Blog

Mijn huid nu ik moeder ben

Pascaud
Er is veel veranderd sinds ik moeder ben geworden en Lucas ons leven verrijkt. Ons lieve mannetje maakt onze dagen zoveel leuker en met hem voelen we ons compleet. Dat neemt niet weg dat het als moeder hard werken is om alle ballen in de lucht te houden. Op het gebied van werk, huishouden, sociaal, relatie en natuurlijk op de eerste plek het gezin. En dan heb ik mijzelf nog niet eens in dit rijtje opgenomen. Goed voor jezelf zorgen is belangrijker geworden dan ooit, heb ik gemerkt nu ik moeder ben. Als ik niet voor mijzelf zorg, dan kan ik er ook minder voor mijn gezin zijn. Meestal slaapt Lucas lekker door, maar de kortere nachten die er eenmaal tussen zitten hakken er ook in en dat ga ik echt niet ontkennen. Dit alles heeft invloed op mijn huid, vooral op mijn gezicht is het af te lezen hoe het met mij gaat. De zoektocht naar balans is in volle gang en daar krijg ik gelukkig hulp bij. 

Ik kreeg de vraag of ik de komende periode zou willen ontdekken wat de producten van Pascaud voor mijn huid als moeder kunnen betekenen.  Ken je het merk Pascaud al? Pascaud biedt luxe beautybehandelingen, verzorgingsproducten, cosmeceuticals, natuurzuivere voedingssupplementen en reinigingskuren. Deze zijn bij specifieke beauty salons door heel Nederland verkrijgbaar. Hier ben ik erg nieuwsgierig naar, want mijn huid kan absoluut een boost gebruiken. Niet alleen bevat mijn huid veel onzuiverheden (ik geef eerlijk toe dat ik minder de tijd neem om het goed te reinigen en spanning ook veel met je huid doet), maar mijn huid bevat ook grauwe en droge plekjes. Door de producten van Pascaud te kunnen proberen hoop ik weer mijn stralende huid terug te kunnen krijgen. Dat begint niet alleen bij de producten van Pascaud, maar het vormt een geweldige stimulans om beter voor mijzelf te zorgen. Die combinatie voelt nu al als verwennerij!
Pascaud
Ik mag binnenkort een behandeling ondergaan in een van de Pascaud salons, maar tot die tijd geniet ik eerst even van de Pascaud Cleanser en Enzyme Peel. Als eerste ga ik dus een routine creëren waarbij ik mijn huid zal reinigen met de Cleanser. Dit is een reinigingsemulsie die intensief werkt want de huid wordt grondig maar zacht gereinigd op basis van Aloë Vera die in het product is verwerkt. De Cleanser moet je eerst inmasseren (me-time!) en vervolgens afwassen met water of verwijderen met watten/tissues. Deze Cleanser van Pascaud is geschikt voor alle huidtypen en bijkomend voordeel? Je hebt geen tonic of lotion nodig. Ook is het geschikt als oogmake-up remover. Ideaal toch? Wist je trouwens dat de Pascaud-producten dierproefvrij zijn? Ook bevatten ze geen synthetische conserveringsmiddelen en ze zijn voornamelijk parfumvrij. Door het proberen van deze Cleanser, ben ik ’s avonds bewuster bezig met mijn huid. Ik combineer het met de tijd nemen om er een moment voor mijzelf van te maken. Door deze reinigingsroutine in rust te realiseren, spoel je als het ware de zorgen van de dag weg. Een verfrissende ervaring!

De Enzyme Peel van Pascaud is een crème met enzymen die dode huidcellen op milde wijze oplost. Het verfrist en verheldert de huid, bijkomend voordeel is dat de huid ook gelijk gehydrateerd wordt. Er wordt geadviseerd om de Enzyme Peel 1 tot 2 keer per week op het gezicht, de hals, decolleté en oogcontouren op te brengen. Een laagje crème opbrengen is voldoende om deze enkele minuten in te laten trekken. Vervolgens mag een tweede laag aangebracht worden, deze kan je 10 tot 20 minuten in laten werken om vervolgens af te spoelen met lauwwarm water. Het gevolg? Een intensieve reiniging die zorgt voor een gladde en frisse huid. Ik ben heel erg tevreden over de werking van deze twee reinigingsproducten van Pascaud. De Enzyme Peel heeft iets meer tijd nodig, maar dit geen straf: eindelijk neem je dan ook wat langer de tijd voor jezelf om tot rust te komen na de hectiek van de dag. Ik ben ervan overtuigd dat het nemen van deze tijd voor jezelf al bij kan dragen aan een stralende huid. Je raakt meer in balans en de combinatie met prachtige producten versterkt dit ritueel. Op naar een stralende, frisse en sterkere huid!

Is jouw huid in balans? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.