Blog

OPI Five-and-Ten draag ik tijdens kerst voor Tijn #Lakaan #SR16

five-and-ten-opiAllerliefste Tijn. Deze week leerde heel Nederland jou kennen door je dappere en ontroerende actie om nagels te lakken voor Serious Request. Mijn hart brak. Doordat je ongeneeslijk ziek bent en je levensverwachting minder dan een jaar is, zal dit waarschijnlijk jouw laatste kerst zijn. Nu ik dit schrijf is mijn beeldscherm wederom een wazige vlek, omdat mijn tranen niet te stoppen zijn. Je hebt inmiddels meer dan een miljoen ingezameld om anderen te redden, maar ik zou niets liever willen dan dat we jou kunnen redden. Zoals Sanne (Miss Montreal) in haar liedje voor jou zong, bracht jij Nederland bij elkaar. Dankjewel liefste Tijn! Speciaal voor jou dit #Lakaan artikel om jouw actie extra onder de aandacht te brengen en om jou en alle lieve lezers een onvergetelijke kerst toe te wensen. 

In twee dagen tijd haalde Tijn een miljoen euro op voor Serious Request, de jaarlijkse geldinzamelingsactie voor het Rode Kruis. Tijn deed dat door nagels te lakken onder het mom van ‘Lak aan DIPG’. Dat is de ziekte waaraan hij lijdt: hersenstamkanker ofwel diffuus intrinsiek ponsglioom. Hij wil mensen uitdagen om hun nagels te lakken (en gelakt te laten tot kerst) en 1 euro te doneren, of 10 euro te doneren aan zijn actie voor Serious Request, doe ook mee aan de #lakaan challenge van Tijn en doneer via deze website.

Miss Montreal – Sanne – zong op een ontroerende manier haar prachtige lied die zij speciaal voor Tijn heeft geschreven. Onmogelijk om het daarbij droog te houden, want wat is het verhaal van Tijn hartverscheurend en dapper tegelijkertijd. Nu ik zelf net moeder ben geworden van mijn lieve zoon Lucas, breekt mijn hart als ik denk aan de ouders die Tijn in zijn strijd steunen en hem de mooiste tijd van zijn leven proberen te bezorgen. De tijd die zij nog samen hebben… Hoe dapper is dat?! Om tussen het verdriet te focussen op het geluk: de dagen die nog tot Tijns toekomst behoren, vullen met memorabele momenten. Lieve Tijn, ik sluit mij heel graag aan bij de hartverwarmende woorden waarmee Sanne jouw prachtige persoonlijkheid beschrijft: je bent een voorbeeld voor ons allemaal, je bent een held, een jongen, je bent een eeuwig mooi verhaal.

Via deze website kan je meer informatie krijgen over deze prachtige heldendaad van Tijn en hier kan je tevens jouw bijdrage doneren. Tijdens deze feestdagen heb ook ik mijn nagels speciaal voor deze actie van Tijn gelakt. Op mijn nagels zie je de komende dagen het lakje van OPI stralen die luistert naar de naam Five-and-Ten uit de Breakfast at Tiffany’s collectie. Dit lakje is niet alleen heel stijlvol, maar ook erg vrouwelijk en makkelijk te combineren. Het lakje van OPI bevat glitters, maar in een zachte warme tint waardoor je zowel zilveren als gouden sieraden kunt dragen. Five-and-Ten maakt jouw outfit voor de feestdagen helemaal compleet én blijft bovendien bij mij met gemak een week zitten. Je kunt de nagellak dun aanbrengen voor een fijne sprankeling, maar ik vind deze nagellak het beste tot haar recht komen als je de nagels voorziet van drie dunne laagjes zoals je op de bovenste foto kunt zien bij dit artikel. Ik ben verliefd op dit lakje en als echte fan zal je deze tint vast en zeker nog regelmatig op mijn nagels terugzien.

Lieve Tijn, lieve ouders van Tijn en lieve lezers van mijn blog: ik wens jullie stralende feestdagen toe vol warmte, liefde en geluk. Geniet van de lieve mensen om je heen en maak er onvergetelijke dagen van. Tijn is het bewijs dat je daadwerkelijk het verschil kunt maken om anderen te redden; geef tijdens en ook na de feestdagen jouw lichtje door ☆

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.