NOTD – Life is a party

NOTD – Life is a party

IMG_8303
Een feestje op de nagels, daar houd ik van. Ik vind het ontzettend leuk om mijn nagels regelmatig te lakken en je spot mij zelden zonder lakje op. Dit keer werd het een flinke party en ik besloot om deze vast te leggen middels een NOTD, een nails of the day. Kijk je mee?

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie
Enjoy life, wat een mooie quote van Hans Christian Andersen zoals je op de foto ziet. Deze quote komt uit de nieuwste Flow. Tijd vliegt voorbij en het glipt regelmatig tussen onze vingers (met gelakte nagels) door. We waarschuwen elkaar vooral te genieten van het nu en de bijbehorende fase, omdat het zo voorbij kan zijn. We willen optimaal kunnen genieten waardoor we altijd wel iets missen, het andere uiterste. Ik hoop dat je vooral blij bent met hoe je je leven hebt ingericht en kleur geeft. Het hoeft niet elke dag optimaal in balans te zijn, we hebben immers niet alles in de hand. Maar wees blij met hoe je bent, hoe je je gedraagt, hoe je geeft en mag ontvangen van je omgeving. Koester de fijne momenten, de warmte en deel je geluk.

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie
Op mijn nagels draag ik het mooi, oud roze kleurtje van Miss Sporty (nummer 390). Deze heb ik op alle nagels gelakt, ook onder die van mijn ringvinger. Op mijn ringvinger draag ik mijn favoriet waar ik zo blij van kan worden: Golden Rose Jolly Jewels nr. 109. Het is net confetti voorzien van bordeaux glitters, witte en roze rondjes. De ondertoon is lichtroze, je kunt het lakje daardoor ook zonder basiskleur aanbrengen. De kleur valt bijna weg als ik het over het roze lakje van Miss Sporty heb geplaatst, zoals je ziet op de foto’s.

NOTD Nails Party Confetti ByDagmarValerie

Maak jij er graag een feestje van op je nagels?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Dit bericht heeft 47 reacties.

 1. Amy

  Wat een mooi kleurtje, die 390 van Miss Sporty. Ik houd enorm van donkerroze kleuren! Iets vergelijkbaars heb ik nu ook op, haha! ;)
  Amy onlangs geplaatst…Interieur: de logeerkamerMy Profile

 2. Xaviera

  Wat een mooie kleur! Heel leuk gecombineerd zo. Ik lak mijn nagels eigenlijk bijna nooit, mijn nagels zijn mooi lang en wit van zichzelf dus vaak vind ik het wel prima en mooi genoeg om ze kaal te laten haha. Toch gaat het wel weer kriebelen als ik deze mooi combinatie zie!
  Xaviera onlangs geplaatst…Streep gedichtenMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat fijn dat je nagels uit zichzelf al zo pretty zijn <3 Superleuk!

 3. Sanae

  Super mooi dat kleurtje. Mijn nagels zijn ook bijna altijd gelakt en vooral in december houd ik er wel van als mijn nagels net wat meer opvallen dan normaal.
  Sanae onlangs geplaatst…Filmpje van de week #7My Profile

  1. Dagmar Valerie

   Dankjewel, ik vond het ook een vrolijk geheel op deze manier :)

 4. Vanessa

  Mooie combinatie! De Jolly Jewels lakjes zijn echt prachtig <3

  1. Dagmar Valerie

   Wat lief je comment, dankjewel!

 5. Jana

  Wat een mooie quote en je nagellak ziet er heel feestelijk uit :D x

  1. Dagmar Valerie

   Ah dankjewel voor je lieve comment!

 6. Manon

  Heel toevallig heb ik net half uurtje geleden mijn nagels gelakt met een kleurtje van Golden Rose #22, als lichte basistoon hihi. hele fijne nagellakjes
  Manon onlangs geplaatst…Byphasse eye makeup removerMy Profile

  1. Dagmar Valerie

   Ah wat te gek om te horen, dus dan kan het geen toeval meer zijn: Golden Rose is een aanrader <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge