Blog

Mijn winter beauty musthaves

IMG_9924

Baby it’s cold outside! Het zonnetje breekt door, maar de koud hangt nog in de lucht. Deze winter was donker en guur, maar gelukkig zijn daar de fijne lichtpuntjes: de winter beauty musthaves! Ook ik heb mijn favoriete producten voor de winter en het leek mij leuk om deze te laten zien. Mijn musthaves zijn erg uiteenlopend wat betreft producten en merken, kijk je mee? 

ByDagmarValerie blog winter ziaja

Ik kan niet zonder een goede dagcrème. Deze behoort absoluut op de eerste plek als ik het heb over winter beauty musthaves. Een dagcrème beschermt je gezicht tegen de koud en ik vind het belangrijk dat de crème ook voedend werkt. Ik gebruik graag de crème van Origins, wat is het toch een mooi merk. De crème doet goed zijn werk en trekt ook lekker snel in de huid, ideaal als je in de ochtend te laat je bed uit komt… Oeps! Ook gebruik ik graag wekelijks een masker voor mijn gezicht, zodat mijn huid goed wordt gereinigd en gevoed. Ik ben dol op de maskertjes van The body shop, daar kan ik echt geen genoeg van krijgen. Mijn huid is erg gevoelig, vooral als het lichamelijk minder met mij gaat (in de winter heb ik door de koud meer last van de pijn door fibromyalgie) en dat zie je gelijk terug op mijn gezicht. Ten slotte kan ik niet zonder een fijne lip balm. Deze van Ziaja werkt erg hydraterend en voorkomt schrale lippen. En natuurlijk kunnen de zakdoekjes niet ontbreken, die zitten standaard in mijn tas. Ik kreeg deze van mijn collega, omdat we steeds huilen van het lachen haha.

ByDagmarValerie blog winter ziaja

Ken je het merk Ziaja al? Dit is een Pools merk en mijn Poolse oma gebruikt het al… héél erg lang. Ik weet niet beter dan dat zij het altijd in huis had en daarom vond ik het extra leuk om te horen dat dit merk wegens succes nu ook wereldwijd te koop is. In 2013  werd zelfs de eerste Ziaja winkel in Den Haag geopend en ze hebben nu ook een webshop gestart (mocht je geïnteresseerd zijn, klik hier). Ik kreeg een aantal producten toegestuurd, extra leuk om een stukje Polen in Nederland terug te kunnen vinden.  Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Voor onder de douche gebruik ik graag de scrub zachtjes, de butter cream breng ik graag na het douchen aan en de huid voelt dan zo heerlijk zacht. En natuurlijk mag onder de douche Treacle Moon niet ontbreken, mijn favoriet? Mango!

ByDagmarValerie blog winter

Ik mijn tas zit standaard een hand crème, een onmisbare winter beauy musthave, deze van Ziaja is lekker groot en het trekt snel in de huid. Makkelijk als je gelijk weer aan de slag moet. Door de wind en de koud voelen mijn handen snel droog aan, maar door de crème worden deze heerlijk zacht. En het viel mij op dat ik heel veel blauw draag op mijn nagels! Deze van GOSH vind ik prachtig, ik ben er echt fan van. Ik varieer er graag mee, maar deze koele tinten zijn echte winter beauties!

ByDagmarValerie blog winter Tony & Guy

Ik merk dat door het dragen van mutsen en door de veranderingen van warmte (binnen) en koud (buiten) mijn haren in de winter altijd veel sneller vet worden. Dan is droogshampoo echt dé held van de dag, want het wassen van mijn haren kost veel energie (voor de nieuwe lezers: ik heb CVS) en als het dan toch nog even niet hoeft dan kan dat een groot verschil maken voor mij. Mijn favoriete droogshampoo? Die van Toni & Guy natuurlijk! Ik ben echt fan van dit merk, op nummer 1 staat nog altijd de onverslaanbare Sea Salt Spray, maar deze droogshampoo is ook echt een topper die mij veel tijd en energie heeft bespaard. Je kunt er lekker een nonchalante look mee creëren en mijn lokken vallen dan de hele dag lekker speels en vlot. Ik heb er geen omkijken meer naar, pretty perfect!

En voor een extra boost grijp ik graag naar parfum van MEXX, Energizing Woman is echt een favoriet. Ik krijg dan helemaal zin in de lente en de zomer, de geur is lekker fris, iets zoeter en zo vrouwelijk. Ik word er spontaan blij van, heerlijk juist ook voor in de winter als je verlangt naar de zon op je huid!

Welk product ervaar jij als een winter beauty musthave?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.