Blog

Ik ga in bad en neem mee…

Sinds wij in ons nieuwe huis een bad hebben geniet ik er volop van. Ik vroeg mij altijd al af wat er nu echt zo ontspannend aan een bad is, maar nu we er zelf eentje hebben begrijp ik andere ‘badliefhebbers’ veel beter! Het is zo lekker om even een maskertje op te doen, leesvoer erbij te pakken en in een warm bad te dobberen. De spieren ontspannen, je voelt je zen en je kunt lekker opladen. Dit neem ik mee als ik in bad ga… 

Producten van twee merken mogen niet ontbreken in onze badkamer: The Body Shop en Dr. Hauschka. Over het tweede merk vertel ik straks, want first things first: de heerlijke Frosted Plum collectie van The Body Shop is onweerstaanbaar! Ik vond de mango-lijn al echt overheerlijk (mango fan hier!), maar deze collectie overtreft werkelijk alles. Ik meen het oprecht, ik heb denk ik nooit eerder een gehele collectie ervaren van een merk die zo goed beviel. De geur is luxe, de kwaliteit is naar verwachting en de producten vormen echt een feestje om te mogen gebruiken. Zowel tijdens als na het badderen geniet ik daarom volop van deze stralende collectie die een subtiele mix van rijpe pruimen, magnolia en pioenrozen bevat. Echt verwennerij! En ik waarschuw je: de lip balm is ook fantastisch en daarom erg verslavend! Ook gebruik ik heel graag de body butter, de huid voelt er lekker soepel door na gebruik. De shower gel ging mee naar Thailand en hij ging opeens een stuk sneller leeg! Bleek mijn vriend de geur ook niet te kunnen weerstaan… Deze collectie is heel lastig om van de troon der favorieten te stoten !

IMG_0669

Ook mag heerlijk leesvoer niet ontbreken. Weliswaar mag het niet nat worden, maar toch geniet ik van een lekker boek of tijdschrift in bad. Van eindelijk een momentje voor mijzelf maak ik dankbaar gebruik! Tijdens het lezen kan ik echt ontspannen en in combinatie met een warm bad kom ik al snel tot rust. Ik neem dan ruim de tijd en stop mijn horloge en telefoon weg, ultiem me-time moment! Overigens ga ik niet dagelijks in bad mocht je dat inmiddels denken haha. Ik moet moeite doen om tijd te vinden waardoor ik het één keer in de week kan doen, de andere keren spring ik snel en graag onder de douche. Als ik uitgebadderd ben (lees: als het water al twee keer ijskoud is geworden) was ik nog even mijn haren met bijvoorbeeld de shampoo en conditioner van Guhl. Ik gebruik deze haarproducten erg graag en koop deze ook steeds opnieuw. Als ik eenmaal ergens aan gehecht raak… Ongeveer één keer in de week gebruik ik het Andrélon Deluxe haarmasker, deze voedt en beschermt mijn haar extra goed. Dit voel ik dan ook gelijk aan mijn lokken. En dan is het tijd om te vertellen over mijn andere favoriet: het merk Dr. Hauschka!

Dr. Hauschka heb ik ongeveer een jaar geleden ontdekt door mijn blog, heel erg leuk! Er werd contact met mij opgenomen en de vraag kwam of ik een product van hen wilde testen. Sindsdien zitten er veel meer producten van Dr. Hauschka in mijn dagelijkse routine verwerkt, ik kan niet meer zonder! Neem bijvoorbeeld de heerlijke maskers die zij in de collectie hebben: ge-wel-dig. Ook even een close-up van deze heerlijke lavendelsensatie voor in bad, tevens is Rozen Bad mijn favoriet. De eerste keer toen ik het gebruikte viel mijn mond echt open van verbazing haha. Wat een gek gezicht moet dat zijn geweest en dát om een product! Maar het gebeurde echt, ik was zo verbaasd door de kwaliteit en de heerlijke geur dat het mij overviel. Ik was dan ook gelijk verkocht. De geur is zacht, sensueel en heel rustgevend. Ik werd er meteen kalmer door en mijn huid voelde erna zijdezacht en soepel aan. Mocht je een bad hebben en ultiem willen ontspannen? Dan raad ik je echt Rozen Bad aan. De producten van Dr. Hauschka zitten qua prijs aan de hogere kant, maar ik kan oprecht vertellen dat ik er dubbel en dwars van geniet en mijn lichaam ook zichtbaar!

Stap jij liever onder de douche of geniet jij graag van een lekker bad?

Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.