Ik ben er geknipt voor!

Ik ben er geknipt voor!

FullSizeRender (19)

Mijn haar groeit, sinds ik het korter heb tot op mijn schouders, ongelooflijk hard. Zoals het nu gaat, heb ik nog niet eerder ervaren. Eigenlijk vind ik het juist wel leuk, want ik kan veel kanten op en lekker variëren. Wel was het een flinke verandering toen ik van lang haar naar kort ging, maar alles went. Omdat het zo snel groeide was het tijd om nog even mijn haar in een leuk model te laten knippen voor het nieuwe jaar begon, dan ziet het er gezonder en goed verzorgd uit. Ik ging voor het eerst naar een kappersalon van Toni & Guy en het was een geweldige ervaring, lees je mee? 

ByDagmarValerie

Ik ben fan van de producten van Toni & Guy, vooral de Sea Salt Spray gebruik ik regelmatig en er staat er altijd eentje standaard in mijn kast met meest gebruikte producten zodat ik niet hoef te zoeken. Omdat ik zo lovend ben over de producten, leek het mij ook een mooie ervaring om aan de salon zelf een bezoekje te brengen. Via Treatwell kreeg ik de kans om een behandeling uit te zoeken. Dit leek mij handig om te combineren met het bezoekje dat wij brachten als ultieme toerist in Amsterdam (de plog ervan kan je hier bekijken). Daarom zocht ik een kapper in Amsterdam uit en toen kwam ik heel makkelijk bij Toni & Guy uit aan de van Baerlestraat 7. Ik kreeg een voucher voor de Cut & Blowdry behandeling door TopStylist Skye en voor ik het wist zat ik in de kappersstoel…

ByDagmarValerie

Mijn haren werden eerst gewassen en daarna werden de puntjes bijgeknipt, zodat er weer een model in kwam. Aan de voorkant is er meer af en de laagjes werden netjes gemaakt. Het effect ervan was ongelooflijk goed! Ik blijf mij erover verbazen dat het zo’n verschil kon maken, maar dat Skye talent heeft, dat staat zeker vast. Ik heb er nu nog elke dag plezier van en ben haar heel dankbaar voor mijn fijne lokken die ik terug heb gekregen. Toen ik uit de stoel kwam wist ik daarom ook niet zo goed wat ik moest zeggen, want ik was zo verrast! En dan ben ik mij er heel goed van bewust dat haar snel weer aangroeit, maar zoals zij het heeft geknipt mag het voor altijd blijven!

ByDagmarValerie

Ook leerde ze mij een techniek hoe je makkelijk en snel een vlotte en subtiele slag in je haar kunt creëren. Na het knippen, spoot zij Sea Salt Spray in mijn haar en begon zij met föhnen. Terwijl zij de lokken een voor een föhnde en draaide met haar handen, creëerde ze subtiele krullen.  Even schudden en ik had na afloop méga volume in mijn haar! Zelfs mijn vriend stond ervan versteld, mijn dag kon echt niet meer stuk! Dankjewel Skye voor je geweldige werk!

ByDagmarValerie

Eenmaal thuis bleef ik maar steeds in de spiegel kijken omdat ik het amper kon geloven, ik ben echt heel blij met mijn nieuwe haar. Op de bovenste foto zie je mijn haar hoe het nu zit van de achterkant, vind je ook niet dat het heel snel is gegroeid? Nu zijn de puntjes netjes bijgeknipt en zit het model er weer vlot in. Op onderste foto zie je de voorkant, me so happy!

ByDagmarValerie

Happy new hair! Word jij ook zo blij van een goede haardag? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Dit bericht heeft 51 reacties.

 1. Petra

  Ik word heel blij van een goede haar dag. Mijn hart maakt een sprongetje als ik in de spiegel kijk en het zit echt top. Ga je gelijk met meer zelfvertrouwen de deur uit. Kapsel staat je er goed!
  Petra onlangs geplaatst…Laat maar zien wie Tess isMy Profile

 2. Bente

  Goeie haardagen zijn inderdaad altijd fijn ;) Ik moet ook echt hoognodig weer naar de kapper, ik ben de laatste tijd namelijk echt een pluizenbolletje!
  Bente onlangs geplaatst…Een dagje uit!My Profile

 3. Deisy

  Je haar is echt prachtig geknipt: valt gelijk heel mooi. Fijn ook van de tips die je hebt gekregen om meer volume in je haar te krijgen. Hopen dat je het zelf ook kan doen. Mij lukt dat om een of andere reden nooit zo goed als de kapper doet ;-)
  Deisy onlangs geplaatst…Plog: weekendje LondenMy Profile

 4. Ingeborg

  Oh wat heerlijk! Ik ga binnenkort ook een behandeling doen via Treatwell (voor we sushi gaan eten! hihi) kijk er nu al naar uit. Je haar ziet er echt mooi uit mop!
  Ingeborg onlangs geplaatst…GUHL Rijke voedingMy Profile

 5. Jhemyla

  Meis wat heb je toch prachtig haar. Ik ga a.s. dinsdag naar de kapper via treatwell. Ben zo benieuwd.

 6. Saar

  Als je haar goed zit, dan is je dag goed. Nou, dat vind ik dan :D En een kapper speelt daar een grote rol in. Ik ga binnenkort ook eens een ander concept uitproberen dan ik gewoon ben. Ben benieuwd!
  Saar onlangs geplaatst…Lifestyle | food & health #1My Profile

 7. Xaviera

  Wauw die laatste foto, prachtig! Fijn dat je zo’n goede behandeling hebt gehad bij Toni & Guy. Je haar valt erg mooi zo!

 8. Wendy

  Het ziet er goed uit! Lekker altijd zo’n kappersbezoekje. Ik moet het eigenlijk ook echt weer een keer doen.
  Wendy onlangs geplaatst…Herinnering winactieMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge