Blog

Persdagen Simply PR, Fuse & Dijksman Communicatie

IMG_1120

Het was een onvergetelijke (en héél intensieve) dag, maar het was zo geslaagd! Ik ging naar drie persdagen voor mijn blog op één dag en ik heb hier de nieuwste collecties mogen bewonderen, lieve bloggers gesproken (op de foto zie je v.l.n.r. Joyce, Kimberly & Lois), lekker gegeten en mooie producten bekeken. Het was een flink reisje, omdat de persbureaus ver uit elkaar in Amsterdam gevestigd waren, maar het was onwijs gezellig en leerzaam. Nu schrijf ik dit met pijnlijke voetjes vanuit bed, maar het was zo geslaagd dat ik met veel plezier terugblik. Kijk je mee?persdag Simply PR ByDagmarValerie

Eerst ging ik naar Simply PR, hier keek ik heel erg naar uit, omdat ik ongelooflijk fan ben van de merken die zij vertegenwoordigen. Ik kan hier écht van genieten, het is zo inspirerend! Eenmaal aangekomen kon ik niet om de mooie kerstbomen heen (wil ik ook!) en ik kreeg heerlijke chocolademelk van het merk Alpro. Dit was écht heel lekker, zeker een aanrader! Ook kreeg ik informatie van het mooie merk GOSH en van de producten ging mijn hartje veel sneller kloppen. GOSH is één van mijn favoriete merken wat make-up betreft, want het is toegankelijk en van fijne kwaliteit waardoor je er veel kanten mee op kunt. Zo leuk om hier meer informatie over te krijgen!

persdag Simply PR ByDagmarValerie

Liefde op het eerste gezicht! Zet mij bij nagellak neer en ik kan mij een paar uur vermaken. Wát een geweldige lakjes heeft Artdeco toch, hoe kan je hier nou niét enthousiast van worden? Ik word er ontzettend blij van en ik kreeg ook twee lakjes mee, de review hiervan komt snel online, want ik heb het vermoeden dat ik het perfecte rode lakje heb gevonden. Spannend!

persdag Simply PR ByDagmarValerie

En mijn wishlist wordt langer en langer, want mooie koraaltinten zien we terug in de zomer (mijn favoriete kleur, ik moet alvast flink sparen want het wordt zo een erg dure zomer!) en wat vind je van het bruin met blauwe rokje aan de linkerkant? Ik vind het écht een plaatje, heel mooi!

persdag Simply PR ByDagmarValerie

Een perfecte clutch waardoor elke vrouw gaat stralen! Ik krijg hier vlinders van!

Badeend ByDagmarValerie

Onderweg naar Dijksman Communicatie, die overigens in hetzelfde gebouw bleek te zitten waar ik twee jaar geleden het Honoursprogramma van de Hogeschool van Amsterdam heb gevolgd, zagen we een geniale fiets met allemaal badeendjes erop! Wat een vrolijk gezicht, so funny!

Persdag ByDagmarValerie Dijksman communicatie

Wat was de sfeer goed bij Dijksman Communicatie en zo leuk om meer over de merken te leren. Zo vond ik Lacoste echt te gek gepresenteerd, die polo’s zijn stiekem zo leuk! En ik vind de schoenen ongelooflijk mooi, echt mijn stijl. Lekker vlot, vrouwelijk, met pit en stylish! De hapjes en drankjes waren heerlijk en ik vond het geweldig om meer te weten te komen over de mooie geuren die zij vertegenwoordigen. De ene flacon was nog mooier dan de andere en de geur die ik als favoriet had gekozen zat ook nog eens in de goodiebag, mijn dag kon niet meer stuk!

Persdag ByDagmarValerie Dijksman communicatie

Het was echt heel gezellig en leerzaam, ik heb ook voor jullie gevlogd dus deze zullen jullie zondag kunnen bekijken bij de diary, waar ik meer behind the scenes onthul. Ik vond het echt te gek om bij Dijksman Communicatie langs te gaan, echt een eer om door hen geïnformeerd te worden over zulke prachtige items. Ik heb mijn ogen uitgekeken!

Persdag Fuse ByDagmarValerie

En last but zeker not least, gingen we naar Fuse gelegen in Amsterdam Zuid. Ik had niet verwacht dat dit bureau zoveel merken zou vertegenwoordigen, echt heel knap en mooi om te zien hoe actief zij zijn en veel kunnen betekenen. Deze clutch is trouwens écht heel erg mooi, wat een eyecatcher!

Persdag Fuse ByDagmarValerie

Deze schoen met zebratastische print sloot ik gelijk in mijn hart. Wát een te gekke look kan je hiermee creëren. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op zebra printjes, letterlijk alles wat los en vast zit mag van mij voorzien zijn van zebra print. Maar deze schoenen waren ook nog eens heel zacht qua stof en ze zagen er schitterend uit. Manfield heeft echt qua collectie al mijn verwachtingen overtroffen, ik word er nog steeds enthousiast van als ik eraan denk.

Persdag Fuse ByDagmarValerie

Liefde gaat door de maag? Bij mij gaat het voortaan om de arm! Ik vind het merk Guess ontzettend mooi en zowel mijn tas als telefoonhoesje, maar ook enkele armbandjes heb ik van dit merk. De kwaliteit is heel goed en de uitstraling erg sjiek. Ik vind dit ook zo’n mooie combinatie, heel vrouwelijk en liefdevol. Mijn hartje is gestolen door Guess!

persdag Simply PR ByDagmarValerie

Ah wat ben ik enthousiast over de producten en al helemaal de mooie lakjes van Artdeco, want ik heb zo sterk het vermoeden dat ik het perfecte rode lakje heb gevonden dat ik het het liefste gelijk zou willen swatchen en uitproberen. Maar first things first, de foto’s van de producten maken voordat deze gebruikt worden. Nog even geduld daarom, maar de review komt snel online!

Persdag ByDagmarValerie Dijksman communicatie

Yay, in de goodiebag van Dijksman Communicatie zat mijn favoriete geurtje van Mexx: Energizing Woman. Extra energie kan ik wel gebruiken, zo’n boost gaat voortaan daarom standaard in mijn tas mee naar… overal waar het maar kan. Mexx & me! De kerstbal is ook zo’n leuk cadeau, deze komt van Marlies Dekkers en het is echt een joekel. En nu maar hopen dat we gauw de kerstboom in huis halen!

Ik zou die avond eigenlijk ook nog naar de opening van Suite Novotel gaan in Den Haag (Grote Marktstraat 46), maar dit zou ik qua energie en reizen na zo’n intensieve dag helaas niet volhouden en meer redden in verband met mijn gezondheidssituatie. Ik ben wel ontzettend enthousiast over het concept, want het is het eerste long stay hotel van Accor in Nederland en Suite Novotel is een nieuw hotelmerk in Nederland dat alleen bestaat uit suites waarmee zij zich richten op een langer verblijf dat aanvoelt als een echt thuis. In de avond bleef Lois nog bij mij eten en we kletsten nog uren na, het was zo gezellig en de tijd vloog voorbij. Ik kreeg ook nog eens een superlief cadeautje van haar van Lush, wat een verwennerij! Echt heel erg lief, het was zo’n geslaagde dag!

Deze dag voelde als een droom, het was echt zo perfect!
Ben jij een keer op een persdag aanwezig geweest?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.