen uitnodigen om met mij het event te bezoeken en ik kijk er nu al ontzettend naar uit. Ook gaan jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis. Jullie laten dagelijks zoveel lieve woorden en mooie reacties achter, dan is dit het minste dat ik kan doen toch? We gaan van online naar offline en ik hoop samen met jou er een supergezellige tijd van te maken, ben je erbij?

♧ Wil je met mij mee naar het event?
Ben je ook enthousiast geworden en lijkt het je ontzettend gezellig om met mij en 9 lezeressen een dagje er tussenuit te gaan? Mail dan naar bydagmarvalerie@gmail.com met als thema ‘Beauty Fashion Friends Event’ zodat ik je verdere informatie kan sturen. Het lijkt mij super als je erbij bent! Van een Masterclass bloggen tot een catwalkshow, optredens en het spotten van de laatste beauty en fashion trends, we gaan het allemaal meemaken. Meer over het programma en wat je allemaal tijdens het event kunt doen lees je hier.

♧ Alle info op een rij
Wat: Meeting met mij
Waar: Het Beauty Fashion Friends Event
Wanneer: 21 februari
Kosten: Gratis
Benodigdheden: Humor en gezelligheid
Doel: Een onvergetelijke dag ervaren met veel fun en buikpijn van het lachen
Extra: Je krijgt een goodiebag

Mail zo snel mogelijk naar bydagmarvalerie@gmail.com en hopelijk zien we elkaar de 21e! 

Ben jij gezellig bij deze meeting @ het Beauty Fashion Friends Event?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 37 reacties.

 1. Danielle

  Klinkt echt superleuk! Ik heb je n mail gestuurd! X

 2. Marion

  Wat leuk zeg! Ik ben heel erg benieuwd wie er met je meegaan en hoop dat jullie bijzonder toffe dag zullen hebben! Er komt vast wel een verslag van!
  Marion onlangs geplaatst…Dr. Hauschka VerwensetMy Profile

 3. Wat super leuk!! Ik ga kijken of ik kan en zo ja, dan stuur ik zeker een mailtje! Het kan niet anders dan dat het gezellig wordt, maar eerst nog succes met uitzoeken wie mee gaat!
  Laura Steenks onlangs geplaatst…FOTD ♥ New MAC productsMy Profile

 4. Sophie

  Wat ontzetten gááf dat je dit gaat doen Dagmar! <3 Helaas kan ik niet, maar dan spreken we eens een keertje af, hihi! <3

 5. Justine

  Dat is nog eens leuk! Helaas kan ik die dag niet aangezien ik moet werken, maar ik wens de winnaressen alvast heel veel plezier. Dat gaat helemaal goed komen denk ik zo, want jij bent echt een super lief en gezellig mens. <3
  Justine onlangs geplaatst…Review: NYC How I met you paletteMy Profile

 6. Linda

  Wat ontzettend leuk dat je deze kans krijgt en geeft aan je lezeressen! Ik kan helaas dan ook niet, maar het wordt vast een onvergetelijke dag! Ik ga de week erna (28/2) naar de huishoudbeurs – waar ook dit event wordt gehouden als ik het goed heb :)
  Linda onlangs geplaatst…Kaizen | Hoe is het gegaan?My Profile

 7. Xaviera

  Wat leuk je eerste meeting! Gaaf dat je een paar lezeressen mee mag nemen naar het event. Alvast veel plezier gewenst!
  Xaviera onlangs geplaatst…Liebster AwardMy Profile

 8. Carola

  Klinkt erg leuk!
  Ik ga je gelijk mailen!
  Lijkt mij erg gezellig met jou! (:

 9. Jasmijn

  Wat leuk dat je dit voor je lezers organiseert! Het lijkt me heel leuk, alleen kan ik niet. Erg jammer, maar ik hoop dat we nog een keer de kans krijgen om jou te ontmoeten!
  Jasmijn onlangs geplaatst…WAT ER OP MIJN WISHLIST STAATMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge