Blog

GOSH Stardust Nail Lacquers Autumn/Winter 2014

IMG_6942Betrapt! Ik loop al twee weken rond met dezelfde nagellak op mijn nagels. En dit is zeldzaam, omdat ik echt een nagellak-fan ben en ik het liefst elke dag mijn nagels zou willen matchen bij mijn outfit. Deze twee weken heb ik steeds dezelfde kleur bijgewerkt, omdat ik zo enthousiast ben over de tint! En daar hoort eigenlijk de gehele collectie bij. Ik heb het over de parelmoerachtige beauty GOSH Nail Lacquer 628 Stardust. Ik vertel je gauw meer over de Autumn/Winter collectie 2014 van GOSH: Stardust, enjoy!


GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014
Nail Lacquers A/W 2014
Dit seizoen kunnen we genieten van drie nieuwe GOSH Nail Lacquers met een glossy uitstraling en een fijne glinstering erin. Het bevat een glitterige textuur, maar geen ‘Sand’ effect. De uitstraling van de lakjes op de nagels is volgens GOSH ‘pearly met een sparkling effect’ en hier sluit ik mij graag bij aan. De vormgeving van de lakjes is heel overzichtelijk en aantrekkelijk vanwege de stevige potjes en mooie doppen. De collectie heeft een zichtbare rode draad die de glitters benadrukt, ik dacht eerst dat het daardoor wellicht iets too much voor mij zou zijn, maar ik ben er juist helemaal door verkocht. Het is subtiel, vlot en vrouwelijk. Ik hou ervan!

Het kwastje is breed genoeg en lakt heel erg prettig. De lak kan je subtiel aanbrengen met één laagje, dit zorgt voor een iets transparantere uitstraling op de nagels maar staat tegelijkertijd ontzettend sjiek! De lakjes zijn erg vloeibaar, maar daardoor lakt het wel heel gemakkelijk en het droogt ook snel op mijn nagels (bonuspunt!).

GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014
GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014

Gosh 628 Stardust
Een parelmoerachtige beauty zoals ik in het begin van dit artikel noemde. Ik ben letterlijk verkocht en dit prachtige lakje past zo makkelijk bij de outfits en staat heel vrouwelijk. Met kerst past hij perfect bij de versiering en de sneeuw, in de zomer maakt hij je handen net wat bruiner en in de herfst geniet je van de fijne glinstering. Je kunt één laagje aanbrengen voor een transparante look waarbij je dus de nagels nog wel ziet. Je moet hier van houden. Normaal ben ik hier minder fan van, maar bij Stardust van GOSH vind ik het juist heel stijlvol. Bij twee lakjes zit de tint er net iets duidelijker op en ook dit zorgt voor een fijne uitstraling. Ik ben gaan houden van deze prachtige kleur!

GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014
GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014

GOSH 630 Moonlight
Moonlight vind ik echt een heel feestelijk lakje. Het bevat een zilveren tint met shimmer waardoor het ook echt een party op je nagels wordt. De kleur is sjiek, stijlvol maar ook net meer glitterig dan nr. 628 Stardust. Heb je een vrolijke gelegenheid? Dan raad ik je Moonlight zeker aan voor het sparkling effect.

GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014

GOSH 631 Million Star
Heb je even? Ik ben namelijk razend enthousiast over deze kleur waardoor ik heel veel woorden wil gebruiken, terwijl het eigenlijk neerkomt dat ik het práchtig vind. Million Star is echt perfect te combineren met denim in alle soorten en kleuren, waardoor hij al heel snel je outfit compleet maakt. Deze navy blue met shimmer is letterlijk een nacht met ontelbare sterren waar je voor buiten gaat liggen in het gras om er samen in te verdwalen. Deze tint is donkerder, maar heel mooi blauw en de lichte glitter maakt het nog stralender. Ik ben fan! Ook superleuk om Million Star op je nagels te doen en op je ringvingers Stardust te gebruiken voor een origineel effect!

GOSH Stardust Nail Lacquers Autumn Winter 2014
Deze drie toppers met mooie shimmers blijven naast de fijne tint, het snelle drogen en het gemakkelijk lakken ook nog eens heel goed zitten. Zo ziet nr. 628 er na zes dagen uit, echt ideaal! Deze beauties uit de GOSH Stardust Autumn/Winter 2014 collectie (yes, een hele mond vol!) zijn te koop bij de Kruidvat filialen en in de webshop van Kruidvat. In een lakje zit 8 ml en het kost €7,29 per stuk.En mag ik nog even benadrukken dat ik de namen echt heel erg leuk en aantrekkelijk vind? I love them all!
GOSH Autumn Winter Nail Lacquers Stardust 2014

Welk lakje uit deze collectie spreekt jouw het meeste aan?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.