Blog

Ultiem ontspannen met het Just Mineral Hydra Mud Mask

IMG_8263
Opladen en jezelf verwennen, dat kan extra goed in combinatie met een lekker maskertje, een fijn tijdschrift en heerlijke thee. Ik kan dan écht ontspannen en mijn gedachten op nul zetten. Ik was opzoek naar een masker dat zowel intensief verzorgt als reinigt, juist met het zicht op de gure weersomstandigheden van de winter. Ik kreeg de kans om het Just Mineral Hydra Mud Mask (een hele mond vol) te testen en wat ik ervan vind lees je in dit artikel. Enjoy! 

Just mineral mask ByDagmarValerie

De weersomstandigheden in zowel het najaar als de winter kunnen veel invloed hebben op je huid, vooral je gezichtshuid krijgt de volle lading van kou, wind en/of regen. Een intensief verzorgend, regenererend en voedend masker is dan geen overbodige luxe. Mineral Skin Cosmetics biedt binnen haar cosmeticalijn Just Mineral daarom het diep reinigende moddermasker aan. Just Mineral Mask combineert Dode Zeemineralen en Chinaklei voor een krachtige detoxwerking. Het toegevoegde aloë vera-extract heeft kalmerende eigenschappen voor de huid. Het masker laat de huid intensief gereinigd, fris en glad achter, zodat je je verzorging kunt toepassen die je gewend bent.

Just mineral mask ByDagmarValerie

Op de bovenste afbeelding zie je de ingrediënten die zijn gebruikt in het Just Mineral Mask. Ik heb een huid die opeens erg gevoelig kan worden, vooral als het met mijn gezondheid minder gaat. In welke fase ik ook zit, het masker doet ontzettend goed zijn werk. Ik gebruik het masker al een maand elke week en mijn huid ziet er heel netjes uit. Ik maak er echt een me-time momentje van; lekker een maskertje op na een pittige werkdag en ontspannen op de bank met heerlijk leesvoer. Daar kan ik echt heel erg van opladen en meestal lak ik mijn nagels nog even tussendoor. Je voelt dat het masker snel harder wordt en gaat korrelen, houd deze dan ook niet te lang op, omdat je huid anders geïrriteerd kan raken. Het masker reinigt intensief en doet ontzettend goed zijn werk. De geur van het masker doet mij denken aan vakantie, zullen we met z’n allen naar de zon gaan?

Just mineral mask ByDagmarValerie

Ik word héél blij van de verpakking die gebruikt is voor het Just Mineral Hydra Mud Mask. Deze ziet er heel professioneel en rustgevend uit én is makkelijk neer te zetten of te plaatsen. Ook vind ik het erg hygiënisch om in te zetten en ik heb het gevoel dat ik erg lang met deze 100 ml verpakking kan doen. Je kunt het masker dikker aanbrengen, maar ook dunner doet het goed zijn werk. Ik had stiekem héél erg gehoopt dat dit masker deze kwaliteit zou bevatten, maar dat is natuurlijk altijd nog de vraag. Ik ben er super superblij mee en kan deze echt aanraden. Niet alleen om ultiem te ontspannen, maar ook ter verzorging en reiniging van de huid. Het Just Mineral Hydra Mud Mask is te koop voor 18,50 bij de professionele schoonheidsspecialisten en via de webshop van www.mineralskincosmetics.nl. Dit bedrag klinkt misschien hoog, maar je kunt lang het product gebruiken waardoor het uiteindelijk erg meevalt. Een heerlijke investering!

Just mineral mask ByDagmarValerie

Toen ik het masker een keer op had, was ik vergeten te vertellen tegen Jord dat ik het op zou doen en hij schrok zich ka-pot toen hij mij zag, oeps! En het masker komt lichtblauw/groenachtig over, als het ook nog iets harder wordt dan raad ik je niet aan om ermee naar buiten te wandelen haha. En ik beken: nu ik dit artikel schrijf heb ik het Just Mineral Hydra Mud Mask ook op mijn gezicht. I love it!

Welk maskertje vind jij prettig en gebruik jij graag?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.