Blog

Shoplog – Mijn eerste keer bij Kiko Cosmetics (in Milaan)

IMG_9957
Voor een persreis naar Milaan om met modemerk Promiss de stad te verkennen en te leren over fashion, deze kans overkwam mij vorige maand en ik zal het nooit vergeten. Je kunt hier mijn Milaan plog bekijken, waarin ik je meeneem op reis. Ik kocht er onder andere een prachtige jas en bracht voor het eerst een bezoekje aan Kiko Cosmetics. En ik ben er heel goed geslaagd, wat een te gekke winkel en ook nog eens betaalbaar, ik ben fan!

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Ik keek mijn ogen uit in de winkel die ook nog eens tegenover mijn hotel zat. De prijzen waren heel toegankelijk (ik heb het bonnetje niet bewaard, waardoor ik de prijzen van de producten niet precies weet. Wel zijn ze zeer betaalbaar, want ik was in totaal rond de 40 euro kwijt), alles zag er zo aantrekkelijk uit en zelfs de uitstraling was professioneel en van zeer goede kwaliteit. Hoe kan ik hier nu met lege handen uitkomen? Ik besloot even gek te doen, ik was immers niet elke dag in Milaan (gelukkig heb ik de foto’s nog, anders zou ik niet eens geloven dat ik er echt heb rondgelopen, wat een droom!) en vond de stap om alleen op pad te gaan deze verwennerij meer dan waard. Ik had al heel erg lang geen make-up gekocht en ik had net tips gekregen van de Promiss designers om niet altijd voor veilig en comfy te kiezen, maar juist ook voor speels, vlot en vrouwelijk zoals de Italiaanse vrouw heel goed kan…

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Dus ik koos voor kleur! Ehm… Ja je telt het goed, ik koos voor maar liefst 5 kleurtjes: een vrolijke regenboog. Even flink uit mijn comfortzone, maar hoe leuk is het om een beetje tegendraadse kleuren op je nagels te dragen met een wat strakkere look? Dat geeft jouw look gelijk een speelse, vlotte twist me lef! Zo had ik het eerder nog niet bekeken, alles moest bij mij altijd van top tot teen gematched, maar even een verrassende uitstap door te kiezen voor een kleur die niet voor de hand ligt: ik ga ervoor! Ook kocht ik het 3 in 1 Nail Care lakje die zorgt dat de lak sneller droogt en ik gebruik het graag als base coat ter bescherming van mijn nagels.

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Ook een item die ik normaal gesproken niet snel in mijn handen houd: een eyeliner. Deze maakte zo makkelijk een lijntje, die kon ik niet achterlaten. Het is een eyeliner met een grijze kleur, deze staat net wat minder strak als zwart en hij is waterproof. Hij blijft ook nog eens de hele dag  perfect zitten, ideaal!

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Een echte eyecatcher is deze prachtige blush. Ik vind het echt een pareltje en twijfelde in de winkel om deze mee te nemen, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om deze beauty te laten liggen. Het is de raspberry rose & peach (nr. 02) en de kleuren bevatten een verschillende finish: de ene is mat en de andere heeft een lichte glitter zodat je het kunt combineren of apart kunt dragen.

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Om het prachtige patroontje niet stuk te maken (ik doe net alsof het een vaas van porselein in een museum is… oeps!) heb ik lichte swatches gemaakt en er kwam al snel veel kleur vanaf. Deze blush is echt een cadeautje om te geven en te krijgen! Alleen al de verpakking is een feest!

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Yay een lipstick van Kiko Cosmetics, liefde op het eerste gezicht! Het is een zeer draagbare kleur die mijn lippen een mooie touch geeft. Het is net een extra boost die mijn gezicht meer laat spreken, het ziet er bovendien erg verzorgd uit. De lipstick glijdt makkelijk over de lippen en blijft lang zitten, waardoor ik het niet vaak hoef bij te werken (bonuspunten!).

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Deze lipstick heet de Ultra Glossy Stylo (nr. 804) en de kleur is een tikkeltje donkerder dan koraal. Ook de nagellak past er perfect bij, me so happy!

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Last but not least moeten we het natuurlijk nog wel even hebben over het product waar ik opslag verliefd op werd. Color Fever – Eyeschadow Palette (nr. 101), daar kreeg ik het warm van! Sneller dan het licht zat dit prachtige palette in mijn winkelmandje en eenmaal thuis geniet ik er nu dagelijks van.

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

De kleuren passen heel goed bij mijn ogen, hebben een warme uitstraling en je kunt er een hele draagbare look mee creëren voor dagelijks gebruik of het aansterken door de donkerdere kleuren in te zetten. De kleuren stralen en ik ben er ontzettend blij mee. Ook vind ik het spiegeltje heel handig en de uitstraling doet het geheel nog luxer ogen.

ByDagmarValerie Kiko Cosmetics

Ik ben heel goed geslaagd bij Kiko Cosmetics in Milaan. Ik was er niet lang, maar het was echt een onvergetelijk avontuur en ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om voor mooie make-up te kiezen die ik dagelijks in kan zetten. Elke dag beleef ik er nu plezier van en natuurlijk is het even een investering (ik was in totaal rond de 40 euro kwijt, wat ik relatief weinig vind voor de hoeveelheid producten en de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt), maar het is tevens een geweldige souvenir en het doet mij elke dag glimlachen: ik was echt in Milaan.

Heb jij al een keer bij Kiko Cosmetics geshopt? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.