Blog

Onthulling OPI – Fiji Collection Spring/Summer 2017

opifijicollectie2017dagmar2
Het is tijd voor een superleuke unboxing van de OPI Fiji Collection Spring/Summer 2017! Ik ontving namelijk mijn favoriete pakketje van het jaar (en dit jaar is nog maar net begonnen, moet je nagaan!), want… daar zat de allernieuwste spring/summer 2017 collectie in van OPI! OPI is hét nagellak merk dat ik standaard op mijn nagels draag en waar ik al jaren fan van ben. Daarom kon ik niet langer wachten om mijn enthousiasme te onderdrukken en besloot ik gelijk deze blogpost te schrijven en met jou deze stralende collectie te delen. Ik mag dan geen beautyblogger zijn, je vertellen over deze mooie collectie kan ik wel. Ben jij klaar voor een heerlijke, zomerse en kleurrijke collectie? Reis mee naar het adembenemende Fiji… 
opifijicollectie2017dagmar3
Witte stranden, de warme zee, zonnestralen op jouw huid, het geluid van de golven, cocktail in de hand en zand op de bladzijdes van jouw favoriete boek. Een mooie setting om bij weg te dromen terwijl we hier door winterse temperaturen worden omringd. En toch is het tijd voor kleur, voor bikini’s, het ultieme vakantiegevoel en the summervibe als je naar de nieuwste summer/spring 2017 collectie kijkt van OPI. Je wordt er ontzettend vrolijk van en OPI maakt het ons heel ingewikkeld om te moeten kiezen welke kleur je gaat dragen komende zomer. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar de namen zijn ook nog eens perfect gekozen. Laat de lente en zomer maar komen, wij zijn er klaar voor!
OPIfijicollectie2017dagmar6
Aangezien ik echt niet kon kiezen welk lakje ik als eerste zou dragen uit deze OPI Fiji Collectie, heb ik ervoor gekozen om elke nagel te voorzien van een vrolijk kleurtje als eerste indruk. En hoe ik er nu over denk? Pff, is mijn enthousiasme nog te overtreffen? Excuses voor de overload aan happiness in dit artikel, maar je begrijpt vast en zeker waarom ik er zo blij van word. Gemiddeld blijft een lakje van OPI namelijk op mijn nagels een week zitten, ideaal nu ik moeder ben geworden en tijd iets schaarser is geworden. Bovendien weet je zeker dat je nagels er altijd mooi uitzien voor een langere periode én heeft OPI altijd een uitgebreide, draagbare en fashionable assortiment voorzien van lakjes volgens de laatste trends. Ook vind ik het geweldig hoe OPI haar nagellak in de markt zet. Het voelt namelijk niet meer aan als nagellak maar als een accessoire die jouw look compleet maakt.
OPIfijicollectie2017dagmar5
Bikini bodies are made in winter! Ik ervaar deze vrolijke collectie van OPI als de perfecte stimulans om nu lekker aan de slag te gaan met het sporten. Ik wil heel graag voor de zomer weer lekker fit zijn en dan hoop ik ook al een heel eind te zijn met ontzwangeren. En als ik naar deze collectie kijk, denk ik gelijk aan zomerse jurkjes, wandelingen over het strand en zand tussen de teentjes. Life is better in flip flops! En al helemaal als jouw teennagels voorzien zijn van een prachtig kleurtje uit de Fiji collectie. Ik ga gauw aan de slag met fijne oefeningen en ik hoop ook het hardlopen weer enigszins op te kunnen pakken. Yes, ook ik ben straks summerproof! 
OPifijicollectie2017dagmar4
Van links naar rechts zie je hier de stralende kleuren Living On the Bula-vard!Exotic Birds Do Not Tweet, Getting Nadi On My Honeymoon, I Can Never Hut Up, Is That A Spear In Your Pocket? en Super Trop-i-cal-i-fiji-istic. In deze collectie zitten 12 verschillende kleuren en deze nagellakjes bevatten 15 ml. OPI nagellak is te koop voor €14,95 per lakje.

Wat vind jij van de allernieuwste OPI Fiji Collection Spring/Summer 2017?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.