Blog

Mijn ervaring met make-up en verzorgingsproducten van Pascaud

Misschien weet je nog dat ik een tijdje geleden was uitgenodigd om een heerlijke gezichtsbehandeling te ondergaan bij een salon waar de producten van Pascaud worden gebruikt. Inmiddels gebruik ik enkele maanden de verzorgingsproducten van Pascaud en het leek mij leuk om je een update te geven wat ik ervan vind en hoe ik de producten tot nu toe heb ervaren. Daarnaast heb ik recent ook drie make-up producten ontvangen van het merk en daar vertel ik je ook met veel plezier meer over in dit artikel. Lees je mee? Tijd voor een Pascaud update!

Mijn huid en mijn rituelen

De afgelopen periode mocht ik verschillende producten van het merk Pascaud uitgebreid testen. Daar wil ik met veel plezier wat meer over vertellen, maar het is handig om eerst even te weten hoe het met mijn huid gaat. Mijn huid heeft het in de tijd dat ik moeder ben geworden wat zwaarder gekregen. De hormonen hebben veel invloed gehad op mijn huid en daarnaast heb ik ook minder tijd (genomen) om mijn huid uitgebreid te verzorgen. Waar ik voorheen lekker lang kon tutten en mijn ochtend- en avondritueel niet lang genoeg kon duren, kort ik het tegenwoordig in tot het hoogstnodige met af en toe een flinke boost als ik mijzelf die tijd gun. Misschien is het herkenbaar voor jou, maar dit is in ieder geval hoe het écht bij mij gaat. Natuurlijk zou het super zijn als ik vaker, langer en met meer regelmaat mijn huid de benodigde aandacht zou schenken, maar mijn prioriteiten liggen tegenwoordig echt bij mijn gezin en daar cijferde ik mijzelf sneller voor weg. Nu Lucas twee jaar is geworden, merk ik dat ik veel meer ruimte en tijd heb gekregen om er ook weer wat meer voor mijzelf te zijn. De afgelopen tijd vond ik het daarom extra fijn om in de beperkte tijd die ik nam, kwalitatief goede producten te gebruiken. Over de producten van Pascaud ben ik daarom heel erg te spreken, omdat deze verzorgingsproducten mijn huid door deze periode heen hebben geholpen. En met succes! Mijn huid is minder onrustig en is meer gaan stralen. Ik ben heel erg blij dat ik de producten van Pascaud tijdens mijn ochtend- en avondritueel heb gebruikt. Mijn favoriet? Absoluut de cleanser van Pascaud! Ook de enzyme peel van het merk vond ik een topper, want als ik net wat meer tijd had dan bracht ik dit product aan en kreeg mijn huid alsnog een intensieve reiniging. Zo zag ik al snel resultaat na het gebruik, want mijn huid werd er een stuk frisser en stralender van!

De cleanser van Pascaud

Ik denk dat de cleanser van Pascaud echt mijn redding is geweest. De cleanser (reinigingsemulsie) is een all-in-one product en dat maakt het direct tot mijn lifesaver. Het verwijdert vuil van alledag, make-up van zowel huid als ogen én onzuiverheden. Het is een mild maar zeker diepreinigend product. Het droogt de huid niet uit. Bovendien is de cleanser vrij van chemische conserveringsmiddelen en rijk aan aloë vera gel. De cleanser is geschikt voor alle huidtypen. Het bevat milk, lotion en oogreiniging ineen waardoor je een schone huid in een handomdraai kunt bereiken. Ideaal als je het mij vraagt! Je bespaart tijd én je schiet je huid niet te kort ondanks de hectiek van het dagelijkse. Daarom behoort de cleanser absoluut tot mijn favoriete verzorgingsproducten.

De make-up van Pascaud

Ik schreef al eerder in het artikel dat ik naast de verzorgingsproducten ook make-up van Pascaud mocht ontvangen. Door de producten werd ik aangenaam verrast, want ik draag sinds het ontvangen heel vaak de organic lipstick (tint 004) op mijn lippen. De kleur is intens, vrouwelijk, stijlvol en blijft ook nog eens lekker lang zitten. Dit laatste is voor mij heel belangrijk, want ik vind het al snel storend als ik steeds mijn lipstick moet bijwerken. Dat weerhield mij er lang van om überhaupt lipstick te dragen, ik vergeet het simpelweg bij te werken. Dat is gelukkig met deze fijne lipstick van Pascaud minimaal nodig, waardoor het in ieder geval mijn plezier enorm vergroot. Ook geeft de lipstick bijna niet af, wat mij betreft is de lipstick dan ook door mijn strenge keuring heen want ik ben er (meer dan) tevreden over! Waar ik ook fan van ben is de mineral foundation (ik draag de tint 050). Je hebt maar een klein beetje nodig om een egaal geheel te creëren zodat je een mooie basis hebt voor de rest van de producten. Je voelt de foundation niet zitten en de dekking is perfect. Na het aanbrengen van de foundation, maak ik de look af met mascara en de mooie blush in de tint 200. Deze prachtige 100% natuurlijke minerale poeder, geeft je jukbeenderen net dat tikkeltje extra. Het is een lieflijk tintje die je subtiel kunt aanbrengen om het geheel af te maken. Ik ben er heel erg enthousiast over en draag de blush met veel plezier. Ik vind de werking van de make-up producten erg goed, maar dat de producten bestaan uit 100% zuivere, pure mineralen van farmaceutische kwaliteit maakt het voor mij helemaal af.

Helemaal happy met mijn huid!

Ik vond het een eer om de afgelopen periode uitgebreid de producten van Pascaud te mogen testen. Ook de heerlijke gezichtsbehandeling die ik Woerden mocht ondergaan bij de schoonheidssalon was echt een verwennerij. Ik kwam er heerlijk van tot rust en genoot volop van deze me-time. Mijn huid heeft er een flinke boost door mogen ontvangen waar ik nog erg lang plezier van mocht beleven. Ik hoop dat je het leuk vond om meer te lezen over mijn huid en mijn favoriete verzorgingsproduct. Ik ben natuurlijk geen beauty blogger maar ik deel heel graag handige tips en mijn eerlijke ervaringen. In dit geval de verzorgende lifesaver de Cleanser van Pascaud en de prachtige lippenstift die echt lang blijft zitten. Handig voor als je een ambitieus meisje of moeder bent!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.