Blog

GOSH Velvet Touch Lipsticks Herfst/Winter 2014

IMG_7488

Ik voel vlinders in mijn buik. Natuurlijk door mijn vriend, maar stiekem ook door vijf nieuwe beauties die in mijn leven zijn gekomen. Ik gebruikte eigenlijk zelden lipproducten, maar nu ben ik definitief om. Dankzij de GOSH Velvet Touch Lipsticks van de herst/winter collectie 2014 wil ik niet meer zonder! Ik vertel je er met veel plezier meer over in deze review.

GOSH Lipsticks ByDagmarValerie

Vijf toppers op een rij! GOSH komt deze herfst en winter met acht nieuwe en stijlvolle kleuren die terug te zien zijn in de kleding op de catwalk. De uitstraling van de lipsticks vind ik erg professioneel en strak. Ik ben fan van het strakke design en de producten houden prettig vast. Ook vind ik de namen ontzettend leuk bedacht en voor de herkenbaarheid heel toepasselijk.

GOSH Lipsticks ByDagmarValerie

Zoals je ziet zijn de lipsticks erg goed gepigmenteerd. Ook zijn de producten creamy, ze glijden makkelijk over de lippen heen en blijven tot mijn verbazing heel goed zitten! En dan verover je als lipstick toch echt mijn hart. Ik ben voorheen geen fan geweest van lipproducten, omdat deze zo snel van je lippen verdwenen en dat bijwerken vergat ik dan waardoor ik de neiging had om het te laten voor wat het was. Maar deze GOSH lipsticks blijven bovenverwachting goed zitten en ik heb gemerkt dat kleur op mijn lippen zo’n positieve bijdrage kan leveren aan mijn gezicht dat ik nu eigenlijk niet meer zonder wil!

GOSH Lipsticks ByDagmarValerie

Ik was even bezig met testen, maar wauw wat ben ik ongelooflijk onder de indruk van deze toppers. Ik ben heel blij dat ik er vijf mocht uitproberen, zodoende kan je ook de kleuren en de werking van de lipsticks goed vergelijken. Van boven naar beneden zie je 156 RomanceNr. 156 was de enige lipstick die ik wat lastiger vond om aan te brengen, ik kreeg het niet goed egaal op mijn lippen en dat vond ik wel erg jammer. De kleur is namelijk heel draagbaar en vrouwelijk. Daarna kwam de onwijs mooie en flink roze lipstick met nr. 157 Precious, als je het mij vraagt So pretty Precious! Want ik had nooit verwacht dat deze tint zo leuk zou staan, echt een aanrader! De bruine tint met nr. 161 Sweetheart zorgt voor een warme uitstraling en het bevat een mooie nude tint. Bruin of goude kleuren verwerken in je ooglook en je steelt de show. Nr. 158 Yours Forever is mijn favoriet. Deze tint is heel draagbaar, toegankelijk en zorgt ervoor dat mijn lippen letterlijk om te zoenen zijn. Je ziet Yours Forever dan ook in de grotere foto links. En ten slotte een perfecte kleur voor de herfst: nr. 159 Boheme Boheme is echt een beauty en het effect is chique. Ik ben heel enthousiast over deze kleuren!

GOSH Lipsticks ByDagmarValerieDe GOSH Velvet Touch Lipsticks zijn verkrijgbaar bij de (web) winkels van Kruidvat (€9,49 per stuk). De nieuwe herfst- en wintercollectie 2014 ligt nu in de winkels!

Wat vind jij van de GOSH herfst/ wintercollectie 2014 en welke kleur is jouw favoriet?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.