Blog

Sprookjesachtige geuren Sans Soucis Harmony & Symphony

sanssoucis3

Er waren eens… twee nieuwe sprookjesachtige geuren van het merk Sans Soucis. Deze waren limited edition en hadden een sierlijke uitstraling. Deze geuren luisterden naar de namen Rosy Harmony en Green Symphony. De geuren beloofden zoete herinneringen op te wekken en te inspireren tot nieuwe fantasieën. Ook zouden de parfums de persoonlijkheid van iedere vrouw benadrukken. Zullen we kijken hoe het sprookje verder gaat?

Harmony & Symphony
De aroma’s die deze parfums bevatten, geven een fruitige en bloemrijke geurcombinatie waar ik mij heel vrouwelijk en opgewekt door voel. Ik genoot al bij het ontvangen van deze geuren middels de prachtige flacons; ze zijn stijlvol, elegant en zelfs een tikkeltje sensueel door de kleuren met kanten details. Indrukwekkend om te zien, het vormen echte eyecatchers en dan hebben we het nog niet eens over de geuren zelf gehad. Want naast het feit dat deze flacons zeer stijlvol zijn, bevatten de parfums ook geurcombinaties waar ik heel enthousiast van word.

No. 01 Rosy Harmony belooft een sensuele geurcombinatie die geluksmomenten verspreidt en het hele lichaam omhult als een rooskleurige sluier van betoverende aroma’s. Deze eau de toilette bevat bergamot, cassis, mandarijn en neroli als topnoten. Fresia, jasmijn, oranje bloesem, orris, peer, pruim, framboos, roos, aardbei en violet vormen de hartnoten en de basisnoten zijn karamel, cederhout, muskus, patchouli, tonkaboon en vanille. Ik ervaar deze zachte en warme geur als erg romantisch, liefdevol en sprankelend. Ik ben dol op bloemrijke geuren en deze is absoluut een favoriet te noemen!

No. 06 Green Symphony belooft een licht stimulerende geur vol levensvreugde en sensuele lichtheid. Deze eau de toilette bevat als topnoten sinaasappel en petitgrain. Als hartnoten tref je jasmijn, oranje bloesem en roos en de basisnoten die voor deze parfum zijn gebruikt bestaan uit muskus, patchouli en vanille. Deze geur ervaar ik inderdaad als lichter en frisser ten opzichte van Rosy Harmony, maar voelt minstens zo zacht en vol passie aan. Deze parfum geeft mij zelfs een soort energieboost door de sprankeling die het in zich heeft! Een prachtige parfum en een mooie aanvulling voor het assortiment van Sans Soucis.

De geuren zijn verkrijgbaar voor €24,95 / 50 ml.

Conclusie
Ik ben erg te spreken over deze sprookjesachtige geuren zoals je in deze recensie kunt lezen. De flacons vind ik echte eyecatchers waardoor het extra mooi is om deze parfum te geven óf te ontvangen. Het voelt daadwerkelijk als een sprankelend cadeau voor iedere vrouw; de geuren zijn heel toegankelijk en goed te combineren. Bovendien geniet je volop van de bloemrijke en fruitige parfum, omdat deze de hele dag goed blijft zitten. De flacons zijn pareltjes én compact waardoor deze ook makkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Kortom: sprookjesachtig, propvol liefde en magie. En ze leefden nog lang én heel gelukkig… in Harmony & Symphony 

Wat vind jij van deze limited edition geuren Harmony & Symphony van Sans Soucis?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube
*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen in ruil voor een eerlijke recensie

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.