Blog

Uitnodiging – Met mij naar het Beauty Fashion Friends Event

BFF event
Yay, het is zover! Ik vind het ontzettend leuk (én spannend) om het te delen, want ik organiseer 21 februari mijn eerste meeting! Ik mag samen met 9 lieve lezeressen op zaterdag naar het Beauty Fashion Friends Event in Amsterdam en ik zou het ontzettend leuk vinden als jij erbij bent. We maken er natuurlijk een onvergetelijke dag van en ik hoop dat je ook veel zin hebt om met mij mee te gaan! 

♧ Wat is het plan?
Het plan is om er een onvergetelijke dag van te maken! Jullie betekenen heel veel voor mij en daarom hoop ik dat we er ook ‘offline’ een geslaagde tijd van kunnen maken met veel plezier, beauty, fashion en vriendinnenactiviteiten. In samenwerking met het Beauty Fashion Friends Event mag ik 9 lezeressen uitnodigen om met mij het event te bezoeken en ik kijk er nu al ontzettend naar uit. Ook gaan jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis. Jullie laten dagelijks zoveel lieve woorden en mooie reacties achter, dan is dit het minste dat ik kan doen toch? We gaan van online naar offline en ik hoop samen met jou er een supergezellige tijd van te maken, ben je erbij?

♧ Wil je met mij mee naar het event?
Ben je ook enthousiast geworden en lijkt het je ontzettend gezellig om met mij en 9 lezeressen een dagje er tussenuit te gaan? Mail dan naar bydagmarvalerie@gmail.com met als thema ‘Beauty Fashion Friends Event’ zodat ik je verdere informatie kan sturen. Het lijkt mij super als je erbij bent! Van een Masterclass bloggen tot een catwalkshow, optredens en het spotten van de laatste beauty en fashion trends, we gaan het allemaal meemaken. Meer over het programma en wat je allemaal tijdens het event kunt doen lees je hier.

♧ Alle info op een rij
Wat: Meeting met mij
Waar: Het Beauty Fashion Friends Event
Wanneer: 21 februari
Kosten: Gratis
Benodigdheden: Humor en gezelligheid
Doel: Een onvergetelijke dag ervaren met veel fun en buikpijn van het lachen
Extra: Je krijgt een goodiebag

Mail zo snel mogelijk naar bydagmarvalerie@gmail.com en hopelijk zien we elkaar de 21e! 

Ben jij gezellig bij deze meeting @ het Beauty Fashion Friends Event?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.