Blog

OPI event – Lancering van Pretty In Pastels


Het is je vast niet ontgaan: ik draag altijd nagellak én altijd van het merk OPI. Het assortiment spreekt mij heel erg aan, de kwaliteit zorgt ervoor dat ik bijna een week van de lak op mijn nagels kan genieten (met een volle agenda echt heerlijk!) én last but not least hebben de lakjes ook nog eens catchy namen waar ik vrolijk van word. Je begrijpt daarom vast wel dat ik ontzettend enthousiast werd toen de uitnodiging voor het OPI event op de mat viel. Het idee alleen al vond ik een feestje en ik kon niet wachten!

Op naar Amsterdam waar het event zou plaatsvinden op een waanzinnig mooie locatie: Het Scheepvaartmuseum. Ik genoot volop van de wandeling er naartoe, lekker langs de grachten tussen de hagelbuien door en in de verte uitzicht op NEMO. Stiekem ben en blijf ik verliefd op Amsterdam en vind ik het heerlijk om er te mogen zijn. Eenmaal in het Scheepvaartmuseum keek ik mijn ogen uit, wat een prachtig gebouw! Ik was erg onder de indruk en had er helemaal zin in. Lieve bloggers, een stralende aankleding, een sprankelende collectie en ook nog eens een mooie presentatie; wat top event!

Er waren lekkere hapjes en drankjes, de collecties werden heel mooi gepresenteerd en er stonden prachtige bossen met bloemen. Ook al hagelde het buiten, binnen was het lente! Dé trend van het voorjaar werd getoond, je ontkomt deze lente niet aan pretty in pastels! Bij OPI verschijnen er zes zachte tinten die perfect dekkend zijn en die deze lente musthaves vormen voor een frisse en classy look. Uiteraard zijn de namen fabulous! Wat dacht je van It’s in the Cloud, This Cost Me a Mint, One Chic Chick, It’s a Boy!, I Am What I Amethyst én nu al mijn favoriet: Stop it I’m Blushing! Het wordt nog een gevecht welk lakje ik eerst ga proberen, ze zijn allemaal zo mooi en heten niet voor niets pretty in pastel! Vanaf 11 april 2016 liggen deze beauties in de (web)winkels.

Niet alleen de lakjes hebben heel veel indruk op mij gemaakt, de presentatie van the first lady of nails Suzi Weiss-Fischmann vond ik ook zo inspirerend dat ik weer kippenvel krijg als ik eraan denk. Suzi was speciaal voor dit event vanuit Amerika overgevlogen, wat ik al waanzinnig vond. Het was echt een eer om haar te horen spreken vol passie, overgave en liefde voor haar merk OPI. Haar visie en warme woorden zaten vol plezier en sprankeling en mijn bewondering voor haar is nog groter geworden. De manier waarop zij groter durft te denken is echt voorbeeldig, zij maakt van nagellak een eyecatcher waarbij zij grote namen van zowel celebs als toonaangevende merken aan zich weet te verbinden. Wat een powervrouw vol kracht! Echt een onvergetelijke ervaring om haar te mogen ontmoeten. Dankjewel OPI dat ik bij dit feestelijke event aanwezig mocht zijn!

Heb jij al een keer nagellak van OPI geprobeerd? Geniet deze lente van Pretty in Pastels! 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.