Blog

LOOkX trendcollectie Fall/Winter 2014

IMG_7382-001
Denk je aan fashion, dan denk je al snel aan stijlvolle kledingstukken volgens de laatste mode, uitgevoerd in de nieuwste materialencombinaties en de hipste kleuren van het seizoen. Maar make-up is ook fashion! Bij cosmetica spelen kleuren een grote rol en het kan je look maken of breken. De trendcollectie fall/winter 2014 van LOOkX staat voor stijlvol en chic. Er wordt geadviseerd om vooral te kijken wat bij je past, want fashion is pas fashion als jij het draagt. Make-up is the art, beauty is the spirit. 

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
LOOkX Eyeshadow
Ik ben enthousiast en niet zo’n beetje ook. Ik vind het doosje ontzettend stijlvol en heel handig qua formaat. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik het ontving, dat kan ik niet ontkennen. Het voelde magisch om het te openen, want ik was zo nieuwsgierig naar de kleuren van deze collectie!

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
En wat was ik ongelooflijk positief verrast met deze beauties, want ik draag de laatste tijd steeds vaker bruintinten voor een warmere uitstraling en look. De LOOkX Fashionista Trendcollectie kent vier nieuwe colours eyeshadows. De oogschaduws Goldenglobe (de bruine combinatie) en Fashionista (de roze combinatie) bestaan uit drie kleuren en texturen, verpakt in een pallet. Je kunt ermee dus gemakkelijk variëren, net wat bij je past! Ook ontving ik de kleur Smokey deze is stevig gepigmenteerd en heeft een diepe kleur waarmee je een net wat opvallendere look kunt creëren. Ideaal om deze drie toppers in één palette te hebben!

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
De LOOkX Eyeshadows passen in de handige Eyeshadow Box Triple Magnetic, dit is een fijn magneetsysteem waardoor je makkelijk van kleuren kunt wisselen en deze ook kunt vervangen als ze op zijn. Ik vind deze boxjes heel praktisch, omdat het weinig weegt en het zo in je tas past.

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
De paarse tinten zijn zacht, vrouwelijk en rustgevend. Met Fashionista, zoals deze combinatie heet, kan je veel kanten op. Zo kan je kiezen voor een rustigere look door de lichtere kleuren te kiezen, maar dankzij de paarse tint kan je je look ook wat zwaarder maken.

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
Zoals je ziet, zitten er geen extreme kleuren tussen behalve Smokey, dat is een diepere bruine tint. Ik dacht dat de pigmentatie heftiger zou zijn, maar eigenlijk vind ik de uitwerking van deze kleuren subtieler en heel vrouwelijk. Met de kleuren kan je hele natuurlijke en draagbare looks creëren voor elke dag. Voor de herfst en de winter ga ik deze zeker regelmatig gebruiken!

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
LOOkX Lip-Blush Stick
Wauw ik wist niet dat ik beste vrienden zou worden met deze fijne Lip-Blush Stick. Dankzij dit fijne product ben ik namelijk vaker lipsticks gaan dragen, net als glossjes én ik gebruik deze in de kleur Red Carpet ook veel vaker dan ik dacht dat ik zou doen. Ik vond het lastig om lipproducten steeds op te brengen, bang dat het er snel weer af zou gaan, maar toen ik Red Carpet ging dragen vond ik het eigenlijk wel heel mooi staan en sindsdien gebruik ik veel meer lipproducten. Ik ben echt fan van deze rode beauty, hij valt goed op en blijft goed zitten. Mijn lippen zien er verzorgd en voller uit, ik had nooit gedacht dat het effect zo vrouwelijk en mooi zou zijn. Hij is lekker romig en ik vind het heel erg leuk dat je deze ook op je wangen kunt gebruiken. De pigmentatie is letterlijk om te zoenen!

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie
Ik vind het heel mooi als de lippen en wangen voorzien zijn van vergelijkbare tinten.  Je kunt de Lip-Blush Stick op de wangen aanbrengen en met de vingertoppen vervagen voor een mooie matchende tint met de lipstick. Ik zette een zachte streep op mijn wang waar ik graag mijn blush draag en kon het makkelijk vervagen en de kleur opbouwen. I love it!

Lip-Blush Stick Red Carpet (Rood) met nr. 03 kost 14,95 euro. De oogschaduws zijn 7,75 euro per stuk en de Eyeshadow Box Triple Magnetic kost ook 7,75 euro. De prijs- kwaliteitsverhouding is echt goed, ik ben enthousiast! Kijk voor meer informatie over deze mooie producten op Lookx.nl.

LOOkX Trendcollectie fall/winter 2014 Dagmar Valerie

Wat vind jij van de LOOkX trendcollectie fall/winter 2014?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.