Blog

MEXX #Lifeisnow voor hem en voor haar

MEXX Energizing Woman was een lánge tijd mijn grote favoriet en het was dan ook voor het eerst in een lange periode dat ik naar de winkel rende om een product dat op was nogmaals te kopen. Mijn enthousiasme over MEXX Energizing WOman kan je in deze review lezen, maar nu komt MEXX met twee nieuwe geuren op de markt! En natuurlijk kon mijn nieuwsgierigheid niet op en geniet ik nu van MEXX #Lifeisnow. Maar zou Jord ook fan zijn van de mannelijke geur? 

Over Life is Now volgens MEXX
Het leven begint toch op vrijdagavond? Life is Now zorgt elke dag voor dat weekendgevoel. Voor MEXX vindt het leven niet alleen plaats in het weekend of op feestdagen. Kleine geluksmomenten kun je op elk moment beleven: een vrije plaats in een overvolle trein, je favoriete liedje op je afspeellijst, een kaartje van een goede vriend. Life is now, de nieuwe geur voor hem en haar van MEXX, bevat verrassende combinaties van bestanddelen die je zintuigen zullen prikkelen om deze kleine grote momenten die elke dag langskomen te kunnen beleven. Zo voelt elke dag alsof het weekend is. De nieuwe geuren zijn vanaf nu verkrijgbaar in een nieuw, strak, modern design dat past bij de nieuwe visuele uitstraling van het merk. De bloemige fruitige geuren voor hem en haar prikkelen de zintuigen en creëren te koesteren momenten dankzij een aparte combinatie van urban levendigheid en verfrissende energie. Met een vleugje Life is Now ’s ochtends word je de hele dag verrast door kleine grote momenten.

Mening Dagmar – Life is Now Woman
Wat waren de verwachtingen hoog nu ik zo’n fan ben van de MEXX geur Energizing Woman. Het is dan ook voor Life is Now Woman het lastig om de geur te overtreffen. Of deze dan ook beter is, vind ik lastig te zeggen. Energizing Woman vond ik wat frisser en vrolijker, Life is Now Woman is vrouwelijker, zacht en warmer. Echt een heerlijke combinatie ook waar ik nu al heel gelukkig van word. Zo zorgen de jasmijnblaadjes en witte lelie voor de vreugdevolle compositie een zachte vrouwelijke touch in de geur. Vanille, cederhout en muskusachtige noten in de basis completeren de geur met kleine verrassende momenten. Een heerlijke mix waar ik lang van ga genieten. En ik weet nu al dat ik ervoor naar de winkel zal rennen voor een her aankoop, want dit is wederom een topper. Extra leuk dat ik vroeger al zo’n fan was van de MEXX eau de toilette. MEXX geuren zijn het helemaal voor mij!

Mening Jordy – Life is Now Man
Life is Now Man was een ontzettend mooie verrassing voor mij. Ik ben stiekem erg kritisch op geurtjes en ik blijf lang bij dezelfde hangen, maar Life is Now Man was een schot in de roos. Ik wist dat Dagmar al fan was van de MEXX geuren, maar ik had nog niet eerder aan de mannelijke geuren geroken. Dat had ik echt veel eerder moeten doen weet ik nu, maar het is nog niet te laat want ik ga zeker genieten van Life is Now Man. Het is een verfrissende, stoere en opgewekte geur en ik denk dat heel veel mannen deze geur erg zullen waarderen. Leuk om cadeau te geven én te krijgen natuurlijk. Deze geur zal ik met veel plezier dragen!

Life is Now (Eau de toilette 50 ml €33,- )is vanaf nu verkrijgbaar bij parfumeries en warenhuizen.

Jord en ik zijn fan, welke geur is jouw favoriet en draag je graag? 

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.