Blog

NOTD – Life is a party

IMG_8303
Een feestje op de nagels, daar houd ik van. Ik vind het ontzettend leuk om mijn nagels regelmatig te lakken en je spot mij zelden zonder lakje op. Dit keer werd het een flinke party en ik besloot om deze vast te leggen middels een NOTD, een nails of the day. Kijk je mee?

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie
Enjoy life, wat een mooie quote van Hans Christian Andersen zoals je op de foto ziet. Deze quote komt uit de nieuwste Flow. Tijd vliegt voorbij en het glipt regelmatig tussen onze vingers (met gelakte nagels) door. We waarschuwen elkaar vooral te genieten van het nu en de bijbehorende fase, omdat het zo voorbij kan zijn. We willen optimaal kunnen genieten waardoor we altijd wel iets missen, het andere uiterste. Ik hoop dat je vooral blij bent met hoe je je leven hebt ingericht en kleur geeft. Het hoeft niet elke dag optimaal in balans te zijn, we hebben immers niet alles in de hand. Maar wees blij met hoe je bent, hoe je je gedraagt, hoe je geeft en mag ontvangen van je omgeving. Koester de fijne momenten, de warmte en deel je geluk.

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie
Op mijn nagels draag ik het mooi, oud roze kleurtje van Miss Sporty (nummer 390). Deze heb ik op alle nagels gelakt, ook onder die van mijn ringvinger. Op mijn ringvinger draag ik mijn favoriet waar ik zo blij van kan worden: Golden Rose Jolly Jewels nr. 109. Het is net confetti voorzien van bordeaux glitters, witte en roze rondjes. De ondertoon is lichtroze, je kunt het lakje daardoor ook zonder basiskleur aanbrengen. De kleur valt bijna weg als ik het over het roze lakje van Miss Sporty heb geplaatst, zoals je ziet op de foto’s.

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie

Maak jij er graag een feestje van op je nagels?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.