Blog

Liefde voor mijn nieuwe lakjes van Artdeco

FullSizeRender (1)
Het perfecte lakje voor de kerst én een onwijs mooie warme tint, wat wil een mens nog meer? Mijn leven is nu wel echt compleet na het ontdekken van deze geweldige lakjes, al wil ik mijzelf nog even geen Columbus noemen. De ontdekkingsreizigers hadden vroeger geen blog om het te kunnen vertellen, maar gelukkig heb ik er wel eentje zodat ik deze vondsten met jullie kan delen.

FullSizeRender (2)
Ha! Het begint al met een grote verrassing, want haal je de zwarte mooie dop van het lakje… Dan zit er nog een dop! Maar als een echte nagellakavonturier weten wij meteen dat hier het kwastje aan zit, voordat we bij de schat komen. En die schat is magisch mooi! Deze Art Couture Nail Lacquer van Artdeco is een succes dankzij de perfecte kwastjes, bestaande uit 300 high-quality Tynex vezels. De lengte, breedte en ronding van het kwastje zorgen ervoor dat je heel makkelijk en snel je nagels goed kunt lakken.

FullSizeRender (3)
Art Couture Nail Lacquer van Artdeco is een high-tech nagellak in een modern flesje, exclusief ontworpen voor Artdeco. De kleur bevat een langdurige gloss en de intensiteit van de kleuren is erg hoog. Ik draag twee laagjes op mijn nagels die een week bleven zitten! Ook drogen de lakjes snel op, daar houd ik echt van. Deze rode kleur heeft als nummer 677 en draagt de naam Couture Love, voor mij was het liefde op het eerste gezicht! Toen ik bij Simply PR op de persdag aanwezig was werd ik dan ook helemaal enthousiast bij het zien van de mooie en levendige kleuren. De nagellak is namelijk verkrijgbaar in 36 tinten.

FullSizeRender (4)
Heb ik je net voorgesteld aan de perfecte rode kleur, komt nu de perfecte taupe kleur voor op de nagels om de hoek kijken. Want wat is deze pretty! 797 met de naam Couture Taupe heb ik wel 3 weken achter elkaar gedragen zonder van tint te wisselen! En dat is echt heel uniek, aangezien ik over aardig wat nagellak beschik en ik het ontzettend leuk vind om te variëren. Maar deze kleur was zo makkelijk en fijn om te combineren, dat dat niet nodig was!

FullSizeRender (5)
Ik laat deze beauties niet meer gaan en hopelijk kunnen de lakjes lang mee! De Art Couture Nail Lacquers kosten 8,95 euro en zijn beschikbaar bij de Douglas en via www.douglas.nl.

Welke kleur is jouw favoriet?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.