Blog

Kerstcollectie Yves Rocher om te geven óf te krijgen

IMG_9667
Ik word héél gelukkig van de kerstcollecties, mijn hartje gaat er ook oprecht sneller van kloppen. De sfeer, de warmte en heerlijke geuren; ik ben er dol op en voor mij zou het altijd kerst mogen blijven. Met een uitstapje naar de zon tussendoor, dat wel haha. Ook ben ik al járen fan van Yves Rocher, ik weet niet beter dan dat mijn mama hier ook regelmatig producten van gebruikte vroeger en zo komt het dat we het altijd in huis hadden. De kerstcollectie van Yves Rocher lachte mij toe vanuit de geweldig versierde etalages (ik voelde de warmte toen ik er langs liep) en ik deel met jullie deze feestelijke items. Kijk je mee?

By Dagmar Valerie Yves RocherDe kerstcollectie van Yves Rocher Rode Vruchten & Zwarte Vruchten is er eentje die super om te geven is én om te ontvangen. Om je een beeld te geven van de prijzen, heb ik deze even voor je op een rij gezet. Je zult je verbazen over de toegankelijkheid van de prijs en de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Ook zijn de producten echt een feestje voor het oog!

Rode vruchten
Douchegel 200ml: € 1,95
Hydraterende handcrème: € 2,50
Peelende douchegel 200ml: € 3,95
Vloeibare handzeep 200ml: € 2,95
Voedende lippenbalsem: € 1,95

Zwarte vruchten
Geurkaars 100g: € 8,95
Hydraterende handcrème: € 2,50
Peelende douchegel 200ml: € 3,95
Glitterpoeder voor het lichaam 10g: € 9,95
Voedende lippenbalsem: € 1,95
Douchegel 200ml: € 1,95
Eau de toilette 50ml: € 13,95
Zachte bodycrème 150ml: € 7,95
Vloeibare handzeep 200ml: € 2,95

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Deze bodylotion bevat een heerlijke geur van zwarte vruchten die gelijk zorgt voor een kerstsfeer, de warmte van de geur omarmt je lichaam en de lotion bevat een lichte structuur die snel door de huid wordt opgenomen. Deze lotion is te koop voor 3,95 en daardoor heel betaalbaar voor de 200 ml die je ontvangt, inclusief de feestelijke verpakking die het echt tot een luxe eyecatcher maakt. 

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Elke dag een feestje voor de nagels, wie wilt dat nou niet? Ik ben dol op lakjes en deze schattige lakjes van Yves Rocher hebben mij enorm verbaasd! Deze zilveren tint bevat kleine en grote glitters en blijft heel goed zitten. Is het geen plaatje? Voor nog geen twee euro haal je het potje in huis en stralen je nagels met de feestdagen.

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Ook deze prachtige paarse tint liet mijn hartje sneller kloppen en zorgde voor een open mond door het effect. Echt zo leuk als producten je weten te verbazen, want wist je dat bovenstaand resultaat het gevolg is van slechts één laagje? Echt een mooie dekking! Ik ben zeer te spreken over het resultaat, extra leuk dat deze mooie producten heel toegankelijk zijn door de prijs.

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Deze douchegel is echt zo leuk! Ik voelde mij er gewoon door jarig, echt een party onder de douche! De glitterregen maakt je automatisch heel blij, dat kan niet anders. De geur maakt het feestje compleet en het zorgt voor een ultiem ontspanningsgevoel. Hoe leuk is het om dit te krijgen? Deze glitterregen hoort in alle douches thuis om elke dag feestelijk af te sluiten!

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Van dit product had ik niet eerder gehoord (heb ik nu onder een steen gelegen of…), dit is namelijk een zijdezachte poeder die een subtiele glitter achterlaat inclusief een overheerlijke geur! Had je dit laatste verwacht? Ik in ieder geval echt niet, maar het effect is heel mooi omdat het niet een overload is. Het maakt je look helemaal compleet en de geur van zwarte vruchten is ideaal voor deze feestdagen. En ik vind het echt een ultiem finishing touch gevoel door de schattig (en so fluffy!) puff met strikje.

By Dagmar Valerie Yves Rocher

Op onderstaande foto zie je de prachtige flacon van Glitterlotion die je gezicht en decolleté laat schitteren. De textuur versmelt goed met de huid en laat een subtiele goudglans achter. Het product bevat een pipet waardoor je makkelijk en secuur de lotion kunt verspreiden en ik ben eigenlijk geen glitterliefhebber, maar met de feestdagen zorgt deze glitterlotion voor een extra sprankelende en warme uitstraling. Ik ben om!

By Dagmar Valerie Yves Rocher

De kerstcollectie van Yves Rocher bevat subtiele glitters, heerlijke geuren en een warme uitstraling om van de feestdagen een onvergetelijke party te maken. Je gaat ervan stralen, daar ben ik van overtuigd <3

Welk product uit de collectie zou jij graag willen proberen?

Liefs Dagmar

Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.