Blog

Ik ben er geknipt voor!

FullSizeRender (19)

Mijn haar groeit, sinds ik het korter heb tot op mijn schouders, ongelooflijk hard. Zoals het nu gaat, heb ik nog niet eerder ervaren. Eigenlijk vind ik het juist wel leuk, want ik kan veel kanten op en lekker variëren. Wel was het een flinke verandering toen ik van lang haar naar kort ging, maar alles went. Omdat het zo snel groeide was het tijd om nog even mijn haar in een leuk model te laten knippen voor het nieuwe jaar begon, dan ziet het er gezonder en goed verzorgd uit. Ik ging voor het eerst naar een kappersalon van Toni & Guy en het was een geweldige ervaring, lees je mee? 

ByDagmarValerie

Ik ben fan van de producten van Toni & Guy, vooral de Sea Salt Spray gebruik ik regelmatig en er staat er altijd eentje standaard in mijn kast met meest gebruikte producten zodat ik niet hoef te zoeken. Omdat ik zo lovend ben over de producten, leek het mij ook een mooie ervaring om aan de salon zelf een bezoekje te brengen. Via Treatwell kreeg ik de kans om een behandeling uit te zoeken. Dit leek mij handig om te combineren met het bezoekje dat wij brachten als ultieme toerist in Amsterdam (de plog ervan kan je hier bekijken). Daarom zocht ik een kapper in Amsterdam uit en toen kwam ik heel makkelijk bij Toni & Guy uit aan de van Baerlestraat 7. Ik kreeg een voucher voor de Cut & Blowdry behandeling door TopStylist Skye en voor ik het wist zat ik in de kappersstoel…

ByDagmarValerie

Mijn haren werden eerst gewassen en daarna werden de puntjes bijgeknipt, zodat er weer een model in kwam. Aan de voorkant is er meer af en de laagjes werden netjes gemaakt. Het effect ervan was ongelooflijk goed! Ik blijf mij erover verbazen dat het zo’n verschil kon maken, maar dat Skye talent heeft, dat staat zeker vast. Ik heb er nu nog elke dag plezier van en ben haar heel dankbaar voor mijn fijne lokken die ik terug heb gekregen. Toen ik uit de stoel kwam wist ik daarom ook niet zo goed wat ik moest zeggen, want ik was zo verrast! En dan ben ik mij er heel goed van bewust dat haar snel weer aangroeit, maar zoals zij het heeft geknipt mag het voor altijd blijven!

ByDagmarValerie

Ook leerde ze mij een techniek hoe je makkelijk en snel een vlotte en subtiele slag in je haar kunt creëren. Na het knippen, spoot zij Sea Salt Spray in mijn haar en begon zij met föhnen. Terwijl zij de lokken een voor een föhnde en draaide met haar handen, creëerde ze subtiele krullen.  Even schudden en ik had na afloop méga volume in mijn haar! Zelfs mijn vriend stond ervan versteld, mijn dag kon echt niet meer stuk! Dankjewel Skye voor je geweldige werk!

ByDagmarValerie

Eenmaal thuis bleef ik maar steeds in de spiegel kijken omdat ik het amper kon geloven, ik ben echt heel blij met mijn nieuwe haar. Op de bovenste foto zie je mijn haar hoe het nu zit van de achterkant, vind je ook niet dat het heel snel is gegroeid? Nu zijn de puntjes netjes bijgeknipt en zit het model er weer vlot in. Op onderste foto zie je de voorkant, me so happy!

ByDagmarValerie

Happy new hair! Word jij ook zo blij van een goede haardag? 

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.