Blog

Ik gebruik natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten van WAAR

WAAR producten duurzaam en eerlijke cadeaus

Met veel plezier wil ik graag deze uitgebreide review met je delen over de verzorgingsproducten van WAAR. Ik ben ontzettend blij dat ik eindelijk de overstap heb gemaakt om natuurlijke en duurzame verzorgingsproducten te gebruiken. Ik was dit al langer van plan, maar ik wist simpelweg niet waar ik moest beginnen. Op het gebied van duurzaamheid wil ik niets liever dan een verschil maken, want elke stap telt. Toch ben ik nog echt een duurzaam groentje, maar ik vind het daarom extra fijn en leuk om te delen dat ik ben overgestapt naar duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten. Het is een goede start en met veel enthousiasme vertel ik je meer over de producten van WAAR die ik dagelijks gebruik en die ik heb toegevoegd aan mijn routine.

Over WAAR; geniet van duurzame producten

Laat ik eerst iets vertellen over WAAR, zodat je kunt ontdekken waarom ik voor hun producten heb gekozen. WAAR is namelijk dé cadeauwinkel voor eerlijke en duurzame producten. Elk cadeau van WAAR heeft een mooi verhaal en is met veel liefde en zorg gemaakt. Dit voelde ik meteen toen ik de producten in huis had; echt een heerlijk cadeau voor mijzelf waar ik dagelijks zoveel plezier door mag ervaren. De producten voelen als verwennerij waardoor het me-time moment nog fijner is geworden. In de ochtend en de avond wil je deze producten echt niet overslaan; het is een feestje om jezelf te kunnen verzorgen met deze duurzame en natuurlijke verzorgingsproducten. Naast natuurlijke verzorgingsproducten, verkoopt WAAR ook ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen en schone schoonmaakmiddelen. Ik wist letterlijk niet ‘waar’ ik moest beginnen met mijn wens om meer duurzame producten te gebruiken en de overstap te maken, maar bij WAAR ben je op het juiste adres!

Natuurlijke dag- en nachtcrème Calendula van WAAR

Het is zo fijn om met een duurzame dagcrème letterlijk de dag te beginnen. Je start met een me-time moment waarbij je jouw huid mag verzorgen en verwennen. De 100% natuurlijke dagcrème Calendula voelt als een cadeautje voor jouw gezicht, want het geeft gedurende de dag een goede verzorging voor de huid. De dagcrème heeft een helende en kalmerende werking op de huid. Deze dagcrème is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor mensen met een gevoelige en droge huid. Met de Calendula nachtcrème vind ik het heerlijk om de dag af te sluiten; even stilstaan bij wat vandaag mij heeft gebracht en bewust mijn huid verzorgen. Voordat ik de crèmes aanbreng, gebruik ik graag de reinigingsschuim Calendula. Dit is een pH-huid neutrale foam met Aloë Vera en Calendula extract. De reinigingsschuim verfrist, reinigt en verzorgt de huid. Ik vind het erg fijn dat de schuim zo zacht aanvoelt, dat maakt mijn verzorgingsroutine helemaal compleet.

boszeep WAAR producten duurzaam en eerlijke cadeaus

Lekkerste geur die ik ooit heb geroken: boszeep

Ik zou dolgraag willen dat er een tool zou zijn, waardoor jullie geuren kunnen ruiken via websites. Boszeep met de geur dennen & cederhout is echt de lekkerste zeep die ik ooit heb geroken. Overigens is het ook de fijnste zeep die ik ooit heb gebruikt (minstens zo belangrijk). Het product is natuurlijk én handgemaakt. Het zit vol liefde en over de geur raak ik niet uitgepraat. Boszeep is milde zeep met groene klei voor de handen, lichaam en het gezicht. De groene klei heeft een zuiverende werking en bezit veel heilzame mineralen die goed zijn voor je huid. Bij Botma & van Bennekom maken ze alle producten met eigen handen en ze kiezen alle ingrediënten zorgvuldig uit: er wordt alleen gebruik gemaakt van plantaardige oliën en boters (bijvoorbeeld olijfolie, kokosolie, shea boter en amandelolie). Stuk voor stuk ingrediënten die je huid mooi en gezond maken!

De juiste bescherming voor de lippen

Ik gebruik en draag steeds minder make-up, maar een fijne lipbalsem maakt mij helemaal blij. Zeker als de lip balm natuurlijke ingrediënten bevat en duurzaam is. De natuurlijke Lip- & Huidbalsem van Botma & van Bennekom bevat vele voedende, biologische ingrediënten zoals shea butter, jojoba olie en vitamine E, en zullen de lippen en huid verzachten en beschermen. De heerlijke frisse geur van grapefruit en sinaasappel maken deze balsem onweerstaanbaar. Het is echt een musthave die je binnen handbereik wilt hebben; ik ben fan!

Kinderen betrekken bij duurzame keuzes

Ik ben niet alleen bezig met het maken van duurzame keuzes. Ik probeer ook waar mogelijk mijn gezin, waaronder Lucas te betrekken en te vertellen waarom we wel of niet voor iets kiezen. Door WAAR gebruikt hij bijvoorbeeld nu een eigen tandenborstel van bamboo en daar is hij hartstikke trots op. Het zijn kleine veranderingen, maar elke stap telt. Als hij juist nu al aan deze keuzes kan wennen, kan hij een verschil maken voor de toekomst.

WAAR producten duurzaam en eerlijke cadeaus

Duurzaam, maar zeker niet duur!

Wist je dat elk product dat ik heb genoemd niet duurder is dan 10 euro? Ik was persoonlijk in de veronderstelling dat duurzame en natuurlijke producten (en zeker op het gebied van verzorging) ook qua prijs automatisch wat hoger zouden liggen. Deze producten zorgen er niet alleen voor dat ik dagelijks van een mooie huid kan genieten, ze zijn ook nog eens betaalbaar én hebben minder impact op de natuur. Mijn verzorgingsroutine voelt nu al helemaal als een cadeautje voor mijzelf!

Duurzame cadeaus

In deze cadeauperiode is het natuurlijk heel leuk om juist te kiezen voor duurzame producten die je in de schoen of onder de kerstboom kunt leggen. De (web)winkels van WAAR zorgen voor geweldige cadeau-inspiratie; de producten zijn stuk voor stuk bijzonder mooi om te geven én te ontvangen. Ik hoop dat je het leuk vond om meer over de duurzame verzorgingsproducten van WAAR te lezen. Met veel liefde en plezier heb ik deze review gecreëerd en ik hoop ook in de toekomst vaker te kunnen schrijven over duurzame keuzes en bewuster leven.

Welke verzorgingsproducten gebruik jij graag?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.